Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suicide Squad [2016]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2014/230/7/4/new_suicide_squad_4_by_jprart-d7vpwe3.jpg
new suicide squad art'ları var tonla, onu temel alsalarmış bari.
Mesaj tarihi:
hayır bok gibi olduğu için bok gibi, ayrı şeyler.

harley joker'e saplantı derecesinde tapıyor ve gayet cinsellik fora/new 52'de açık giyinen bir karakter olmakla beraber kendisini fucktoy olarak görmedi hiçbir hikayede, üstünü başını "joker beni bafiliyor" yazılarıyla doldurup batağa düşmüş hayat kadını gibi giyindiği bir hikaye hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Sam said:

harley joker'e saplantı derecesinde tapıyor ve gayet cinsellik fora/new 52'de açık giyinen bir karakter olmakla beraber kendisini fucktoy olarak görmedi hiçbir hikayede, üstünü başını "joker beni bafiliyor" yazılarıyla doldurup batağa düşmüş hayat kadını gibi giyindiği bir hikaye hatırlamıyorum.

Crit.
Mesaj tarihi:
bataga dusmus hayat kadinlari boyle giyinmiyodur kanimca. yonetmen kimse bazi seyleri yaziyla gostereyim gibi bi takintisi var galiba, dovmeli joker, her yerinde yazi yazan harley, ceketinde diablo yazan el diablo, deadshotinda yakasinda bisey yaziyo, kesin dedi ki karakterlerin cizgi romanlardaki bazi catcphraselerini veya karakteristiklerini boyle saga sola yazayim dahomage olsun. film buyuk ihtimalle 3/10 filan olcak zaten, kendinizi yoramya gerek yok. bi de kaptan bumerang ne ya.
Mesaj tarihi:
Sam said:

https://pbs.twimg.com/media/CES8FZHWoAABudM.jpg

nokta
Mesaj tarihi:
Bright said:

Sam said:

Crit.

Mesaj tarihi:
leş ötesi harley neresini beğendiniz bundan çok çok çok daha başarılı cosplayler var.barça formasına jokerin malı yazdırmak nasıl kafalar lan bunlar..
hatun bu hali ile ne seksi nede harleyin esas olayı tehlikeli durmuyor/duramıyor..

rezil olacak lan film :(
  • Yeni Oluştur...