Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aiko said:

reddit'e JW'e soru sordum AMA'da cevap vermiş lan asdasd

soruyu okurken size hileci dediklerinde ne tepki verdiler gibi bi şey çıkıcak sandım, çıkmadı :(
Mesaj tarihi:
birkaç gündür tek başıma giriyorum resmen rezalet adamlar doluydu dmg, trollene trollene düştüm çift keleşe sırf quest yapıcam diye.

aiko dün sen çıktıktan sonra bi maç daha attık o aynı 3 adam geldi karşıya bilmemne boyz, fena yendiler bu sefer ama bize kim gelmiş, lurz tabi ki ondan :D nickini ercmnt yapmış tanıyamadım bileydim direk alt f4 çekerdim lobbydeyken.
Mesaj tarihi:
silver çok komik lan.maçları ya farklı kazanıyoruz yada farklı kaybediyoruz.geçen maç 15-4 iken 5 maç kazandık tam COMEBACK demiş iken ağır bir yenilgi aldık :D
Mesaj tarihi:
Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum abi. kazandığımız oyunu 3 tane clan-mate griefer gerizekalı yüzünden kaybettik. oyun başlayınca herkesin kafasına birer tane sıkıyorlar sori SORİSİROİS diyorlar sonra. son 6-7 turda bunu yapmaya başladılar ve bu yüzden kaybettik ya

hayır bunu niye yapar ki bi insan? kazanıyoruz abi niye kaybetmek istersin oyunu? kasti olarak rank düşünce bişey mi oluyor nedir yani?
Mesaj tarihi:
Bi üstteki mesajı bugün 2 kez yaşadım

14-5'den nuke de oyun verdik. Bıçak atan mı dersin, kapı girişine molotov atan mı, aramıza grenade atan mı, hepsinden vardı.Karşı taraf totosuyla güldü, en çokta ona yanarım.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

silver arkadaslar. friend listimdesiniz ama davet edeniniz yok :( nova3 um, cok zor adam gelmez karsıya :)

BEN BU ADAMLARLA OYNAYARAK NOVA 4'TEN 1'E DÜŞTÜM. BULAŞMA BENCE

yine de inv atın bana da arada, atıyorsunuz gerçi de işte ne hikmetse hep meşgulken atıyorsunuz. Takip mi ediyorsunuz ulan
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

slip reyiz kadar olmasada bende koyim bitane,özendirdi fds
http://www.youtube.com/watch?v=wkRtFtcdLsU&feature=youtu.be

sana burda sövdüm baya.
Mesaj tarihi:
Ashes2ashes said:

Hayata kusersin yazik etme kendine

çift tüfekten nova 3 e düşmüş adamım, silver master a düşsem ne olacak :) bu aralar nova 1 seviyesinde zaten oyunum, adam vuramıyorum. hiç umursamam rütbe düşmeyi, merak etmeyin :)
Mesaj tarihi:

herkes video koyuyor, özendim :)

ahanda nova 2 rutbesindeyken awp videosu. ortada bakarken bir saat nişan alarak zorla vurduğum adamlara dikkat edin :P bir iki atış fena degil ama.

tüm video 2 maçın sadece awp kısımları.

dust2 rulez! gaz muzik koydum ki rezalet daha az anlaşılsın :P

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...