Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Oynayanları İzliyor musunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ara ben çok taktım buna twiç falan baya yardırıyorum hatta youtube'daki ''lets play'' videolarını falan kaçırmıyorum artık dizi gibi oldu. beğendiğim oyunları alıyorum fakat elimi bile surmuyorum yine videoları izliyorum. hastalık mı bu? asdf
Mesaj tarihi:
heralde ondan ya ama satın da alıyorum beğendiğim oyunları işin garibi o. bari aldın oyna işte yok illa o streami ya da lets playi izlicem. videoları izlerken daha çok eğleniyorum sanki. bilemedim valla yalnız değilimdir umarım bu durumda olan..
Mesaj tarihi:
onu ben de anlamıyorum zaten. lirik var mesela twiçte adam 1 saat içersinde ''thanks bro'' diye diye 2000 usd'ye yakın para kaldırdı bağışlardan.

Zikko said:

izle ok, ama adamın oynaması için para vermek nedir ben hala onu anlamadım
Mesaj tarihi:
akpyle yönetilmekten kafayı yediniz galiba size ne abi milletin kendi parasını nasıl harcayacağı sizin mi üzerinize vazife
dünyadaki herkes türkiye şartlarında yaşamıyor.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

oyunu oynamak varken oynayanı izlemeyi anlamıyorum

aynen ya bende hiç anlayamıyorum bazen gaza gelip şu turnuvaları falan izliyorum da 2dk dan sonra sıkılıyorum saçma geliyor birini izlemek

çocukken de atari oynayanı izlemezdim
Mesaj tarihi:
mgs3 bir türlü pc ye gelmeyince bütün oyunu youtubedan izlemiştim hikayeyi ögrenmek için. sonradan birkaç oyun için daha yapmıştım böyle eski amiga oyunları için falan.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

@rasmon, abi belli boş vaktim var. oyun oynamak da keyif benim için, kendim oynayabilecekken başka biri nasıl oynuo diye izlemek tuhaf gelio işte

Boş vakti olup, spor yapmayı keyifli bulan bütün insanların kendileri oynamak yerine spor karşılaşması izlemesi kadar garip bir durum.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

@rasmon, abi belli boş vaktim var. oyun oynamak da keyif benim için, kendim oynayabilecekken başka biri nasıl oynuo diye izlemek tuhaf gelio işte

ya senden iyi onayan birini izlemek, sana tecrübe kazandırıyor dolayısıyla belli boş vakitte oynadığın oyun kalitesini ve zevkini arttırıyosun.

Pratik kazanmak veya öğrenmemek için bile olsa tatmin duygusu sonuçta. Basketbolda smaç basan oyuncunun gazını ve sevincini paylaşabilmen gibi bişey. Adam cinyıs bi hamle yapıyo ve bi hormon salgılıyo vucudunda.
Mesaj tarihi:
ben küçükken izlerdim, bi tane alman kanalı vardı kabloluda, orada paso oyun oynayan tipler vardı, bi yandan onlara bakar bi yandan da mirc'da yonca'da messengerda takılırdım, miriam diye bir abla vardı sunucu, sırf onun için izlerdim, şimdi de TotalBiscuit'in videolarını izliyorum arada sırada
  • Yeni Oluştur...