Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Will Smith'in ensemble kadroya yancı girmesi endişelendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2014/230/7/4/new_suicide_squad_4_by_jprart-d7vpwe3.jpg new suicide squad art'ları var tonla, onu temel alsalarmış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 çünkü bu yaptıkları bok gibi ve alakasız adaptasyonu yapılan materyalle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kiyafeti farkli diye mi bok gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 birader kızın kıyafetlerini bok götürüyodu hiç mi değiştirmesin ne pis adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 hayır bok gibi olduğu için bok gibi, ayrı şeyler. harley joker'e saplantı derecesinde tapıyor ve gayet cinsellik fora/new 52'de açık giyinen bir karakter olmakla beraber kendisini fucktoy olarak görmedi hiçbir hikayede, üstünü başını "joker beni bafiliyor" yazılarıyla doldurup batağa düşmüş hayat kadını gibi giyindiği bir hikaye hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bi de böyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Sam said: hayır bok gibi olduğu için bok gibi, ayrı şeyler. harley joker'e saplantı derecesinde tapıyor ve gayet cinsellik fora/new 52'de açık giyinen bir karakter olmakla beraber kendisini fucktoy olarak görmedi hiçbir hikayede, üstünü başını "joker beni bafiliyor" yazılarıyla doldurup batağa düşmüş hayat kadını gibi giyindiği bir hikaye hatırlamıyorum. Crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bataga dusmus hayat kadinlari boyle giyinmiyodur kanimca. yonetmen kimse bazi seyleri yaziyla gostereyim gibi bi takintisi var galiba, dovmeli joker, her yerinde yazi yazan harley, ceketinde diablo yazan el diablo, deadshotinda yakasinda bisey yaziyo, kesin dedi ki karakterlerin cizgi romanlardaki bazi catcphraselerini veya karakteristiklerini boyle saga sola yazayim dahomage olsun. film buyuk ihtimalle 3/10 filan olcak zaten, kendinizi yoramya gerek yok. bi de kaptan bumerang ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Kıyafetler falan özgün bir hikaye olsa dahi ilgi çekici gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Sam said: hayır bok gibi olduğu için bok gibi, ayrı şeyler. harley joker'e saplantı derecesinde tapıyor ve gayet cinsellik fora/new 52'de açık giyinen bir karakter olmakla beraber kendisini fucktoy olarak görmedi hiçbir hikayede, üstünü başını "joker beni bafiliyor" yazılarıyla doldurup batağa düşmüş hayat kadını gibi giyindiği bir hikaye hatırlamıyorum. https://pbs.twimg.com/media/CES8FZHWoAABudM.jpg nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Bright said: Sam said: hayır bok gibi olduğu için bok gibi, ayrı şeyler. harley joker'e saplantı derecesinde tapıyor ve gayet cinsellik fora/new 52'de açık giyinen bir karakter olmakla beraber kendisini fucktoy olarak görmedi hiçbir hikayede, üstünü başını "joker beni bafiliyor" yazılarıyla doldurup batağa düşmüş hayat kadını gibi giyindiği bir hikaye hatırlamıyorum. Crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 margot robbie her türlü http://www.film.com/wp-content/uploads/2014/01/a4f331a6-57da-4324-81dc-cd688394727a_wolfofwallstreet_margot_gs.jpg tanrıça bu kadın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 margot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 keske mahallede gorunce kacirsaydim, o zamanlar daha bu kadar unlu degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 pembe mavi olması üzdü beni saçlar kırmızı siyah olacaydı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 aquila said: keske mahallede gorunce kacirsaydim, o zamanlar daha bu kadar unlu degildi. tinderda sağa kaydırsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 leş ötesi harley neresini beğendiniz bundan çok çok çok daha başarılı cosplayler var.barça formasına jokerin malı yazdırmak nasıl kafalar lan bunlar.. hatun bu hali ile ne seksi nede harleyin esas olayı tehlikeli durmuyor/duramıyor.. rezil olacak lan film :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 gene aslinda olmayan biseye, olmus gibi cevap yazilmis. begenen yok zaten harley'i, biz margot'yu begeniyoruz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 margot cidden skillshot ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 madem boel yapıcaklardı, uzakdoğulu zenci yapsalardıda tokenlar cıkmıs olsaydı bari aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 deadshot zenci iste, katana da japon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 yav hala harley i begenip begenmemeyi konusuyorsunuz, will smith var orda, elephant in the room wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar