Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 karincalar sakat, karinca gormuyosan idare edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Istari said: Muhteremler, müsaadenizle bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eskiden beri kendi kendime konuşurum, ama sanki bu durum son zamanlar biraz fazlalaştı ve kontrolümden çıkmaya başladı. Kendi kendine konuşmaktan kastım iç ses olarak yaptığımız konuşma değil. Onu zaten hepimiz yaparız. Benim söylediğim; iç ses olarak aklımdan geçirdiğim şeylere dış ses olarak cevap vermem. Eskiden en fazla fısıltıyla kendimle konuşurdum, şimdi bildiğin normal konuşma sesimle bile kendimle konuştuğum oluyor. Mesela; sokakta yürürken ya da kalabalık bir ortamdayken bazen aklımdan geçirdiğim şeylerin bir iki sözcüğünü yüksek sesle söylüyorum. Ya da aklıma geçmişte olan ve pişmanlık duyduğum bir şeyler geliyor, ''Onu öyle yapmayacaktım işte!!'' diye yüksek sesle söyleniyorum. Zaman zaman bu konuşmalar, monologdan çok dialoga dönüşmeye başlıyor, bildiğin iç sesimle farklı düşündüğüm konular oluyor. Ben aslında bu durumdan çok da şikayetçi değilim, yalnız yaşadığım için pek problem olmuyor ama üstte de anlattığım gibi bazen olur olmadık yerlerde bunu yapmaktan rahatsızlık duyuyorum. Delirdiğimi filan düşünmüyorum, çokta önemli bir şey değil ama bu durumu da fazla abartmak istemiyorum. dışarıdan garip gözüktüğüm muhtemeldir. bir tavsiyeniz var mı? ya burada yazılanlar gerçek değilse ve sen şizofrensen? en lazım olduğu anda beynini kullanman gerekmiyor mu? kurtar kendini... şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Oturup kendi kendine sohbet etmeyi, sesli cevap vermeyi bile normal yapmışsınız neredeyse :P. Yaşadığımız yerle mi alakalı bilmiyorum ama psikolojik sorunlara niyeyse inanmıyoruz. Bizde varsa kesinlikle kabul etmeyip, psikoloğa görün diyenlerle dalga bile geçebilyioruz. Ne demek gerekiyor "Allah muhabbetinizi bozmasın" mı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Istari said: ...yalnız yaşadığım için... sorunu buldum ben çok zekiyim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Yalnız yaşama, yalnız kalma. Dışından söylediklerini başkasına söylemiş olursun, problemin çözülmüş olur. O değilde bunu bir iş yaparken, bir şeye odaklanmışken yaptıklarımı teyit etmek için yapıyorum. "Şunu şöyle yap, bunu buraya ekle, bu şöyle olursa yanlış olur" vs. şeklinde. Ama seninkinin temelinde yalnızlık var söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Abi delisin ama normal düz deli. Mahallede olan delilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Densiz said: Oturup kendi kendine sohbet etmeyi, sesli cevap vermeyi bile normal yapmışsınız neredeyse :P. Yaşadığımız yerle mi alakalı bilmiyorum ama psikolojik sorunlara niyeyse inanmıyoruz. Bizde varsa kesinlikle kabul etmeyip, psikoloğa görün diyenlerle dalga bile geçebilyioruz. Ne demek gerekiyor "Allah muhabbetinizi bozmasın" mı? :/ http://www.evrimagaci.org/fotograf/73/5859 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Okumadım bu araştırmaları ama sokak ortasında kendi kendine yüksek sesle konuşmanın normal hatta sağlıklı olduğu söyleniyorsa birşey diyemiyorum. İyi oldu öğrendiğim. Başıma gelirse psikoloğa görün diyenlerle ben de dalga geçebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 öyle demeyin, bazen çok acayip geyik yapıyorum iç sesimle. olur olmaz yerlerde konuşmaya çalışmasa kafa çocuk aslında iç sesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Tek başımayken sesli bişeyler deyim dedim sesim çıkmadı, baya fısıltının üstüne çıkamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Istari said: öyle demeyin, bazen çok acayip geyik yapıyorum iç sesimle. olur olmaz yerlerde konuşmaya çalışmasa kafa çocuk aslında iç sesim. iç sesinin senden başka düşünceleri varsa o iç ses değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Istari said: Delirdiğimi filan düşünmüyorum, sunu yazma ihtiyaci hissettiysen durum iyi degil bence. hatta editor bile normal birsey dedigine gore sen bi psikologa falan gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 delirtmeyin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bişeyin yok şöyle iyicene bi dayak yemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hahah abi çok güldüm, gel bizim ofiste 2 saat misafir edeyim seni. yazılımcı meslektaşlarım kendi kendilerine tezavhürat bile yapıyorlar bağırarak. sesli düşünme değil adamlar direk diyalog döndürüyorlar yalnız başlarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 sevgili yap dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Kostok said: Istari said: öyle demeyin, bazen çok acayip geyik yapıyorum iç sesimle. olur olmaz yerlerde konuşmaya çalışmasa kafa çocuk aslında iç sesim. iç sesinin senden başka düşünceleri varsa o iç ses değildir iç sesim dediği sosyal çevresinin zihninde bıraktığı kalıntılar ve öz düşüncesinin çatışması işte. yanlızlık belirtisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Fistan said: aptallık belirtisi diye biliyorum ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yalnızlık insanın başına gelebilecek en zor şeylerden herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 yalnızlığımla ilgili bir problemim ya da şikayetim yok, hatta bence yalnızlık büyük konfor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bence insanın en az 1-2 tane kafa dengi sohbet edeceği birileri olmalı etrafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 welcome to club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Istari said: yalnızlığımla ilgili bir problemim ya da şikayetim yok, hatta bence yalnızlık büyük konfor. hakketen yalnız olsan şöyle bişi diyemezdin de neyse şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yalnızlıktan neyi kastediyorsun? robinson crusoe hayatı yaşamıyorum, pek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar