Lectre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 nipe bastım 1 dolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 10 atıcam da kime atsam dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Silphatos said: ordan fnatic veya ldlc kim gelirse 2-0'layacak naviyi, girme bence tayyar reis is that you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 applev0dka said: 10 atıcam da kime atsam dusunuyorum lectre söylesin nip mi ldlc mi tersine basalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 nip basmıs o sadaf abi LAN'da her türlü NiP oynanır. ama son 5 maçı LDLC kazanmıs :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 olm ben yine nip maçını izliyemedimki vp maçında nası oynadılar varmı izliyen bi akıl versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 nuke de 2 ot sonrası yendiler kendi haritalarıydı, cache de tecavüz oldu, inferno t çok iyi bitirdiler 9-6, sonra aldılar çok rahat olmasa da, o yüzden ldlc alır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 inferno yanlış olmuş. ilk yarı ct tarafında 14-1 sonra 16-8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Tori said: Silphatos said: ordan fnatic veya ldlc kim gelirse 2-0'layacak naviyi, girme bence tayyar reis is that you? biz bu işi iyi biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 finale ne diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 makelele naptı abi asıl soru o aslında,aimi leş gibimiydi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ldlc alır bence 2-1 fakat oynamayacam ben çok güvenemiyorum nip ve final. okunmuş shotgunları 10 bet sonrası kaybetmesem onlarla girerdim ldlcye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 GONDARCENGIZ said: makelele naptı abi asıl soru o aslında,aimi leş gibimiydi yine yok alışmıştı teame çok güzel killeride oldu öldüde bol bol ama finalde iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 makalele boktan awp izledim ben baya bugün işyok, nip friberg ve forestın akmasıyla kazandı. 3 4 kere boşa atıyo makalele öyle pro awpmi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 fiffyden her şekil iyi tabii o ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 cupcakess, bananas, keçup keçup and iii tournaments. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 NiP fanı olarak LDLC oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 gg no rmk o zaman apple friberg ve forest akıcak, vericekler odunu, vericekler odunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 applev0dka said: NiP fanı olarak LDLC oynadım. aynen şunu yaptım ben de ya ahah nip kaybederse en azından teselli olsun diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 shox ilk aldığı awp ile oyunu bitircek, save yapa yapa bi hal oldu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 JrStorMesT said: gg no rmk o zaman apple friberg ve forest akıcak, vericekler odunu, vericekler odunu. not this time babe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ilk maçı kazanmış olabilirler, ama bo3 bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 inferno kimin pick'i ? vereceğin cevaba göre bitmiş olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 applev0dka said: inferno kimin pick'i ? vereceğin cevaba göre bitmiş olabilir :D d2 nip'in olması gerek yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ldlc map i inf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar