OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ahaha o pasif sen miydin ya GONDARCENGIZ said: smürf şerif oldu main acc çift keleşe düştü sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 cengiz sana uyuz oldum dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 naptım dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 her zamanki kötülüğündür cenkis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hadi cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ben gelirim ama sikko map açmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 varsa slot bana da inv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Günahlar akşamı yaşandı. 4 oyun üst üste verdik ellere. Teşekkürler silver ELITE team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bugün hepimiz birer çılgındık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0OFdS_SV4w8&feature=youtu.be demin oynadığım maçta 2 yalan attım üstüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Bildiğin aimbot bu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 cs den çıkınca pcde "üstüne öküz oturmuş" gibi bi şey yaşayan oluyo mu? başka hiç bi oyunda olmuyo sadece cs de oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 @applevodka http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2pssbo/can_anyone_with_vibration_headphones_help_a/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: cs den çıkınca pcde "üstüne öküz oturmuş" gibi bi şey yaşayan oluyo mu? başka hiç bi oyunda olmuyo sadece cs de oluyo ? Stresli bi oyun olduğu doğru. Benim saçlar beyazladı oynamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=mHSShWr4D2A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 -Crawler- said: DRaGoN_SLaYeR said: cs den çıkınca pcde "üstüne öküz oturmuş" gibi bi şey yaşayan oluyo mu? başka hiç bi oyunda olmuyo sadece cs de oluyo ? Stresli bi oyun olduğu doğru. Benim saçlar beyazladı oynamaktan. ben geçtim bu evreyi. dicem ama bazen şartel atıyor :) eskiden her maç bağırır çağırır stres atardım. artık amann modundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 -Crawler- said: DRaGoN_SLaYeR said: cs den çıkınca pcde "üstüne öküz oturmuş" gibi bi şey yaşayan oluyo mu? başka hiç bi oyunda olmuyo sadece cs de oluyo ? Stresli bi oyun olduğu doğru. Benim saçlar beyazladı oynamaktan. abi offf çok yanlış anlaşılmışım :P PC acaip kasıyor cs den çıkınca oyundayken sıkıntı yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Makina da stres yaşıyor normal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ya senelerin oyuncusuyum beni hiç almıyorsunuz. master guardian elite miyim neyim (çapraz keleş) orta yollu bişi. steamID kinetica46. forumda benden nefret edip de eklemeyen şerefsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 dmg, çift keleş iyice boka batmış ya. nova 4 adamlar dmg de geziyor allahıma, taşı taşı yine yenildik karşı taraf da öyle gerçi. şunu da koyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 mge - lem arası fark yok zaten doğru dürüst, iyinin kötüsü işte. oyunu bilen ama performansı çok inişli çıkışlı orta yaşlı insanlar grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 MM wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 reddit'e JW'e soru sordum AMA'da cevap vermiş lan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ne sordun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 dmg hakkatten çöpe dönmüş bu ne ya. bütün oyun awp yi vermezsen seni vururum diyen ruslarla geçti. bildiğin novalarla oynarkenki gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar