draedan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 https://www.kickstarter.com/projects/thimbleweedpark/thimbleweed-park-a-new-classic-point-and-click-adv 2D point-click adventure, tamamen eski tip olacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 yok ya. tık tık sarmaz beni bu saatden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 İstediği paraya gel, lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 25k'ya oyun yapıp steam'e ekleyecek, gerisini yiyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 pof bu ne. ya tamam eski oyunlar, nostalji gak gukda.. buda bir yere kadar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 geçti bitti bunların zamanı yapcaklarsa adam gibi bişi yapsınlar baydım zaten 8bit grafiklerden, 2014 yılındayız lan, meteora uydu konduruoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 öyle diyosunuz da 29 gün var 110k toplamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yalan değil şimdi, adamın yaptığı işler kaliteli hep. monkey island bile yeterli bir sebep aslında. ama beni sarmaz daha. monkey island 1-2 bile yeni grafikler çıktığında ne kadar hoş olmuşsa bu da böyle bir şeyler yapmalı bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kickstarter'dan bize de ekmek çıkar mı mantığına girmiş bu da biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Point click adventure ne kadar seviyorsam, retro-pixel oyunlardan o derece nefret ediyorum. Yeter daa yeter. Ayıptır, yaziktir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yapması basit, efor gerektirmiyor o yüzden buna yöneliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bir kere goal list koymasi gerekirdi. 400k olunca soyle soundtrack yapicaz, 500k olunca grafikler uber olucak, 600k olunca sapkadan tavsan cikaracaz, vs. Bana sanki oyun hazirda, yeni sistemlerde calisicak sekilde modifiye edilecek gibi geldi. Grafik olarakta en azindan Larry ayarinda olsaydi bari. SamnMax bile degil grafikler. Maniac Mansion i, Monkey Island i yapmissin, kredini bosa harcamasaydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 basit olması kötü olduğu anlamına gelmiyor, ayrıca düşük çözünürlük estetik olarak kötü grafik de değildir. Zaten bu oyunun herkese hitap etme derdi yok, bu tarz adventure severler için bir oyun yapalım demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 9 ikonlu mu hahahahhasskt. anladık nostalji yapıyosunuz da oyun dünyasının en sikko mekaniğini de devam ettirmeyin bari. bu kadar bütçesi olacaksa monkey island remakeleri gibi tek tuşla modern-klasik geçişi olmalı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 o bütçeye o oyun olmamış bencede, gayet pikselisiz düzgün bişi çıkabilir o parayla hatta daha çok ilgi görür eminimki, nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konusu, senaryosu hazır oyuna $375,000 komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yapsın bi monkey island 3 görselliğinde kaliteli bir oyun basarım 50 dolar bu kadar ilkel adventure beni bile çekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bir Monkey Island 3 bir Runaway kalitesinde bir şey olsa desteklenir de, bu saatten sonra retro olacam diye piksele dönülmez yani. Eski tarz grafiklere okey, oyunlarda çok grafik takan biri de değilim, ama gözü rahatsız edecek pikselin gideri yok yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Ben text adventureları özledim. Yarım yamalak ingilizcem ile doğru komudu düşünüp yazana kadar canım çıkardı. Wolfman diye bir oyun vardı. Oyunun bir yerinde adam ayın sudaki yansımasını görüyor ve zamanında bir şey yapamazsak kurt adama dönüşüyor ve oyun bitiyordu. Çözümün "close eyes" yazmak olduğunu bulunca öylr bir sevinmiştim ki bugün bile hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 açlar gibi yüzbinlerce dolar istemeleri dışında: grafikler tamam, hadi inventoryi de kabullenebilirim çok zorlasam ama o look at, pick up, give, cart curt bunların arayüzde yer kaplaması dalga mı geçiyorsun arkadaş... ayda 8-10k dolar maaş bağlayın, 1.5 senede adventure game maker oyunu verelim. oldu canım. istediğin zaman 5 karakter arası değişim yapabilmek ilginç olabilir ama geneli top kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 burda yeter diyenlerin hicbiri bu mevzuyu anlamamis kisiler , adventure dedigin grafik degildir, bu kisilerden biri The Last Door'u oynadi mi acaba ? haberleri bile yoktur. olay iceriktir, bulmacadir, espridir, diyalogdur oyundaki. niye ilgilenmediginiz, bilmediginiz konuda yazarsiniz ki, her thread e post atmak zorunlulugunuz mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 the last door super bir oyunmus, "hidden gem"mis gibi yazmissin. konusu generic lovecrafttan oteye gidemedi. kisa, episodic diye etiketlendi bir de. kickstarter'dan steam'e geldiginde cacik olmayacagi netlesmisti. ona da buna da sira gelene kadar kickstartlanacak, satin alinacak epey adventure var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bi de kickstarter in mantigi farkli , misal o 2d oyunu hic kimse yapmaz.. yapacak adami da toplayamazsin, fakat iste 1000 kusur kisi ben 20 dolar veririm o oyunu oynamak icin diyip bir araya geliyor, ve istedigine ulasiyor. o yuzden kickstarter da cikan hicbirseyi elestirmemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yok oyle birsey. tonla 2d oyun yapiliyor kickstarter olsun olmasin. desura'ya, gameboomers'a ve benzeri platform ve sitelere bakip cetelesini gorebilirsin. surada uc asagi bes yukari herkes biliyor kickstarter nasil calisiyor. guzelligini de biliyor kotu yanlarini da. bir de niye elestirmeyecekmisiz cumhurbaskani hazretleri mi yapiyor bu oyunlari? babam yapsa elestiririm. duzgun yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar