Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Pascha said:

OsManiaC said:

3-4 sene içersinde

lel abi benim yaş 36 cs ye 1.0 la basladım, anet sunucularında chamur clanında adminlik yaptım uzun yıllar, hile o zamanda vardı gunde 15 kişi banlıyordum sunuculardan, simdi de var ve hep varolacak..

Bu arada nickim chamur pascha idi bilen bilir hehe

Bide cafenette 32 kişilik serverda oynayanlar varmıydıki burda ?

beni hatırlarsın o zaman anetten :)
Sosyal ağlarda paylaş

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Ynvz7-fMvVi-6yi4R-nn5TH-bJQBD

şu maçla bildiğin soğudum cs'den.

ort. supreme ranklarla maça girdik 5 kişi. herşey güzel gidiyordu ilk yarı. hiç göze çarpan birşey yoktu. 2. yarının ilk elini verince bizim arkadaş 1 sn dedi geliyorum dedi iki round sonra geldi. baktım wall açmış oraya buraya yer söylüyo fln. bunun hile olduğunu anlayan karşı takım oyuncuları boş durmadı onlarda hile açtı. karşılıklı wall aimbot trigger ortaya karışık saçma sapan bi maç yaptık :S

hile olduğunu biliyordumda bu kadar bariz olduğunu bilmiyordum. bizden 2 karşı takımdan 3 kişi hile açtı galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ara hileci baya cogaldi ya ozellikle wall acip caktirmayanlar (sozde caktirmiyorlar ama her seferinde tam olarak nerede durdugunu biliyorlar, ama kalkip overwatchta izlesen bisey yok bunda dersin)

sunun zaten client sided bi onlemi olmadigi surece ve adam bariz belli etmiyorsa mumkun degil anlayamazsin. zaten sirf wall acip call outlari yapsan dmg ye kadar yukselirsin aimin ne kadar berbat olursa olsun. zaten oyle de oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Ynvz7-fMvVi-6yi4R-nn5TH-bJQBD

şu maçla bildiğin soğudum cs'den.

ort. supreme ranklarla maça girdik 5 kişi. herşey güzel gidiyordu ilk yarı. hiç göze çarpan birşey yoktu. 2. yarının ilk elini verince bizim arkadaş 1 sn dedi geliyorum dedi iki round sonra geldi. baktım wall açmış oraya buraya yer söylüyo fln. bunun hile olduğunu anlayan karşı takım oyuncuları boş durmadı onlarda hile açtı. karşılıklı wall aimbot trigger ortaya karışık saçma sapan bi maç yaptık :S

hile olduğunu biliyordumda bu kadar bariz olduğunu bilmiyordum. bizden 2 karşı takımdan 3 kişi hile açtı galiba.

AHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

alan yetkilisi olmak ne güzel, mesajı editlenmiş gibi gözükmüyor lel sdafa

Sahibi benim lan. Seni forum geneli bandan kurtaran da ayrica yine benim hatirlarsan. Hatta senin infamous vidyani da hazirlayan yine ben.

Bkz. Http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ

Bu kadar guzellikten sonra bir de laf ediyorsun bidi bidi
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

applev0dka said:

alan yetkilisi olmak ne güzel, mesajı editlenmiş gibi gözükmüyor lel sdafa
Seni forum geneli bandan kurtaran da ayrica yine benim hatirlarsan.

beyler ite kopuğa muhtaç olmayın. banla ilgili sorunu olan varsa gelsin bana bunun yapacağını yapar, ardından da ampir ampir konuşmam asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...