applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 50m $ anlasmayla boşanıyormus
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 O değil de bu haberin kaynağı nerede? Bisürü haber sitesinde var ama hepsi "sosyal medyadaki iddialara göre" diyo, kim çıkarmış arkadaş bu iddiayı? PR gibi duruyor biraz.
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 iyi fikir aslında bu kadar medya gücüyle şansını denemek
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 başıma bir şey gelmeyecekse adriana lima mentalite olarak random güzel rus'tan farklı değil bence, hatta eğer ki olay gerçekse süper reklam kokan bir hareket olacak acun dünyaya adriana üzerinden açılmayı planlıyor olabilir keza adam elindeki parayla 10 tane adrianalı harem kurar ama hiç birinin adriana gibi marka değeri olmaz eskiden sadece yaşlı futbolcu transfer ederdik şimdi mankenlere falan sardık tam bir 3. dünya ülkesi yaklaşımı resmen know-how alıyoruz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ayrıca adriananın brezilya gettosundan çıktığını unutmayın, araba çok güzel ama içinde yol bilgisayarı yok ikisi için de win-win durum
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 acunun herzamanki reklam kokan hareketleri, bizamanlar dr. erol vardı bi bitmediler amk
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 abi acun lan. reklam tabii ki. yabancı kaynaklarda bu haberi aratın bakalım çıkacak mı bir şey? adriana ve acun diye iddia gerçek olacak da yabancı basın bunu duymayacak lşaskdasşk
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Lima istanbula aşık olmuş acuna değil.Acun da fırsattan istifade ediyor çakal.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 BabacumMostors said: ayrıca adriananın brezilya gettosundan çıktığını unutmayın, araba çok güzel ama içinde yol bilgisayarı yok ikisi için de win-win durum ahaha güzel benzetme.
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ginaly said: Mino said: AHAHAHA ANIRDIM lan ahahahahah
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 BabacumMostors said: başıma bir şey gelmeyecekse adriana lima mentalite olarak random güzel rus'tan farklı değil bence, hatta eğer ki olay gerçekse süper reklam kokan bir hareket olacak acun dünyaya adriana üzerinden açılmayı planlıyor olabilir keza adam elindeki parayla 10 tane adrianalı harem kurar ama hiç birinin adriana gibi marka değeri olmaz eskiden sadece yaşlı futbolcu transfer ederdik şimdi mankenlere falan sardık tam bir 3. dünya ülkesi yaklaşımı resmen know-how alıyoruz ooo beyler. sayfa başı ve kimse dikkat etmemiş. ilk taşı ben atıyorum. böbreğini alırım, düzgün konuş.
Tori Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 acun nasıl daha zengin, nasıl adriana haremi kuruyor lan adriana forbesda falan geziyordu acun kira parası kırmak için s*kko yarışmalarını üniversite üniversite dolaştırırken ha ama yürüyebilmişse o ayrı helal team, meriç successful
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Acun buyuk ihtimalle 10 kat filan daha zengin eğer 20 degilse.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 adriana forbes'ta sadece mankenler arası gezmiyor muydu? acun rahat daha zengindir ya.
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Son noktayı koyuyorum. Acur hiyar degilse daha cok parası vardır. Net Worth: $65 Million Adriana Lima's Annual Salary $8 Million Per Year Kaynak; http://www.celebritynetworth.com/richest-celebrities/models/adriana-lima-net-worth/
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 düşünsene ya sadece iç çamaşırı giyerek senede 8 milyon kazanıyorsun ben de iç çamaşırı giyiyorum ama bişey olmuyor
Öne çıkan mesajlar