Aiko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kayıtlı adreslerde olması lazım. siparişi onaylamadan önce adres kısmının altında yazıyor normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 adreste kayıtlı görünüyor da emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 serjuhan said: Şurada da güzel indirimler var. http://www.gearbest.com/promotion-black-friday-special-275.html şu drone'lar nasıl acaba ya ? Alıp röntgene başlıyabilirmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Yakalandı drone rontgencisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 röntgen-ready plug and rönt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 g710 blue aldım pişman olcam mı onu söleyin. gerçi 50 dolara adeta soydum amazonu ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 50 dolara pişman olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Amazon'da pricematch var mı? Universal remote alcaktım logitech harmony 350, bestbuy'da harmony 700 daha ucuza inmiş. İki farklı yerden kargoyla siparişle uğraşmak zor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 50 dolarlik drone turkeye secince 90 dolara cikiyor.korum boyle siteye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 o siteden ziyade senin ulkenın zırvalıkları ile alakalı olmasın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 logitech ile ilgili; http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112323501 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Aiko said: logitech ile ilgili; http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112323501 oha bozuk olmasa bile mi takımı yolluyolar? alıp yedekte tutayım tuşlar kırılıyo diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Çatır çutur kırılıyor keycapler, yedeğinizi falan alın bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben de amazondan 2 ay önce aldım, almanca layout. şimdi mail atsam böyle böyle ben almanca layout klavye aldım, türkçe olsa hiç fena olmaz vs bana türkçe layout yollayacaklar mı? pek inandırıcı gelmedi bana :) deneyen olursa sonucunu yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Bence bi konuşun. Logitech iyi gayet müşteri memnuniyeti konularında, yapıyor böyle incelikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 US layout'a keycap takıp nasıl türkçe yapacaklar ben orasını anlamadım. Switchlerin yerleri farklı yerde nasıl olacak? UK olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 500 gb samsung evo indirime 15:40 da girdi 43 de alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 g710 yine girmiş indirime alsam mı yaaa cok kararsızım tuşlar konusunda 710+ tusları uyuyor dimi 710 a ? ayıca kargo pakete göre hesaplanıyor dimi ? kulaklık geliyor 10dolardı kargo klavye için 15 istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Evet, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 applev0dka said: g710 yine girmiş indirime alsam mı yaaa cok kararsızım tuşlar konusunda 710+ tusları uyuyor dimi 710 a ? ayıca kargo pakete göre hesaplanıyor dimi ? kulaklık geliyor 10dolardı kargo klavye için 15 istiyorlar adamlar stok mu eritiyo anlamadım yine 50 olmuş harbiden. neyse aldık bakalım, keycap yedeğimi de isterim kırarım mırarım falan. gerçi keycap kırılma sorunlarının %90'ını brown mx kullanıcılarından duydum, blue mxten şikayet mi yok yoksa alan mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 applev0dka said: g710 yine girmiş indirime alsam mı yaaa cok kararsızım tuşlar konusunda 710+ tusları uyuyor dimi 710 a ? ayıca kargo pakete göre hesaplanıyor dimi ? kulaklık geliyor 10dolardı kargo klavye için 15 istiyorlar abi blue switch ya :( brown olsaydı iyiydi. Blue cok takır tukur kafa silker mi? Alsam mı 50 dolara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 suan müşteri temsilcisi ile konusuyorum. eğer g710+ tekrar amazon tarafından 65 dolara satılcaksa onu alıcam yoksa amazonun sattıgı g710 u alıam dedim stok bakıcak sanırım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Artariel said: applev0dka said: g710 yine girmiş indirime alsam mı yaaa cok kararsızım tuşlar konusunda 710+ tusları uyuyor dimi 710 a ? ayıca kargo pakete göre hesaplanıyor dimi ? kulaklık geliyor 10dolardı kargo klavye için 15 istiyorlar adamlar stok mu eritiyo anlamadım yine 50 olmuş harbiden. neyse aldık bakalım, keycap yedeğimi de isterim kırarım mırarım falan. gerçi keycap kırılma sorunlarının %90'ını brown mx kullanıcılarından duydum, blue mxten şikayet mi yok yoksa alan mı yok yedeği amazondan değil logitech'den istiyorsun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 brown key çok çirkin değil mi? yani nasıl bi ortamdasınız bilmiyorum da blue mx daha güzel lan feedbacki, çıkardığı ses falan. edit: bilmiyom logitechten istiyoruz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 applev0dka said: suan müşteri temsilcisi ile konusuyorum. eğer g710+ tekrar amazon tarafından 65 dolara satılcaksa onu alıcam yoksa amazonun sattıgı g710 u alıam dedim stok bakıcak sanırım bekliyorum abi acil yazsana 710+ yı hemen. Alıcam ben de. Kaçırmayalım stoka girecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar