Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Abi sen adama wing tsun mu ne biliyorum diyon ama hocadan bile dayak yiyon falan demiştin, o konuda baya giydirmiştin.Öbür dediklerinle ilgili bir şey yoktu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 özel mesajla konuştuk gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ben bu reelde aslında iyi adam muhabbetini anlamıyorum.Burda götünden mı sıkıyor fikirlerini söylediklerini de asıl reelde bambaşka şeyler diyor.Burda siz adam değilsiniz benden aşağıdasınız gelin öğreteyim anlatayım ben herşeyi biliyorum dedikten sonra reelde abi çok süpersin ya diye mi takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Benim her türlü umrumda değil ama anlamıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 chrome kusura bakmada at yalanı sikiyim inananı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 taunt o. bokunu çıkarmadan herkes yapıyor birbirine onu. kimi fazla kaptırıyor role giriyor falan işte. bir de toplum içi davranış ile internet davranışı farklı şeyler. deep web de türlü sapıklıkları seyreden adamla otur sokakta çay iç muhtemelen fark etmezsin bile. yani ne bileyim. internette farklı, günlük hayatta farklı olunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yok o aslında tamamen yanlış bir şey değil. tam olarak internette olduğumuz gibi insanlar değiliz hiçbirimiz, olmayalım da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kermit said: chrome kusura bakmada at yalanı sikiyim inananı kardeş yok abi niye kusura bakayım canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ben mesela reelde harika biriyim. Burda da oyleyim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Fikirleri bunlar abi adamın şaka mı ypaıyorsunuz ne alakası var internette olduğunuz kişiyle reelin farklı olmasının.Reelde belki ayaklara bakıp asılmıyorsunuz ama zevkiniz bu sonuçta.Adamın da fikirleri bunlar.Taunt falan değil ya kimseye taunt atmaya ihtiyacı yokken başladı bunlara. Her taunt ehehehe denilene de reelde eğlenceli adam ya ivit taunt demeyin.Eminim reelde eğlencelidir, azıcık sosyal her insan nasıl sempatik duracağını bilir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 beyler çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 gerçek mesihlik bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ya abi ama gerçekte böyle değil noyan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 şizofren olma ihtimalinden çok daha düşük. klasik şizofreni tanısıdır bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Moriarty reelde iyi biri ama sırf forumda daha iyi olduğu için sataşmıyorsunuz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 chrome said: abi dikkat ediyorum bir sequo bir de bu adamın topicleri, bir de epic life event topicleri bu kadar ilgi görüyor. yani ben anlamıyorum. gerçekten anlamıyorum. bence sizde de bir sıkıntı var abi, hepinizde. yoksa ne olgara ne noyana bu kadar giydirme ihtiyacı hissetmezdiniz. bırakın naapıyorlarsa yapsınlar. bırak napiyosa yapsın insanlar dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ben reelde nasılım lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=YiR3r5IBuDw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Moriarty reelde bu kadar kaslı ve yakışıklı olmasaydı severdim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ortalama iyi diye bir kuram mı ne vardı, insanlar kendilerinin 10 üzerinde 7 alacak kadar iyi olduklarını düşünürler, tabii kimse çıkıp ben düz, boktan birisiyim demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Saeros gelip kitlemez insallah güzelim topağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aquila said: gitmemisken konusunca gelip sacmaliyo, rahat konusamiyoruz. asdkjlsjda bakış açısına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 chrome said: taunt o. bokunu çıkarmadan herkes yapıyor birbirine onu. kimi fazla kaptırıyor role giriyor falan işte. bir de toplum içi davranış ile internet davranışı farklı şeyler. deep web de türlü sapıklıkları seyreden adamla otur sokakta çay iç muhtemelen fark etmezsin bile. yani ne bileyim. internette farklı, günlük hayatta farklı olunabiliyor. abi pardon da, hem öyle herkes taunt atıyor durumu yalan bir kere. hiç kimseye taunt atmadan takılan onlarca insan var. ayrıca zaten gerçekte farklıyım sanalda farklıyım iyice yalan. gerçekte olduğun kişi olamıyorsan sanal hayatta, o zaman gerçek halinden memnun değilsin demektir gibi geliyor. ben gerçekte neysem burada da oyum mesela. hele bir gün yüzyüze gelebileceğim tonla insan var şurada. kalkıp burada laf edip, görüştüğümde "ehe ben oraya şey işte geyik" fln diyemem ya saçma gelio yani. bu kişilerden bağıntısız düşüncem bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 sen anlamazsin tabi o aciyi, sen sistemin carki olmussun, evirip ceviriyo seni beyaz yakalarinla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 mavi gömleklerim de var lan benim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar