Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ron Gilbert 'ten KICKSTARTER Projesi !

draedan

Öne çıkan mesajlar

Bir kere goal list koymasi gerekirdi. 400k olunca soyle soundtrack yapicaz, 500k olunca grafikler uber olucak, 600k olunca sapkadan tavsan cikaracaz, vs.

Bana sanki oyun hazirda, yeni sistemlerde calisicak sekilde modifiye edilecek gibi geldi.

Grafik olarakta en azindan Larry ayarinda olsaydi bari. SamnMax bile degil grafikler.

Maniac Mansion i, Monkey Island i yapmissin, kredini bosa harcamasaydin bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben text adventureları özledim. Yarım yamalak ingilizcem ile doğru komudu düşünüp yazana kadar canım çıkardı.

Wolfman diye bir oyun vardı. Oyunun bir yerinde adam ayın sudaki yansımasını görüyor ve zamanında bir şey yapamazsak kurt adama dönüşüyor ve oyun bitiyordu. Çözümün "close eyes" yazmak olduğunu bulunca öylr bir sevinmiştim ki bugün bile hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

açlar gibi yüzbinlerce dolar istemeleri dışında:

grafikler tamam, hadi inventoryi de kabullenebilirim çok zorlasam ama o look at, pick up, give, cart curt bunların arayüzde yer kaplaması dalga mı geçiyorsun arkadaş...

ayda 8-10k dolar maaş bağlayın, 1.5 senede adventure game maker oyunu verelim. oldu canım.

istediğin zaman 5 karakter arası değişim yapabilmek ilginç olabilir ama geneli top kek.
Sosyal ağlarda paylaş

burda yeter diyenlerin hicbiri bu mevzuyu anlamamis kisiler , adventure dedigin grafik degildir, bu kisilerden biri The Last Door'u oynadi mi acaba ? haberleri bile yoktur.

olay iceriktir, bulmacadir, espridir, diyalogdur oyundaki. niye ilgilenmediginiz, bilmediginiz konuda yazarsiniz ki, her thread e post atmak zorunlulugunuz mu var?
Sosyal ağlarda paylaş

the last door super bir oyunmus, "hidden gem"mis gibi yazmissin. konusu generic lovecrafttan oteye gidemedi. kisa, episodic diye etiketlendi bir de. kickstarter'dan steam'e geldiginde cacik olmayacagi netlesmisti. ona da buna da sira gelene kadar kickstartlanacak, satin alinacak epey adventure var.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de kickstarter in mantigi farkli , misal o 2d oyunu hic kimse yapmaz.. yapacak adami da toplayamazsin, fakat iste 1000 kusur kisi ben 20 dolar veririm o oyunu oynamak icin diyip bir araya geliyor, ve istedigine ulasiyor. o yuzden kickstarter da cikan hicbirseyi elestirmemek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

yok oyle birsey. tonla 2d oyun yapiliyor kickstarter olsun olmasin. desura'ya, gameboomers'a ve benzeri platform ve sitelere bakip cetelesini gorebilirsin.

surada uc asagi bes yukari herkes biliyor kickstarter nasil calisiyor. guzelligini de biliyor kotu yanlarini da.

bir de niye elestirmeyecekmisiz cumhurbaskani hazretleri mi yapiyor bu oyunlari? babam yapsa elestiririm. duzgun yapsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...