Nekro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 su olayi dmg ler yapiyor gozlerim kaniyor izlerken. Asagidan spray e baslayip yukari cekiyorlar mousu. Yapmayin oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 allahtan aiko ve silp gibi video falan yapıp koymamışım. taşlanma tehlikesi varmış lan direk. hadi herkese hayırlı tıraşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bak vidya dedin en başarılı editimi hatırlattın yine, built-in taşlamalı ayrıca asd http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Somon said: bir şey soracagım çok abest kaçacak biraz bakındım internette de tam istedigim cevabı alamadım macbook air var bende 1.3 ghz intel core i5 4gb 1600mhz ddr 3 sorunsuz bombalarda kasmadan oynatır mı bu oyunu sorunsuz oynadım ben 2013 mac air hd5000 galiba ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Namessar said: ben de dusuk rutbeli oldugunu bildiginiz birisi bir mesaj yazdiginda karsi her iki mesajindan birisi boburlenmek olan ve 'calis sizin de olur' mealinde dolasan sizlerden sIkIldIm. su forumda iyi oynadigini bildigim, hltv den izledigim ve gordugum takdir ettigim adamlarin hic birisinin (silph, aiko vs) boyle mesajlari olmuyor. hep ayni adamlarda bu tavirlarda yogunlasiyoruz. daha ogretmek ister misiniz bana oyunu? ornegin smoke u basili tutup bekleyip falan mi atayim? anlatacak var mi? oyunu öğretmek ya öğrenmenin tam olarak hangi kısmı birilerini aşağılama ya da böbürlenme olarak görülüyor? ulan keşke birisi öğretse diye gördüğüm her yüksek rütbeliye "ne önerirsin" diyorum rank atlamak, oyunu geliştirmek için. kurtulun biraz bu tip şeylerden. kimseye bir şey söylemeyelim, yardım isteyene öğretmeyelim o zaman. bundan sonra ne trading ne oyununuz hakkında tek kelime yazarsam adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 taze çıktı http://www.youtube.com/watch?v=IdREaKWuFOc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ben de bazı adamların deagle la falan inanılmaz tek attıklarını görüyorum boyuna. ben duran adamın kafasına tutuyorum düz gitmiyo mermi, bi ara kafayı yedim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 o benimde başıma geliyo,o yüzden kafaya kaldırıp ateş ediyom ak47 de daha iyi gidiyo gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Emre333 said: Lectre said: GONDARCENGIZ said: kutu açmak hamallık,trade yapın o keylere kutulara verceniz parayla edit : Namessar said: kavgasini yapacaginiza bana da ogretin lan rutbe nasil atlanir :p tek girmicen abi :D tek girince işin şansa kalıyo,mic basmıyan adamlar gelirse bide hele off hepten yandın 0 info 30 round çekilmiyo adama saç baş yolduruyolar radar diyoruz hocam radar.. oyun veriyor sana infoyu zaten. ha tabi haklısın infosuz oynanmıyor ama solo giriyorsanda radarı takip edersen bunu kapatabiliyorsun bir nebze, çünkü ally'ın görüş alanına girdiğinde sende mapte görüyorsun ateş etmesine falan gerek yok. bak info nasıl olur söyleyim sana, sonra grupça girdiğinizde nasıl rank atlarsınız öğrenin. bunu yapan Hsyn diye bir arkadaşım vardı, adam çift keleşken şu an global olmak üzere. mesela bu Hsyn ölüyor diyelim, bırakmıyor oyunu. 2vs1 kaldık diyelim, ikimizi de yönlendiriyor ekranlarımıza bakarak. diğerinin çatışırken veremeyeceği infoyu verip roundı almanı sağlıyor. tam çıkman gereken zamanı vs söylüyor. bunlar önemli. ayrıca B de 4 ayak sesi duysan bunu "radarla anlatmak" gerçekten büyük hata olur. hsyn ile arkadaşları schneider'in streamde denk gelmişti. baya dövmüşlerdi hatta adamı. ama chatten küfür falan ettiler adama niye anlamadım. ben böyle aptal insanlar oyunu beceremeyince karşıya saldırıyorlar sanıyordum düşük ranklerde. yukarıda da aynı mallık devam ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Benim de güzel bi iki hareketim oldu la eve gidince yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 GONDARCENGIZ said: taze çıktı http://www.youtube.com/watch?v=IdREaKWuFOc böyle spray n pray görülmedi bu ne lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 burst abi o sprey dğlki fsdfs,demo tick biraz yavaş olduğu için biraz garip gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yere sık hetşat hasır vazoya sık hetşat kutuya sık hetşat bırak bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 demo tick yavaş abi orda aslında adamın kafasına kaldırıp 2-3 mermi atıyorum trollemiyosan söylim dedim dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bir bakayım dedim ama 50-60 pingden aşağı server bulamadım. tr serveri mi yok benim nette mi sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 GONDARCENGIZ said: demo tick yavaş abi orda aslında adamın kafasına kaldırıp 2-3 mermi atıyorum trollemiyosan söylim dedim dfgdf server 64 tick, demo 16 tick. hareketlerin sadece dortte biri kayitta oldugu icin client simule ederken sacmaliyor. dogru yani bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 mahoolmez said: bir bakayım dedim ama 50-60 pingden aşağı server bulamadım. tr serveri mi yok benim nette mi sıkıntı death match e tr serveri koymuslardi bir ara. 16 pingli serverlar vardi. match makinge hic bir zaman koymadilar. dm dekilere de uzun suredir rastlamiyorum. tahminen denediler. muhtemelen yerel servis saglayicidan memnun kalmamislardir. mm e koymamalari mantikli cunku dogu avrupa bile bizim yerel serverlarda 100+ ping dolasiyor. sadece birbirimizle oynadigimiz kapali bir sistem haline gelirdi. gene de arada 30-35 pingli dogu avrupa serverina denk geliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 tr serverleri olduğunu düşünün bi sürekli türklerle oynamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Gok tengri korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 17tl'lik silah varmış inventory'de hiç fark etmemişim. factory new olduğundan. sattım gitti hemen muhtemelen bu parayı çıkan sandıklara anahtar alıp bi ümit bişey çıkar diye sandık açmakla bitircem ama olsun, mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 asfbgasf bendede 20 tl lik vardı sattım hepsini anahtara harcadım.çıkan silahlar 22 tl anca etti onlada 2 anahtar aldım dandik silahlar çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Aiko said: tr serverleri olduğunu düşünün bi sürekli türklerle oynamak.. keşke bulsam ya. adamları trollemek çoook zevkli oluyor je suis çarli diye nikle gir bi sonra gör cümbüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 anlamazlar ki, anlayacak adam da yaygara çıkartmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Ben bir kere competitivede 4 türke denk geldiydim, profilinde atatürk capsi vardı birinin. /all chatden herife atam öteki tarafta inönüyle beraber sana duble penet yapacak falan derken karşıdakiler de türk çıktıydı, oyun sonunda biri gençliğe hitabe çaldıydı falan abv sdgjhsdgsdjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Biz şol cennetin ırmakları çalıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar