Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 2 maç üstüste afiyet olsun, vuramadıkça deli oldum ben de hem hex hem de şanssızlık kombo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 kartal sınırındayım dedim keleş sınırına indik. 2 maçta da vardı bişiler anlamadım valla hayırlısı, son round niye dc yedik 3 ümüz birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 4 şerif 1 çift keleş giriyoruz. karşıya 1 global+ 1 hack silver 4 geliyor. sonraki maç 1 unranked adam geliyor 4.4 saat played time var sadece adamda. çatur çutur HS atıyor. diger hacker ilk yarıda abandon cekiyor. allah belanı versin valve senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 o global elite türk müydü, oyun sonunda IFTAR,.... vs diye yardırıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 evet lan aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 IFTAR EŞŞEK falan yazdı gitti sen nerden tanıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 bildiği tüm türkçe kelimeleri saymıştır işte. abi 4.4 saat played timeı olan adamla bizi nasıl eşleştirir mm sistemi ya. hayır benim üst üste 5 winlik serim kadar maç atacak zamanı yok adamın toplam 5 mac atmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 JrStorMesT o maçtaki 2. olan silvermış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yok la, ben direk maçı izliyodum, alayınız eklisiniz steamde dec çok clutch yaptı, 1v2 1v3 1v4, bide 2. round o glo elite ace attıydı, apple karşıdan çok sizi vurdu awp'yle falan, cache macınada 5dk baktım karşı taraf 5-1 yapınca yüreğim dayanamadı daha fazla kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 @apple ben placementlardan 10-1 ile kartal çıkmıştım, sonra smurfle de şerif çıktım. siz de o adamın bi 8-10 civarı win'ine denk gelmişsinizdir. adamın maini global elite falansa zaten ilk maçlarını ortalama 20-25dkda falan bitirmiştir. 4.4 saatte rahat atılır yani 8 maç hiç yoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=S_eUAUX11Fk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 JrStorMesT said: yok la, ben direk maçı izliyodum, alayınız eklisiniz steamde dec çok clutch yaptı, 1v2 1v3 1v4, bide 2. round o glo elite ace attıydı, apple karşıdan çok sizi vurdu awp'yle falan, cache macınada 5dk baktım karşı taraf 5-1 yapınca yüreğim dayanamadı daha fazla kapattım. yeme bizi sendin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 hanginizi zeus'd olmuştu, sdfsfd bide sliph son round adamlar bıçaklamaya geliyodu, niye öldürdün, hı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 sdfghjklş o komikti, ben reloaddaydım zeus yiyeni canlı izledim kurtaramadık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 şuna bak ya , 1 gün girmedim bizim çocukları haşamat ettiler. atın la invite atın ultrabookdayım 80 fps veriyo yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 asdadasfdsaas appleın burda kıvırışı çok iyiydi ya ahahah http://www.youtube.com/watch?v=xplmC5ROOH4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 silver 2ydim taşımadınız beni kendi imkanlarımla silver 4 oldum, geliyorum yakında yiyecem sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 gelin silverler atalım hemen bi maç. invitelayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Liebe said: asdadasfdsaas appleın burda kıvırışı çok iyiydi ya ahahah http://www.youtube.com/watch?v=xplmC5ROOH4&feature=youtu.be olum burda cidden kitlendim ya. ekranın solunda adamı gördüm. nedense bana box'un arkasından cıktı mesafe var gibi geldi, 1sn içinde öldüm zaten sonra sdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Lectre said: silver 2ydim taşımadınız beni kendi imkanlarımla silver 4 oldum, geliyorum yakında yiyecem sizi. Dragonfire said: gelin silverler atalım hemen bi maç. invitelayın beni. eqledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 benide ekleyin, silver elite http://steamcommunity.com/id/Plus0n1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 civciv grizzly sensen kablettim. bu arada nick şuan lectre k-recon arayınca 2 tane çıkıyor ikisinide ekleyin asd toplanında atalım bi oyun hadd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 girmediyseniz, yer varsa bir maçlığına ben de yetişebilirim, nova 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 http://ark.intel.com/tr/compare/75123,80806,80807 hangisi? amazonda fena ucuz ya, tr de köpek gibi pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 en pahalısını al sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar