bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 communitysiz mmo oynanmaz abi lfr sadece oyunu gerçek anlamda oynamaya vakti olmayan adamlar contenti görsün, mor eşyası olsun diye konmuş bir şey zaten. ondan tembellik etmeyin go go go recruitment forums. yapcak bir şey bulamayan arkadaşlara CM'leri tavsiye ediyorum hehe. onun dışında raidler var işte. cm + heroic + daily quest + garrison fln derken raid günlerinin dışında bile oyun sana 3 saatlik hatta daha fazla content sağlıyor. günde 3 saatten fazla oynuyosan zaten hardcore guilde girersin sabah akşam progress köklersin, ne bileyim kapalı factionları açarsın, brawlers guild kasarsın falan falan. oyunda fazlasıyla content var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Dün challange modeda klavyemi kırdım. Bugün talent değiştiriyorum. 1 ayda pve content sıkıcı hale geldi diyenlere de ardımla gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Bu arada teşekkürler Burak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 İmzanı stop casting yapsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Güncelliyorum. WoD en kötü xpac oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 saka gibi BC cıktıgında da forumlarda shitstorm donuyordu BC cok kotu dıye, simdi vanilladan cok oy almıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 şekil 1-a http://forum.paticik.com/read.php?43,1925138,page=1 neyse alayınız 2 sene sonra gelir şurda wod şöyle güzeldi garrison böyle iyidi diye gezersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 lan alamadım akirafiresden hesabı trial giriyorum olmadı alıcam artık kendi hesabıma oyunu bulamadım hesap geri başlıycam 0 dan ya canımı çektirdiniz kaç gündür yeter. hesabı olan varsa üzerime atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar