orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 deep web, tor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 aylık kaç para kazanmak lazım bunlara girmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 100k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 o kadar değildir kaç kişi kazanıyor aylık 100+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 20+ geliriniz varsa referans olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 100+ geliriniz varsa benim topluluğuma girmeniz için referans olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 SeaGle said: Orta yaşlı zengin erkekler orta yaşlı zengin karıları ayıklayabilsin diye kurulmuş klüpler işte. Ayıklamak derken de bi bok yaptıklarından değil, zaten eşiyle gidiyolar etkinliklere, çoğu da Allah gibi korkuyo zaten karısından. Bi icraat yapmıyolar ama işte sağdan soldan hatunları kesip iç geçiriyolar, 2-3 yılışık muhabbet ediyolar, eve dönüyolar. Eşleriyle sevişirken de o kadınları hayal ediyolardır. Böyle klüpler işte bunlar. Yaş: 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 leo nun 1-2 partisine gittim. ortam tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 2 said: Başkan olduğum zaman saçma sapan 200tl için aidat kavgalarına bile şahit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bi kere aile dostumuz çağırmıştı eşimle beni rotary klübüne adını bile hatırlamam sdfs. taksim de titanic otel'de işte yemekli sohbet muhabbet katılmak istermisiniz su çok güzel muhakkak gelin diye çağırmıştı bizi işte. özet geçeyim. bi sikim yok. herkes birbirine mehehehe volkan bey meheheheh ismet bey ahihihi aysel hanım modunda yalama muhabbeti. yapılıo toplaşmanın yarısından fazlası bir sonraki toplaşmayı ne zaman yapsak nerde yapsak diye geçio. otelin yemeklerde leşti zaten. en son işte tokalaşma faslı vs. yeminle boşa harcanan nefes ve zaman. kahveye gidip oturun en azından ilginç hayat hikayeleri dinler, pişpirik uzmanı olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Remzi Sanver hocamız nasıl 33 oldu o gençlikle merak ediyorum doğrusu. Baba kaynaklı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bunlar birbirlerine lafın yaldızlısını fısıldarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 orionlogic said: illuminatiden haber var mi? harbi yeni film çıkarmadılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 scorch said: bi kere aile dostumuz çağırmıştı eşimle beni rotary klübüne adını bile hatırlamam sdfs. taksim de titanic otel'de işte yemekli sohbet muhabbet katılmak istermisiniz su çok güzel muhakkak gelin diye çağırmıştı bizi işte. özet geçeyim. bi sikim yok. herkes birbirine mehehehe volkan bey meheheheh ismet bey ahihihi aysel hanım modunda yalama muhabbeti. yapılıo toplaşmanın yarısından fazlası bir sonraki toplaşmayı ne zaman yapsak nerde yapsak diye geçio. otelin yemeklerde leşti zaten. en son işte tokalaşma faslı vs. yeminle boşa harcanan nefes ve zaman. kahveye gidip oturun en azından ilginç hayat hikayeleri dinler, pişpirik uzmanı olursunuz. Bi kere bir yemege gitmekle koca rotary i mi anladin sen simdi komiksiniz Genclik kampina gittim demis bi arsiz... Goya benim salladigimi soylemis allahin dingili full gencler varsa clubte genclik kampinin ne anlami var ozaman :) niye adi genclik kampi iq seviyesi dusuk adamlar yazmasin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 vallahi muhabbetlerine bakarak konuşuyorum ki 50 kere gitsemde fikrim değişmez. en hafif tabirle : aptalcaydı. rage'e girmene gerek yok işim olmaz bi daha zaten takılın siz kendi aranızda yetişkinler için evcilik oyunu yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Yemekler davetler genelde sosyallesme olayidir sen ne bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 asıl olay ne o zaman söyle de bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 yazmıştım yine yazayim... Organize işlerde destek alırsınız Yurtdışında iyi karşılanırsınız Yurtdışına çıkmanız kolaylaşır rahat vize alabilirsiniz. Yurtdışından istediğiniz zaman davetiye alabilirsiniz. Toplantılarında Yemeklerinde sosyaleşir yeni iş kapıları açarsınız. Projelerinizde destek alırsınız. Mesela belediyede bir işinizmi var illa clubten birinin eli ayağı orda oluyor ve işiniz hallediliyor. Yada önemli bir projede yer ariyorsunuz bunun rahatlıkla arazisini bulabiliyorsunuz filan... Kendimden örnekler böyle... ama daha çok var böyle örnek Ayrıca bidi bidi yapanlar, ben mesela 30 yaşındayim bana genç üye diyorlar... Alt kuruluşlari bilemem hiç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 :D red çok noobsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bir arkadaşa almanya vize vermedi rotary üyesi diye. üyelikte arandığı söylenen niyeliklere sahip kişilerin zaten y.dışına çıkarken sorun yaşayacağını sanmıyorum o profildeki insanın neden vize problemi olsun ki. iş imkanı olayı doğru olabilir. hukuk mezunu bir kız arkadaş üyeydi sırf iş kovalamak çevre yapmak için takılıyorum diyodu. iş bulmak için veya belediyedeki işinizi yaptırmak için bu kadar kasmaya gerek yok cemaatçiler de bunu yapıyor hatta bu konuda daha iyiler lol bana kalırsa zenginlerin; çocuklarını kötü arkadaşlıklar kurmasın, yine zengin çocuklarıyla takılsın diye, niteliksiz hanımlarını da kendilerini faydalı işler yapıyor hissetsin diye üye ettikleri yerler buralar. bir yardım organizasyonunda bulunuyorlarsa on kutluyorlar. mum süsleyip satıp onun gelirini bağışlayınca ülkeye faydalı iş yapmış olmuyorsunuz. her hafta otellerde toplantı yapacaklarına adam gibi dernek kursunlar samimilerse hem daha aza malolur artan parayı da ihtiyaç sahiplerine ulaştırırlar. haa ama böylesi pek gösterişsiz olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Halbuki dünya bir gösteri sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 2 said: Kendimden örnekler böyle... ama daha çok var böyle örnek Ayrıca bidi bidi yapanlar, ben mesela 30 yaşındayim bana genç üye diyorlar... Alt kuruluşlari bilemem hiç duymadım. 2 klüb başganı paticikte bruno kastığını leak paylaştığını bi görse döte gelirsin mazallah sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar