kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Saeros said: gökalp'i bir saniyede parçalarına ayırabilirim ama totosu yemez karşıma çıkmaya en son karşıma çıktığında hatırlıyorsan barrensta çatlaklar oluşmuştu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 TOTİŞİNİ DE ÇATLATMAMIŞ MIYDIM OOUUUFFFOFOFOFOFOFOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 allah cızırtını vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Dynun said: rogue DK rdruid olarak mottomuz bu sezonhttp://i.imgur.com/bTOlrkL.jpg Abi damage vurmuyorum. Yemin ederim damage'ım yok ya, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Of, millet ne baymış hunterlardan belli değil. Hayatımda hiçbir class'a nerf bu kadar büyük bir consensusla talep edilmemişti. http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/15539465449?page=1 Bı sırada Edriel yörüngeden "NO İTZ FAYN" diye aglıyor. Fucking WoD hunterları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 battlenet forumda da yine sadece hunterlar savunmuş mal gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Kill shot global cooldownda değil. http://i.imgur.com/XYcjfnB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 600 ilvl hunter ile bg girdim, 25k chimera shot vuruyorum, critsiz sadsafasda edit: lone wolf talenti seçili değil bu arada, onu seçsem %30 daha fazla vuracak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Olur mu öyle şey ya, kill shotta GCD var. Sadece eğer hedef ölmesse 1 kere cd resetleniyor tekrar atıyorsun, onla karışmış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Dynun said: rogue DK rdruid olarak mottomuz bu sezonhttp://i.imgur.com/bTOlrkL.jpg >Alliance http://i.imgur.com/r8dw14u.jpg Racialları fixlemicekler bu sezon, sonraki sezon horde'u fixleyip tekrar faction change'den para kırıcaklar. Blizzard gerçekten çirkinlikte sınır tanımıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 ahmet sen tam bir gerizekalısın > belfmale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 UD male'e geçiyorum ya. Zamanında çok işe yaradı o silence da artık ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 undead e saygım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Takip ettigim undead rus bir mage vardı, geçen hafta human oldu. rip, cyka bliat c3ht. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Arkadaş mage 90lvl dı kasayım 100 yapayım dedim, ben rogue ve warriorla lvl kasarken işkence çekmişim , 2-3 kat hızlı kasıyo mage resmen xD Oynaması da benim için zevkli olmuş cast yok bişey yok :D Bg lerde bir okadar zevkli fakat arena da ne durumda bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Abi evet mobdan moba Ice nova atarak kastım baya absurdtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 90lvl hunterla bg yapayim dedim bu ne ya valla olmek yok kill ve damageler hayvan gibi, 5-6 kisi arasindn cikiyorum keyif ki ne keyif, Simdi anliyorum hunterlarin neden bukadar rahat takildigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ben de yeni 100ledim bi hunter, 600 ilvl, böyle bi damage yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ben de hunter oynuyorum bu exp arenada 2.1k oldu zaten şimdiden pve de allah gibi zaten bglerde kardeşime veriyorum 10 yaşında hep 1. oluyor kerata honorslave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Jaegerjaquez said: ben de hunter oynuyorum bu exp arenada 2.1k oldu zaten şimdiden pve de allah gibi zaten bglerde kardeşime veriyorum 10 yaşında hep 1. oluyor kerata honorslave chimaera, crow doldukça bunlara bassın, atılıyorsa aimed shot yoksa steady shot spam, hakkaten 10 yaşında biri yapabilir ayrıca insta atılabilen bir spell (chimaera shot) nasıl bu kadar fazla vurabiliyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Jaegerjaquez said: ben de hunter oynuyorum bu exp arenada 2.1k oldu zaten şimdiden pve de allah gibi zaten bglerde kardeşime veriyorum 10 yaşında hep 1. oluyor kerata honorslave işte bu sonunda bi hunter kabul etti senin adonisine kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bi 40 maç attık dün. Hunterlı setupları 2 kere yenebildik. Ve daha yeni başladım, karsımda backpaddle atan kötülükte insanlar var. İyi hunterları düşünmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Backpedal yapmayan hunter hunter değildir, lütfen. Adamlar backpedal'le feral druidden kaçabiliyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Bence Rogue ve Mage'i bufflayıp diger classların güç seviyesine çekecekler, hunterı diger classların seviyesine indirecekler sezon boyunca. Ve hiçbirşey ifade etmeyecek çünkü mekanikler kırık. Rogueları izlemek çok komik şu an. cloth/healer kesemiyolar, STR/plate'ler agızlarını kırıyor. Dün instant spamleyen boomkin'e yenildik. Tek bir cast kullanmadı. http://i.imgur.com/0cdpxdW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 rogue lar çok enteresan vaziyette şu an. dün 4 maç falan arka arkaya aynı priest li ekip geldi. son fightta dedim ki ulan healerın götünün dibinden ayrılmayacam bütün fight herife çökücem dedim. herif sadece absorb shield ile tutuyo kendini başka bişi yok. asas denedim yemedi subt denedim yemedi. armorunu bile patlatamıyorum. çok enteresan işler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar