Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Yarın saat 12'de özellikle balık gözü de olan sanatsal fotoğraflar falan çekmem isteniyor. Bana yarın tek bir haberi idare edecek kadar sanatsal fotoğraf tutosu hazırlayabilecek var mı? 3 paket malbuş + 1.5 iskender ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kıza tabi "ben fotoğraf da çekiyorum" diye attın tuttun, gel hadi çekelim yarın ben de makina var dedi tutuştun di miiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 haber için mi fotoğraf haber idare etmek ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 imamizer said: kıza tabi "ben fotoğraf da çekiyorum" diye attın tuttun, gel hadi çekelim yarın ben de makina var dedi tutuştun di miiii İmam bu tarz spot on tespitlerin kişisel deneyimden mi kaynaklaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ya yarın izmir bitpazarında bişe açılışı mı ne varmış. Hem bizim gazete için fotoğraf hem de dergi için "sanatsal" fotoğraf çekeceğim. Özellikle balık gözü istiyorlar. Tamam haber fotoğrafçılığı eyvallahta ben ne anlarım sanatsal fotoğraftan. 30 yaşıma geldim 1 defa balıkgözü fotoğraf çekmedim. Söylemeye çalıştım ama pek umursayan olmadı. "Senin kendi fotoğraf makinen bile var yaparsın aslansın kaplansın" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Çekemezsem başıma bela olacak biliyorum. ASLAN PATİLER KAPLAN PATİLER. Banka hesap nosuna 3 paket malbuş ve iskender parası yollucam. Söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Sparkcaster said: imamizer said: kıza tabi "ben fotoğraf da çekiyorum" diye attın tuttun, gel hadi çekelim yarın ben de makina var dedi tutuştun di miiii İmam bu tarz spot on tespitlerin kişisel deneyimden mi kaynaklaniyor? agfs yani.. biraz.. abi bu topraklarda sanatsal foto algısı = eppek yiyen sümüklü çocuk, kahvedeki sigara içen yaşlı amca ve tarla ortasında sik gibi tek başına duran ağaç. netten bul ben çektim de ver gitsin illa spesifik bi konu veya nesne/kişi çekimi değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 siyah-beyaz bi yaşlı amca, bir top oynayan bebeler, bide simide üşüşen güvercinler çek yeter, he bide yakamoz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Peki bu balık gözü kısmını nası çekecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 imamizer said: Sparkcaster said: imamizer said: kıza tabi "ben fotoğraf da çekiyorum" diye attın tuttun, gel hadi çekelim yarın ben de makina var dedi tutuştun di miiii İmam bu tarz spot on tespitlerin kişisel deneyimden mi kaynaklaniyor? agfs yani.. biraz.. abi bu topraklarda sanatsal foto algısı = eppek yiyen sümüklü çocuk, kahvedeki sigara içen yaşlı amca ve tarla ortasında sik gibi tek başına duran ağaç. netten bul ben çektim de ver gitsin illa spesifik bi konu veya nesne/kişi çekimi değilse. İşte spesifik bişe çekecem. Bir şey açılışı varmış ben dahi bilmiyorum neye gideceğimi. Devlet sırrı sanki amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 e yuh fotoğraflar neyle alakalı olacak hiç mi bi şey söylemediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Aceace said: Yarın saat 12'de özellikle balık gözü de olan sanatsal fotoğraflar falan çekmem isteniyor. Bana yarın tek bir haberi idare edecek kadar sanatsal fotoğraf tutosu hazırlayabilecek var mı? 3 paket malbuş + 1.5 iskender ısmarlarım. hmm normal teklif 2 malbuş 1 dönerdir. demekki arkadaş "O An" gibi bir program için çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 abi makineyi yere koy önünü hafif kaldırıp çek, belin hizasında tut çek, havaya kaldırıp önünü aşağı indirip çek, normalde gözün hizasından bakmadığın her taraftan çek işte. üçü beşi sanatsal olur bu dediklerimle sanatsal olursa istanbula geldiğinde bi iskenderini isterim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Kerane açılışıdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 balik gozu objektif var mi sormasi ayip yoksa soyle alalim android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Abi balık gözü objektifim yok. Söyledim söyledim dinletemedim. O an tarzı bir program değil. İzmir Kent Gazetesi'nde çıkacak. Çok feci patlamış durumdayım. Böle manuel focus falan kullanıp arkası bulanık fotoğraflar çekmek aklıma geldi. Nası başaracağıma dair hiç bir fikrim yok. Zaten gazeteye girerken asıl branşımın spor olduğunu anlatmaya çalıştığımda "boş ver sporu" dediklerinde kıllanmam gerekiyodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sen de onlara boşverin balık gözünü diyeydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 git abi kordona bi bira iç. iki foto çek. sonra işte drall'ın dediği şeyleri çek kalabalık bi caddede, kıbrıslı bi caddeniz vardı sizin orası olabilir. sonra evde photoshopla balık gözü haline çevirirsin. kasma bence. adamların beklentisi az zaten anlattığın kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 git sanatsal fotoğraf çek diyen adamın zaten yüksek beklentisi yoktur, o ne lan fabrika çıkışı sanat alıyo adam asda bence orada "düğün fotorafçıları kıvamında olmasın" demek istemiş sadece. netliğin-ışık ayarın otursun gerisini silkele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kıbrıs sehitlerinin bir basindan bir sonundan cek sonra mirrorla onlari olmadi sevincin ordan karsidaki okulu fln cek efektleri PS ile dosersin her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 http://lorrifreedman.com/how-to-create-a-fisheye-lens-effect-using-photoshop/ lens olmadan bu kadar oluyor dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Hımmpffsss.. Fotoşopla yaptığımda farketmezler işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Eve gittiğim zaman çektiğim sanatsal fotoları koyayım da eğlenin biraz... Aklıma geldikçe gülüyorum emenike... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Adamlar kesin balik gozu ile fotografa cok sey sigsin demek istemislerdir. Gopro gibin 170 derece lens acisiylan. Sen simdi fotonun ortasini kesip balik gozu efekti gibi yuvarlatirsan, isverenin fotolari eline aldiginda ki yuz ifadesini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://i.imgur.com/G5PLI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar