Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

khazadum said:

Spidee said:

Abi o bodoslama atılan flashler genelde bir işe yaramaz, israf olur. Adamların havaya bakıyor falan olması lazım yemeleri için. Özellikle d2 B'de.

Bu yorumuna pek fazla katılmıyorum. Yukarıda patlayan flash bombaları daha fazla etki ediyor gibi geliyor bana. O videoda benim attığım flash bombaları da yukarıda patlıyor. d2 b kapı arkasındaki ve o kutunun altındaki flashtan etkileniyor.

Çoğu izlediğim turnuva / bireysel oyunlarda da oyuncular genelde yukarıda patlatmaya çalışıyorlar.

Bodoslamadan kastım o videoda attığın değil zaten. Direkt duvarın üstünden fırlatılmasını kastediyorum. Şu videoda attığın flash en efektif flashlerden biri bence. Pencereye veya kapıya bakan hemen hemen her açıdaki oyuncunun arkasına dönmesine veya kör olmasına yarıyor.

Bodoslamadan kastım dümdüz duvarın üstünden atılanlar. Zira onlar B basein tepesinde alakasız bir yerde patlıyor, kapı ve pencere tutanların da ruhu duymuyor, anca ses çıkarıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de dün 3 türke denk geldim. 2'si arkadaşmış, diğeri bunların birine yanlışlıkla ateş etti diye öteki bunu c4 çözerken öldürdü. bu da ben sana oyun mu oynatırım diye sövüp diğer round geldi beni vurdu sdfds karıştırdı herhalde aptal, nickler aynı harfle başlıyodu.
ping düşürüyorum 60-70 msli server geliyo 80-90dan iyidir diyoruz bu sefer de türk bol oluyo meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

community gittikçe mükemmeleşiyor. infernoda 4 kişi a tutuyor, b de tekim a ya bomba kuruluyor ne info veren var ne konuşan var çok iyi oyun ya. herkes birbirine bok atıyor ama chatten adamlarda mikrofon bile yok ya sfsd

sonunda kendine göre adam buldun demek :D

ölünce ayyyyyyyyyyyyyyyyy vurmuştum ölmüüyoooorr yaaaaaaaaaa

diyorsa mikemmel
Sosyal ağlarda paylaş

biraz önce 4 tane hile açmış yabancı rpsi yapan annesiz türk geldi lan karşıya ahah. bi de saçma sapan asıl hesabım bu diye link koymuşlar profillerine steamden, eseaden falan. dandirik ingilizceleriyle konuşmaya çalışırlarken biri ı kullandı malların anladım direk türk olduklarını lel.
hemen sıraya girdim bu sefer de aynı takıma düştük. karşı tarafa söyledim bunlarda hile var diye başlamışlardır herhalde reporta sdf. onun bunun evlatları ya.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

adam vuramaz oldum ya, aim im çok iyidir ama nedense basıyorum ama ölmüyor kimse.internette mi sıkıntı var anlamadım.

mm'de var bi şey ben de anlamıyorum. tickrate'i sanki 64ten bile daha düşük gibi hissediyorum oynarken.
bi de normal dm/casual serverları falan çok daha iyi gibi geliyor yine 64tr ve daha fazla oyuncu olmasına rağmen. çok enteresan ya, normalde 10 kere ölecek şeylerde mm'de 1 hit 21 damage falan diyor saç baş yoluyorum.
ceyhunla da konuşmuştuk aynı şeyi daha önceden. hakikaten aklım almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hileden yana çok dertli değilim ya, yapıyorsa yapsın abi napayım. asıl ayar olduğum şeyler takıma gelen adamlar. mouse u tutmayı bilmeyne şerif nasıl oluyor abi karşısına adam çıkınca mouse fırlatan adamlar var ya utanmadan mm giriyorlar şerif bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...