Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bone, ilk bölüm üzerinden kesin yargı koyma lütfen. :P gördüğüm en iyi korku/gerilim anime'i diyebilirim, the thing: anime niyetine izle işte. saçmalık namına yukarıda yazdığım gibi sonlara doğru 1-2 yerde oluyor ama onun dışında bayağı sağlam ve sürükleyici hikaye işlenişi. "şimdi ne olacak" diye arka arkaya izlemiştim hepsini 2 günde. canavarlar hakkında da daha çok şey öğreneceksin yani ilerledikçe. başka birşey söylemiyorum spoil olmasın. terra formars'la da uzaktan yakından alakası yok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Korku, gerilim olarak Shin Sekai Yori en onde benim. http://randomc.net/image/Shin%20Sekai%20Yori/Shin%20Sekai%20Yori%20-%2015%20-%20Large%2013.jpg Korku diye gecmiyor ama onun kadar urperten, geren olmadi beni.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 ilk bölümlerde kurulan mantıkta büyük bir hata olduğunu düşünüyorum: parasitler, insanlara "böcek" muamelesi yapıyor. "siz anlamazsınız, siz illogical varlıklarsınız" felan. ancak insanların yaptığı şeylerin arkasında belirgin logicler yatmakta. mesela, insan ilk evrildiğinden beridir, toplulukla yaşamanın daha güvenli olduğunu görüp, kabileler kurmuştur. ve bu da insana, zamanla, kendi kabilesinden olan diğer bireylere değer vermeye dönen bir alışkanlık halini almıştır. diğer hayvanlarda da bu, sürü halinde yaşayan canlılarda görebiliyoruz. kurt, kuş, fil vs... kendi topluluğundaki bir bireye saldırıya karşı beraber savunmaya geçebiliyorlar. hatta bu davranışı, mutual yaşam kurdukları diğer hayvan türlerine karşı da sergileyebiliyorlar. haliyle, "diğer insanları meat shield olarak kullan, logical olan bu" demesi büyük saçmalık. gerçi bu parasitin davranış şekli de tuhaf. birbirlerini gördüklerinde müttefik olmak yerine saldırıp öldürmeyi seçiyorlar. illogical bir şey arıyorsak, sonuna kadar illogical bir davranış bu. hani Highlander hesabı birbirlerini yediklerinde güçlenseler anlayacam da... World Of Darkness hikayelerinde, vampirlerin gizlenerek örgüt oluşturduklarını, tanınmamak için uğraştıklarını ve bu sayede daha kolay avlanabildiklerini görüyoruz. mantıklı bir plan. ancak sürekli "mantık"tan dem vuran ve daha üstün akılmış gibi kendini tanıtmaya çalışan parasitlerin, göstere göstere insanları katletmesi ve halk arasında panik yaratmaya başladığını farketmemeleri de enteresan. daha önce konuşulmuştur belki bu mevzu da, okumadım.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 izlemeye devam et, daha işlenecek yani. bitir hatta öyle konuşalım çünkü spoiler vermeden cevaplanamayacak bir konu. birşeyler yazdım, sonra sildim o nedenle.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Ayrica mantik yollari evrimsel olarak belirlenir. Dunyadaki tum memeli hayvanlarin (biz dahil) benzer davranislarda bulunmasi garip degil. Uzayli abi bunlar.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 ya zaten adları parazit, kurt, kuş değil hani. :) parazit dediğin konakladığı canlıyı hayatta tutar, gerisine karışmaz. ortakyaşam konsepti, venom ile filan kıyaslanabilir ancak yani. ama zaten bölümler ilerledikçe görülecek herşey, sabırsızlanmış bone. :P
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 sabırsızlanmakla alakası yok yav. parasitlerin kullandığı cümlelerden bahsediyorum. sanki böyle yüksek zihin gibi takılıyorlar, insanlardan daha zekiymiş daha üstün canlıymış gibi kendilerini gösteriyorlar, ondan bahsediyorum.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 ha ilerde öyle çıkabilir, çıkmayabilir de, konunun gidişatından ziyade kurdukları mantığı eleştiriyorum.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 işte izlemen lazım devamını, acele etme yorumlamak için. :)
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Hep goruyodum daha yeni basladim titan bitince. Tertemiz yag gibi basladi iki uc bolum. Dubstep falan degisik bi ost var. Openingi de sardi, genel muzikleri sardi.
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 iyi ki upladın. kaç zamandır bende izleyeyim diyordum de sonra hep unutuyordum.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 next episode'da çalan track efsane, dur şimdi gene youtube'dan bulup dinleyeyim. müthiş bir seri, adaptasyonu da çok başarılı. hala izlemeyen varsa kesin izlesin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Yıllardır izlediğin animelerden aklında kalan en iyiler nedir diye sorsa biri bu da onlardan olur. Çok iyi.
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 opening'in yüzde doksanı ingilizceymiş en çok buna şaşırdım galiba sdab.
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 üf çok iyiymiş gerçekten. Tokyo Ghoul havası var acayip
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) İlk sezon o kadar iyiydi ki ikinci sezon da güzel olmasına rağmen yavaş kalmış Spoiler Kana :( Baya güzeldi ama gerçekten, önerenlere kocaman tşk Şubat 10, 2021 Gizli tarafından düzenlendi
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 24 bölüm izledim ama bitti galiba devamı yoksa. live action'larını da izlemek istiyorum. titan kadar kötü olamazlar.
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 24 son evet. Anime sezonları 12 bölümden oluştuğu için ikinci sezon demiştim benim yazdığım yanılmanıza sebep olduysa eğer
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 ne zamandır anime izlemiyodum bunu random gördüm burdan başladım 2 günde 13 bölüm izlemişim, fena değilmiş
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 bitirdim bunu. yani iyi hoş da biraz abartı övgü var sanki. hiyakedeki romantizm de zorlama geldi ama o dönemin animelerinde biraz böyle senaryolar. bi de şu yukardaki next to you ne zaman girse beni bi gülme aldı. yeşilçam müziği resmen sdfsd
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 manga 80'ler sonundan. adaptasyonla arasında 20 yıl filan var, birebir iyi geçiş olmuyor bazı açılardan cep telefonu vs devrine. övgüde abartımız yok doğrusu çünkü ciddi gerilim/korkuda başarılı olan çok anime yok. mangaka zaten ciddi seriler konusunda başarılı adamdır, sonradan historie'ı yazdı mesela büyük iskender devrini işleyen, fanteziye, moeye vs vurmadan. bunun için de hep diyorum, the thing'in anime medyumunda işlenişi gibi. sonlara doğru biraz saçmaladığı noktalar oldu, önceki sayfalarda yazmışımdır herhalde. finali de mesaj verme kaygısıyla biraz gücü düşük bence. mükemmel demesem de gerge'ye katılıyorum, benim de tekrar baştan izlediğim nadir seriden. karakterden ziyade konu odaklı gidebiliyor ayrıca, anime'de gene sık rastlanmayan birşey. romantizm kısımları nispeten zayıf kısımlar doğru.
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 (düzenlendi) Are you izumi kun, are you izumi kun, are you izumi kun, are you.. Are you player etkisi yapti bi yerden sonra. Şubat 11, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 manga o kadar eski ise normal o zaman. böyle garip romantizm zorlamaları, okuyucunun doldurması için bırakılan boşluklar falan.
Öne çıkan mesajlar