Spidee Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 khazadum said: Spidee said: Abi o bodoslama atılan flashler genelde bir işe yaramaz, israf olur. Adamların havaya bakıyor falan olması lazım yemeleri için. Özellikle d2 B'de. Bu yorumuna pek fazla katılmıyorum. Yukarıda patlayan flash bombaları daha fazla etki ediyor gibi geliyor bana. O videoda benim attığım flash bombaları da yukarıda patlıyor. d2 b kapı arkasındaki ve o kutunun altındaki flashtan etkileniyor. Çoğu izlediğim turnuva / bireysel oyunlarda da oyuncular genelde yukarıda patlatmaya çalışıyorlar. Bodoslamadan kastım o videoda attığın değil zaten. Direkt duvarın üstünden fırlatılmasını kastediyorum. Şu videoda attığın flash en efektif flashlerden biri bence. Pencereye veya kapıya bakan hemen hemen her açıdaki oyuncunun arkasına dönmesine veya kör olmasına yarıyor. Bodoslamadan kastım dümdüz duvarın üstünden atılanlar. Zira onlar B basein tepesinde alakasız bir yerde patlıyor, kapı ve pencere tutanların da ruhu duymuyor, anca ses çıkarıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 delikanli olsaniz hic atmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 http://galeri.uludagsozluk.com/96/sis-atma-o-%C3%A7_140856.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 niye toplu oynamıyoruz lan, herkes bireysel takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Soyle bi rank siralamasi yapalim bence herkes rank araliginda takilsin beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 adam vuramaz oldum ya, aim im çok iyidir ama nedense basıyorum ama ölmüyor kimse.internette mi sıkıntı var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 bu cs communitysinin %25i 6. his filminden fırmalış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 80 ms'ten fazla ping olunca adam vurma ihtimaliniz en azından bi %50 düşüyor. bu ne lan, adamın üstüne en az 3 desert eagle kurşunu sıktım, dip dibeyiz herifle ıskalama şansı yok, geberdim ve herife hiç vurmadığımı iddia etti combat log. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 ping sınırını 70 yaptım ben, bazen oyun bulması uzun sürüyor ama beklemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 community gittikçe mükemmeleşiyor. infernoda 4 kişi a tutuyor, b de tekim a ya bomba kuruluyor ne info veren var ne konuşan var çok iyi oyun ya. herkes birbirine bok atıyor ama chatten adamlarda mikrofon bile yok ya sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 ben de dün 3 türke denk geldim. 2'si arkadaşmış, diğeri bunların birine yanlışlıkla ateş etti diye öteki bunu c4 çözerken öldürdü. bu da ben sana oyun mu oynatırım diye sövüp diğer round geldi beni vurdu sdfds karıştırdı herhalde aptal, nickler aynı harfle başlıyodu. ping düşürüyorum 60-70 msli server geliyo 80-90dan iyidir diyoruz bu sefer de türk bol oluyo meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 eskaza bi tr serverları fln açsalar o zaman görün siz dramayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Liebe said: community gittikçe mükemmeleşiyor. infernoda 4 kişi a tutuyor, b de tekim a ya bomba kuruluyor ne info veren var ne konuşan var çok iyi oyun ya. herkes birbirine bok atıyor ama chatten adamlarda mikrofon bile yok ya sfsd sonunda kendine göre adam buldun demek :D ölünce ayyyyyyyyyyyyyyyyy vurmuştum ölmüüyoooorr yaaaaaaaaaa diyorsa mikemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Aiko said: eskaza bi tr serverları fln açsalar o zaman görün siz dramayı. Off oyle bisi olsa turklerin olmasini gectimde 30 ping farkinin nekadar aci bisi oldugunu anlar insanlar:) 1 pingi olan akar serverda cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 biraz önce 4 tane hile açmış yabancı rpsi yapan annesiz türk geldi lan karşıya ahah. bi de saçma sapan asıl hesabım bu diye link koymuşlar profillerine steamden, eseaden falan. dandirik ingilizceleriyle konuşmaya çalışırlarken biri ı kullandı malların anladım direk türk olduklarını lel. hemen sıraya girdim bu sefer de aynı takıma düştük. karşı tarafa söyledim bunlarda hile var diye başlamışlardır herhalde reporta sdf. onun bunun evlatları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 who cares... adamlar yere bakarak ateş etmekten çekinmio ötesi yokki Miss gibi lan parasını veriyor adam mouse tıklamıo bile daha ne olsun parayla en birinci oluo aslkfjalkfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 çabuk maç buluyo diye d2 açıyom smurfde; o kadar hileci varki anasını satim,parti kursalar tek başına ülke yönetir ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 benjani said: adam vuramaz oldum ya, aim im çok iyidir ama nedense basıyorum ama ölmüyor kimse.internette mi sıkıntı var anlamadım. mm'de var bi şey ben de anlamıyorum. tickrate'i sanki 64ten bile daha düşük gibi hissediyorum oynarken. bi de normal dm/casual serverları falan çok daha iyi gibi geliyor yine 64tr ve daha fazla oyuncu olmasına rağmen. çok enteresan ya, normalde 10 kere ölecek şeylerde mm'de 1 hit 21 damage falan diyor saç baş yoluyorum. ceyhunla da konuşmuştuk aynı şeyi daha önceden. hakikaten aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 geçen sabah ard arda 2 oyunda karşı takımda aynı iki türk arkadaş vardı, adamlar söylüyordu rahat rahat izliyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bi bana denk gelmiyo şu hileciler ya. ne ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 apple ve liebenin hile dediklerinin yüzde 90'ı temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ben hileden yana çok dertli değilim ya, yapıyorsa yapsın abi napayım. asıl ayar olduğum şeyler takıma gelen adamlar. mouse u tutmayı bilmeyne şerif nasıl oluyor abi karşısına adam çıkınca mouse fırlatan adamlar var ya utanmadan mm giriyorlar şerif bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Aiko said: apple ve liebenin hile dediklerinin yüzde 90'ı temiz. Çok ağar oldu bu hani kavgada söylenmez cinsden.. /edik: Az oynan maplarda daha az hileci oluyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar