Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 antlaya klanı mıydı o ya? pub 7.1 atarken vardı sanırım onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Pascha said: OsManiaC said: 3-4 sene içersinde lel abi benim yaş 36 cs ye 1.0 la basladım, anet sunucularında chamur clanında adminlik yaptım uzun yıllar, hile o zamanda vardı gunde 15 kişi banlıyordum sunuculardan, simdi de var ve hep varolacak.. Bu arada nickim chamur pascha idi bilen bilir hehe Bide cafenette 32 kişilik serverda oynayanlar varmıydıki burda ? beni hatırlarsın o zaman anetten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Aiko said: Pascha said: OsManiaC said: beni hatırlarsın o zaman anetten :) eet hatırladım seni clan vs yoktu single mode takılıyodun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 hayır ice clanındaydım, bende admindim. halı saha maçı fln yapıyorduk sürekli banu alkanlarla fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Ynvz7-fMvVi-6yi4R-nn5TH-bJQBD şu maçla bildiğin soğudum cs'den. ort. supreme ranklarla maça girdik 5 kişi. herşey güzel gidiyordu ilk yarı. hiç göze çarpan birşey yoktu. 2. yarının ilk elini verince bizim arkadaş 1 sn dedi geliyorum dedi iki round sonra geldi. baktım wall açmış oraya buraya yer söylüyo fln. bunun hile olduğunu anlayan karşı takım oyuncuları boş durmadı onlarda hile açtı. karşılıklı wall aimbot trigger ortaya karışık saçma sapan bi maç yaptık :S hile olduğunu biliyordumda bu kadar bariz olduğunu bilmiyordum. bizden 2 karşı takımdan 3 kişi hile açtı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bu ara hileci baya cogaldi ya ozellikle wall acip caktirmayanlar (sozde caktirmiyorlar ama her seferinde tam olarak nerede durdugunu biliyorlar, ama kalkip overwatchta izlesen bisey yok bunda dersin) sunun zaten client sided bi onlemi olmadigi surece ve adam bariz belli etmiyorsa mumkun degil anlayamazsin. zaten sirf wall acip call outlari yapsan dmg ye kadar yukselirsin aimin ne kadar berbat olursa olsun. zaten oyle de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 az önce attığım maçta bizim takım full mg iken karşı tarafta 3 rank siz, 2 tane silver vardı.neye göre eşleştiriyor bu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emre333 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Aiko said: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Ynvz7-fMvVi-6yi4R-nn5TH-bJQBD şu maçla bildiğin soğudum cs'den. ort. supreme ranklarla maça girdik 5 kişi. herşey güzel gidiyordu ilk yarı. hiç göze çarpan birşey yoktu. 2. yarının ilk elini verince bizim arkadaş 1 sn dedi geliyorum dedi iki round sonra geldi. baktım wall açmış oraya buraya yer söylüyo fln. bunun hile olduğunu anlayan karşı takım oyuncuları boş durmadı onlarda hile açtı. karşılıklı wall aimbot trigger ortaya karışık saçma sapan bi maç yaptık :S hile olduğunu biliyordumda bu kadar bariz olduğunu bilmiyordum. bizden 2 karşı takımdan 3 kişi hile açtı galiba. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emre333 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 online oyunların kaderi ya hile, uo oynuyorum son 1 aydır. general chat " speed hack" " cheater" "you are reported" şeyleriyle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 oyunda en iyi rütbe dmg. fazla nub olmuyor hile oranıda diğer rütbe aralıklarına göre daha düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 serif4life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 çift keleş adam mı diyor bunu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 2 gun vacationdaydim donduk yine kasabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 alan yetkilisi olmak ne güzel, mesajı editlenmiş gibi gözükmüyor lel sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Odeon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/39742569795986262/5DD238BF53B443E10D76A8DDD09FC86D65081F87/ uzun sure sonra ilk ve son oyunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 odeon, sebebi muhtemelen senin veya 1. olan kişinin rütbesinin kartal olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abi öyle sebep olmasın ahah saçmalığa bak. yazılımı yetersiz volvoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 boosting olayını engellemek için yaptılar sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 applev0dka said: alan yetkilisi olmak ne güzel, mesajı editlenmiş gibi gözükmüyor lel sdafa Sahibi benim lan. Seni forum geneli bandan kurtaran da ayrica yine benim hatirlarsan. Hatta senin infamous vidyani da hazirlayan yine ben. Bkz. Http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Bu kadar guzellikten sonra bir de laf ediyorsun bidi bidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Silphatos said: applev0dka said: alan yetkilisi olmak ne güzel, mesajı editlenmiş gibi gözükmüyor lel sdafa Seni forum geneli bandan kurtaran da ayrica yine benim hatirlarsan. beyler ite kopuğa muhtaç olmayın. banla ilgili sorunu olan varsa gelsin bana bunun yapacağını yapar, ardından da ampir ampir konuşmam asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 hafta sonu 2560x1080 çözünürlükte 5 ms monitorde 200+ fps cs oynamayı denedim, oynanmıyormuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Aiko said: boosting olayını engellemek için yaptılar sözde. 1 dk ben anlamadım. ben en son, arada çok rank farkı varsa premade girilemiyor diye biliyordum. o olayı iptal edip en üst rütbedekine göre rakip verme falan mı yaptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 hayır eğer 5 kişi lobiyi doldurup girersen yanılmıyorsam rütbesi en yüksek kişiyi baz alıyor rakip ararken. rank farkı fazla olduğu zaman lobide 5 kişi olmadan maça başlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Öyle olmuyor lo ortalama baz alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Çok ortalama almıyor ya. İsmi lazım değil silver 3 bir arkadaşımızla giriyorum ben genelde, nova 1-2 veriyor karşıya. Nadiren silver elite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Sonraki 84.sayfa (Toplam 179 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 hayır ice clanındaydım, bende admindim. halı saha maçı fln yapıyorduk sürekli banu alkanlarla fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Ynvz7-fMvVi-6yi4R-nn5TH-bJQBD şu maçla bildiğin soğudum cs'den. ort. supreme ranklarla maça girdik 5 kişi. herşey güzel gidiyordu ilk yarı. hiç göze çarpan birşey yoktu. 2. yarının ilk elini verince bizim arkadaş 1 sn dedi geliyorum dedi iki round sonra geldi. baktım wall açmış oraya buraya yer söylüyo fln. bunun hile olduğunu anlayan karşı takım oyuncuları boş durmadı onlarda hile açtı. karşılıklı wall aimbot trigger ortaya karışık saçma sapan bi maç yaptık :S hile olduğunu biliyordumda bu kadar bariz olduğunu bilmiyordum. bizden 2 karşı takımdan 3 kişi hile açtı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bu ara hileci baya cogaldi ya ozellikle wall acip caktirmayanlar (sozde caktirmiyorlar ama her seferinde tam olarak nerede durdugunu biliyorlar, ama kalkip overwatchta izlesen bisey yok bunda dersin) sunun zaten client sided bi onlemi olmadigi surece ve adam bariz belli etmiyorsa mumkun degil anlayamazsin. zaten sirf wall acip call outlari yapsan dmg ye kadar yukselirsin aimin ne kadar berbat olursa olsun. zaten oyle de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 az önce attığım maçta bizim takım full mg iken karşı tarafta 3 rank siz, 2 tane silver vardı.neye göre eşleştiriyor bu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Aiko said: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Ynvz7-fMvVi-6yi4R-nn5TH-bJQBD şu maçla bildiğin soğudum cs'den. ort. supreme ranklarla maça girdik 5 kişi. herşey güzel gidiyordu ilk yarı. hiç göze çarpan birşey yoktu. 2. yarının ilk elini verince bizim arkadaş 1 sn dedi geliyorum dedi iki round sonra geldi. baktım wall açmış oraya buraya yer söylüyo fln. bunun hile olduğunu anlayan karşı takım oyuncuları boş durmadı onlarda hile açtı. karşılıklı wall aimbot trigger ortaya karışık saçma sapan bi maç yaptık :S hile olduğunu biliyordumda bu kadar bariz olduğunu bilmiyordum. bizden 2 karşı takımdan 3 kişi hile açtı galiba. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 online oyunların kaderi ya hile, uo oynuyorum son 1 aydır. general chat " speed hack" " cheater" "you are reported" şeyleriyle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 oyunda en iyi rütbe dmg. fazla nub olmuyor hile oranıda diğer rütbe aralıklarına göre daha düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 serif4life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 çift keleş adam mı diyor bunu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 2 gun vacationdaydim donduk yine kasabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 alan yetkilisi olmak ne güzel, mesajı editlenmiş gibi gözükmüyor lel sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/39742569795986262/5DD238BF53B443E10D76A8DDD09FC86D65081F87/ uzun sure sonra ilk ve son oyunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 odeon, sebebi muhtemelen senin veya 1. olan kişinin rütbesinin kartal olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abi öyle sebep olmasın ahah saçmalığa bak. yazılımı yetersiz volvoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 boosting olayını engellemek için yaptılar sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 applev0dka said: alan yetkilisi olmak ne güzel, mesajı editlenmiş gibi gözükmüyor lel sdafa Sahibi benim lan. Seni forum geneli bandan kurtaran da ayrica yine benim hatirlarsan. Hatta senin infamous vidyani da hazirlayan yine ben. Bkz. Http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Bu kadar guzellikten sonra bir de laf ediyorsun bidi bidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Silphatos said: applev0dka said: alan yetkilisi olmak ne güzel, mesajı editlenmiş gibi gözükmüyor lel sdafa Seni forum geneli bandan kurtaran da ayrica yine benim hatirlarsan. beyler ite kopuğa muhtaç olmayın. banla ilgili sorunu olan varsa gelsin bana bunun yapacağını yapar, ardından da ampir ampir konuşmam asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 hafta sonu 2560x1080 çözünürlükte 5 ms monitorde 200+ fps cs oynamayı denedim, oynanmıyormuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Aiko said: boosting olayını engellemek için yaptılar sözde. 1 dk ben anlamadım. ben en son, arada çok rank farkı varsa premade girilemiyor diye biliyordum. o olayı iptal edip en üst rütbedekine göre rakip verme falan mı yaptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 hayır eğer 5 kişi lobiyi doldurup girersen yanılmıyorsam rütbesi en yüksek kişiyi baz alıyor rakip ararken. rank farkı fazla olduğu zaman lobide 5 kişi olmadan maça başlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Öyle olmuyor lo ortalama baz alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Çok ortalama almıyor ya. İsmi lazım değil silver 3 bir arkadaşımızla giriyorum ben genelde, nova 1-2 veriyor karşıya. Nadiren silver elite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar