Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 abi ben unutmuştum bu adamı neden hatırlatıyosunuz fiziksel olarak canım acıdı izlerken ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 böyle şeyleri gerginlikten izleyemem normalde, sonuna kadar dayandım bu sefer adı üstünde yurdum insanı stand up'ı gülsenize lan biraz ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Ben galiba bu adamdan daha komigim. Ki en buyuk ozelligim hic komik olmamam, espri beceremememdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 bu video ilk çıktığında 6 denemede fln bitirebilmiştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ben hala bitiremiyorum ya, dişim acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Bu arada ben bu adamla şişlide bir bakkalda karşılaştım. Görür görmez kafamı çevirdim gülmemek için. Kaşları çok komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=mWelHFGMKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/415302/mazhar-alansonun-bardak-ustasini-usulca-canli-yayindan-kovmasi bunamış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 altına sıçıp söylemeyecek kıvama gelmiş bu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 yok ağırlığını koymuş. benim gibi adamı bardağa mardağa meze mi yapıyosunuz demeye getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Mazhar cokmus resmen. Ama sunucuda da kabahat var. Illa elemani mazhar in yaninda 3 dakikaligina cikarmasina gerek yoktu, direk bardagi takdim edip 20-30 saniyelik bir tanitim + instagram/twitter/web adresi verip kapatabilirdi konuyu. Anladigim kadariyla timeline da bardakci cocuga 4-5 dakika bisi ayiracaklarmis mazhar dan sonra, ama yonetmen timeline i tutturamamis, boyle sacma bir olaya girmisler. Olan bardakci cocuga olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 sunucu mal, konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Sansasyonel kısımları gürültüden dolayı anlayamadım ama diğer kısımlara güldüm. Buradan yola çıkarak sansasyonel kısımlara da gülerdim herhalde diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 penguen türk seviyesi konuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 6 dakikam gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar