Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Squad strategy olacak Inventory management, bol bol topla biriktir al/sat Craft yap Evet bu üçünü istiyorum sizden!!1 Ya This War of Mine oynarken bu tipin zevkine daha çok vardım ama ufak bir oyun ve süre kısıtlaması falan var, tek kişiyi yönetiyoruz çatışmaya pek girilmiyor karakterler küsüyor vsvs Bunun özgürlük tanıyanı olarak bi Jagged Alliance dışında yok gibi ortalıkta, Kenshi falan var erken erişimde ama 1,5gb hepi topu pek beklentim yok ondan. Yok mu ya şöyle çok eski olmayanı bu türün? İlla turnbased olmasa da veya modern savaş olmasa da olur. (Wasteland, Xcom hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 saydığın oyunlar haricinde bi' tek fo:tactics kalıyor sanırım. onda da craft yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ultima online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Dediklerinin üçüne de uygun Dragon Age: Inquisition var. Aralık ayı içerisinde tam sürümü çıkacak olan Dead State var. Jagged Alliance: Flashback var, ama onun craftingi şu an için biraz kısıtlı. Craft şartını bir tarafa bırakıp diğer ikisine göre bakarsak: Door Kickers Space Hulk: Ascension Mordheim(fakat şu anda epey bir early access) Xenonauts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Commandos Worms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: This War of Mine Bunu nedense her yerde olumlu görüyorum ama bir türlü gitmedi elim almaya... Alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Komutan said: Dediklerinin üçüne de uygun Dragon Age: Inquisition var. Aralık ayı içerisinde tam sürümü çıkacak olan Dead State var. Jagged Alliance: Flashback var, ama onun craftingi şu an için biraz kısıtlı. Craft şartını bir tarafa bırakıp diğer ikisine göre bakarsak: Door Kickers Space Hulk: Ascension Mordheim(fakat şu anda epey bir early access) Xenonauts Warhammer 40k dow 2 ve explerini oynadım çok beğendim bunlar onlar benziyo mu usta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Bir benzerlik var tabii ama DOW2 rts. Benim saydigim oyunlar ise ya turn-based ya da durdurulup komut verilebilen real time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 xcom oyna işte hepsi var squad based, turn based adamların hepsinin inventorysini inci gibi diz alienlerden hede hödö topla, cesetlerini otopsi yap, daha güçlü silahlar craftla, armor craftla, mech craftla eğer stealth da lazımsa invisible inc oyna falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: Squad strategy olacak Inventory management, bol bol topla biriktir al/sat Craft yap Evet bu üçünü istiyorum sizden!!1 Ya This War of Mine oynarken bu tipin zevkine daha çok vardım ama ufak bir oyun ve süre kısıtlaması falan var, tek kişiyi yönetiyoruz çatışmaya pek girilmiyor karakterler küsüyor vsvs Bunun özgürlük tanıyanı olarak bi Jagged Alliance dışında yok gibi ortalıkta, Kenshi falan var erken erişimde ama 1,5gb hepi topu pek beklentim yok ondan. Yok mu ya şöyle çok eski olmayanı bu türün? İlla turnbased olmasa da veya modern savaş olmasa da olur. (Wasteland, Xcom hariç) http://i.memeful.com/media/post/ZMayb0M_700wa_0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Tori said: xcom oyna işte hepsi var canımı çektirdin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Çok çok eskilerde kalmış olsa da muhteşem bir oyun olan Incubation var. Az zaman geçirmemiştim başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Silent Storm denmemiş ayıp edilmiş gerçi onda da craft yok gibiydi tam hatırlayamadım gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Adam çok eski olmayan oyun demiş. Türün klasiklerini saymaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 yanlış konuya atmışım lel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: Squad strategy olacak Inventory management, bol bol topla biriktir al/sat Craft yap Evet bu üçünü istiyorum sizden!!1 Ya This War of Mine oynarken bu tipin zevkine daha çok vardım ama ufak bir oyun ve süre kısıtlaması falan var, tek kişiyi yönetiyoruz çatışmaya pek girilmiyor karakterler küsüyor vsvs Bunun özgürlük tanıyanı olarak bi Jagged Alliance dışında yok gibi ortalıkta, Kenshi falan var erken erişimde ama 1,5gb hepi topu pek beklentim yok ondan. Yok mu ya şöyle çok eski olmayanı bu türün? İlla turnbased olmasa da veya modern savaş olmasa da olur. (Wasteland, Xcom hariç) squad strategy ile uzaktan yakından alakası yok tabi ama knights of the old republic var, d&d sistemi üzerine kurulu star wars rpgsi, bol bol malzeme topla, al-sat, craft yap (craft derin değil pek ama güzel yani), adamlarını donat, savaştır falan, oynamışsındır belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Komutan said: Dediklerinin üçüne de uygun Dragon Age: Inquisition var. jagged alliance ile DA:I yi yanyana koydum. dusundum. sonra dogru mu yazdi acaba dedim. gene dusundum. hala nasil ucune de uydurdugunu anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Tatar Ramazan şunu yazmış: "Squad strategy olacak Inventory management, bol bol topla biriktir al/sat Craft yap Evet bu üçünü istiyorum sizden!!1" Inquisition üç şartı da sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://www.fadden.com/techmisc/incubation/images/title.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Crafting yok ama Expeditions: Conquistador da fena değil. http://store.steampowered.com/app/237430/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 7.62: high caliber craft yok ama diğer herşeyde en iyi. şarjörleri bile custom doldurabiliyorsun ap, fmj, hp kafana göre. giydiğin combat yeleğinin tipi, kemerinin tipi filan bile taşıyabileceğin slotları etkiliyor, backpack taşırsan yerde roll yapamıyorsun filan detayda zirve noktası. başlığını arat ben açmıştım, detaylı anlatıyorum ss'lerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 7 days to die al haftasonu indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Ve sonra hayatının amacını sorgula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 barter empire.. hunting mining fishing trading cooking gambling alchemy farming bilumum crafting squad base..gayet de tum oyun .. her yol var..oturdum baris icinde tarim yapiyorum mesela.. ole vampirler filan diyor ama questlere hic bulasmadan balik tutuyorum maden filan kaziyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Tori said: 7 days to die al haftasonu indirimde. 2000de çıkmış FPSlerin grafiği bundan iyidir, bokunu çıkarıyorlar Bağımsız Yapımcı diye, azıcık uğraşır insan yahu, fikir güzeldir belki ama biraz da özenseler fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar