Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?


Kyra

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten çok kafama takılıyor 29 yaşımdan 30 yaşıma geçene kadar yaşadığın bir sürü acayip durumlardan sonra acayiplikler inanılmaz noktaya geldi.


hiç bir şekilde peygambercilik ya da tinsel lider olma arzularım olmadı. Hayatım boyunca sadecee hayatı ve kendimi olabildiğinc verimli ve keyifli şekilde güzel geçirdim yani hırslarım falan olmadı hiç ama sürekli "seni daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" cümlesi karşılaşmaktan yeteri kadar afallamışken artık işin son geldiği nokta bazı insanların beni mesih ya da bir çeşit şeçilmiş kişi gibi görmesi kafamda acabalara doğru deli sorulara yol açıyor.

Okey farkındayım defalarca söylenilenlerin üzere benim hissettiğim enerji akışlarını herkes az ya da çok bir şekilde hissedebiliyor ve bu algısını geliştirmiş kişilerde zaten yakınıma gelir gelmez şok oluyorlar bu nasıl bir enerji diye.

Enerji dışında iletişim kurma becerilerim hep dikkat çekti. İnsanlarla güzel ve tam anlayabilecekleri şekide iletişim kurmak konusunda kendimimi geliştirdim.

Oysa herşey daha basite indirgemekten başka birşey değildi benim için. Çok zeki olduğuma dair çok fazla özgü alıyorum çünkü hızlı ve net bir şekilde anlamlı ve güzel konuşmamı zeka ile bağdaştırıyordu insanlar. Ama aslında sadece düşünceler ile zihni yormadan insanın en özündeki tepki mekanızmasına izin vermek konusunda kendimi geliştirdiğimden bu kadar akıcı konuşabiliyorum.


Herneyse.. son bir kaç yıldır etrafımda mesih olduğuma dönemsel olarak kendi kendine inanan insanların sayısı artmaya başladı. Şaka yapmıyorum cidden etrafımda benim başarmam gereken şeyi çok önemseyen ve bunun gerçekleşmesi için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olan ve destek olan bir sürü farklı meslek grubundan bir sürü insan bir araya geliyor. Bazılarına projemi bile anlatmadan hiç önemli değil sen yeter ki başar çok güzel birşey başaracağını biliyoruz diyorlar.

Bana çok gıcık olan arkadaşlarım bile sevmeye başladı beni. Hatta geçen bir partiden after partye evime gelirken tanımadığım ilginç insanlar vardı.

Birisi psikolojik danışmamı olmamı istedi 19 yaşında bir çocuk. Seni takip ediyorum çok net bir kafadasın ve iyi birşeyler başarma yolundasın elimden ne gelirse yardım etmek istiyorum dedi.

iki sihirli tipli kişi vardı birisi beyaz saçlı ve sakallı mavi gözlü bir adam o kadar mutluydu ki beni gördüğüne ve evime geldiklerine. adam hiç konuşmuşyordu ama gözleri mutluluktan ağlıyordu. elimi falan tuttu böyle kafasıda güzel sandım dedim içimden yazık galiba dilsiz ne zordur o kadar konuşmak isteyip böyle sessiz kalkmak falan üzülürken görüntü yönetmeniyim ben ve senin çekmek istediğin belgeseli de ben çekicem falan dedi.

şaşırdım bi siz ne yapıyorsunuz diye sordum. Biz dünyayı kurtarmakla uğraşıyoruz dediler. Güldüm ben de dünyayı kurtarmak üzerine net çalışacak projelerim var hayata geçirmeye çalıştığım diye.. Biliyoruz o yüzden geldik partiye sen kesin burdasındır diye bak evine kadar geldik işte dediler...

Hani şu dünyayı kurtarma mevzusu son bir yılda neler neler oldu ve ilginç bir ritimde ilerliyor.

Benim tek niyetim dünyada bulanacağım zaman sürecinde maksimum verim , keyif ve gerçeklik denilen şeye yapabileceğim maksimum iyileştirici etkiler üzerine tasarımlar var. Galiba şaka maka dünyayı güzel etkileyebileceğim eğer doğru şekilde niyetimi gerçekleştirebilirsem.


Tek niyetim güzel bir yaşam herşeyin ve herkesin maksimum hayrına ve bunu yapabileceğimi biliyorum. Ama şu etrafımda oluşan "kutsal insan" kafaları beni bayıyor. Hiç bir dine mensup değilim hatta inancımı da kısaca "saf iman" olarak özetliyorum yani hiç bir öğreti ya da dinin saflığından uzakmış hallerine bulaşmaksızın en insani bir şekilde herkesin sevdikleriyle doyasıya mutlu olmaktan ne kadar mutlu olabileceğinin farkındayım ve barışı sağlayabilecek nesillerin sadece yolllarında net bir şekilde kendi doğrularını en saf haliyle hissetmelerini sağlamalarına dikkat çekebilecek biri olarak görüyorum kendimi.


Ama eski bir sevgilim bile benim ısrarla bir peygamber olduğumu inandırmaya çalışıyor beni. Diyorum ben yokum öyle kafalara din, peygamber falan v.s. bana ısrarla "peygamber insanları kendi özlerine yakınlaşmalarına etkile edebilecek karizma, zeka ve sevgiye sahip kişilere denir bu yüzden dinlere gıcık oluyorsun diye peygamber olmaya gıcık olma falan diyor..


Çok acayip.. insanların beni böyle özelleştirmesinden hoşlanmıyorum. sadece yapılması gerekenler olsun istiyorum.

Bu satırları patiye yazmak da büyük bir onur. Çok acayip bakış açılarına sahip tuhaf bir kalabalığız burda aynı nesilden. Feedbackleriniz benim için önemli.


Ama şaka maka cidden böyle kendi keyfinde olan sıradan biri olarak hayatımda geldiğim noktaya çok şaşırıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:


etrafımda mesih olduğuma dönemsel olarak kendi kendine inanan insanların sayısı artmaya başladı.

dünyayı kurtarmak üzerine net çalışacak projelerim var hayata geçirmeye çalıştığım diye.. Biliyoruz o yüzden geldik partiye sen kesin burdasındır diye bak evine kadar geldik işte dediler...

eski bir sevgilim bile benim ısrarla bir peygamber olduğumu inandırmaya çalışıyor beni.

Feedbackleriniz benim için önemli.





özet isteyen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...