totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bu ara ben çok taktım buna twiç falan baya yardırıyorum hatta youtube'daki ''lets play'' videolarını falan kaçırmıyorum artık dizi gibi oldu. beğendiğim oyunları alıyorum fakat elimi bile surmuyorum yine videoları izliyorum. hastalık mı bu? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 South Park mi izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 oyun oynama yaşı geçiyodur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 heralde ondan ya ama satın da alıyorum beğendiğim oyunları işin garibi o. bari aldın oyna işte yok illa o streami ya da lets playi izlicem. videoları izlerken daha çok eğleniyorum sanki. bilemedim valla yalnız değilimdir umarım bu durumda olan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 futbol izlemek vs gibi bişey bu neyine bu kadar şaşırıyorsunuz? biz de futbol oynayabiliyoruz ama messiyi izlemek de keyifli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 andropoz belirtisi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 yalnız değilsin bruder. oyun sektörünün yeni dedeleriyiz işte tam kopamıyoruz zaten az oynayıp çok izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 izle ok, ama adamın oynaması için para vermek nedir ben hala onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 5dk izlememişimdir bazı oyunların gameplayine bakıyorum bi dakika fln yutuptan o kadar bi zipzip'i seyrettim zaten şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 maça gidince futbolculara oynasınlar diye para vermiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 onu ben de anlamıyorum zaten. lirik var mesela twiçte adam 1 saat içersinde ''thanks bro'' diye diye 2000 usd'ye yakın para kaldırdı bağışlardan. Zikko said: izle ok, ama adamın oynaması için para vermek nedir ben hala onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 akpyle yönetilmekten kafayı yediniz galiba size ne abi milletin kendi parasını nasıl harcayacağı sizin mi üzerinize vazife dünyadaki herkes türkiye şartlarında yaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 oyunu oynamak varken oynayanı izlemeyi anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 büyük memeli kızların yayınlarında bende para vermek istiyorum ama açmayacaklarını bildiğimden bağış yapmıyorum. keşke açsalar. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 çocukken misafirliğe gittiğinde atari oynayan arkadaşını izleyen çocuk musun? işte sebebi orada yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: oyunu oynamak varken oynayanı izlemeyi anlamıyorum aynen ya bende hiç anlayamıyorum bazen gaza gelip şu turnuvaları falan izliyorum da 2dk dan sonra sıkılıyorum saçma geliyor birini izlemek çocukken de atari oynayanı izlemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: oyunu oynamak varken oynayanı izlemeyi anlamıyorum Bu nasıl mantık ey ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 oynayandan çok toplayan izliyorum ben sdf lazy game reviews, the game chasers, metaljesusrocks, gamesack favori youtube kanallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 @rasmon, abi belli boş vaktim var. oyun oynamak da keyif benim için, kendim oynayabilecekken başka biri nasıl oynuo diye izlemek tuhaf gelio işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 mgs3 bir türlü pc ye gelmeyince bütün oyunu youtubedan izlemiştim hikayeyi ögrenmek için. sonradan birkaç oyun için daha yapmıştım böyle eski amiga oyunları için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: @rasmon, abi belli boş vaktim var. oyun oynamak da keyif benim için, kendim oynayabilecekken başka biri nasıl oynuo diye izlemek tuhaf gelio işte Boş vakti olup, spor yapmayı keyifli bulan bütün insanların kendileri oynamak yerine spor karşılaşması izlemesi kadar garip bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: @rasmon, abi belli boş vaktim var. oyun oynamak da keyif benim için, kendim oynayabilecekken başka biri nasıl oynuo diye izlemek tuhaf gelio işte ya senden iyi onayan birini izlemek, sana tecrübe kazandırıyor dolayısıyla belli boş vakitte oynadığın oyun kalitesini ve zevkini arttırıyosun. Pratik kazanmak veya öğrenmemek için bile olsa tatmin duygusu sonuçta. Basketbolda smaç basan oyuncunun gazını ve sevincini paylaşabilmen gibi bişey. Adam cinyıs bi hamle yapıyo ve bi hormon salgılıyo vucudunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ben küçükken izlerdim, bi tane alman kanalı vardı kabloluda, orada paso oyun oynayan tipler vardı, bi yandan onlara bakar bi yandan da mirc'da yonca'da messengerda takılırdım, miriam diye bir abla vardı sunucu, sırf onun için izlerdim, şimdi de TotalBiscuit'in videolarını izliyorum arada sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Evet. Spor yapmayı seven ve yapacak vakti+enerjisi olan adam "neyse ya spor yapmayayım da izleyeyim" diyip evde oturuyorsa aynı derece garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Crisis Core izlemiştim bi tek psx harici hiçbir platformda yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar