Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ulan gold4 oldum diye sevinirken 2 oyun kaybettim diye gold3 yaptı allahsız gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 S-H said: Lectre said: S-H said: trade yapılan item herhangi bir şekilde geri alınabiliyor mu ? wow gold ile skin trade yapıcam scam yeme ihtimalim ne kadar? 3 kere yaptım 1 kere scamlendim, ratio scam nasıl yapıyorlar peki ? önce goldu mu verdin? Ben trafeleri hep goldun yarısını ver itemı al diğer yarısını ver şeklinde yaptım, ilk ikisinde mebla düşüktü 20 30k falan sıkıntı olmadı, 3. Knifetı sıkıntı oldu goldun yarısı iyi paraydı :p İnventorysi sağlam birini bul önce bir iki küçük trade yap, sonrasında büyüt. Cs itemını wowa çevireceksen scamle zaten direk ahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 dat comeback royale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ft gut knife ultraviolet takas edicem var mı talibi? gut ve flip olmayan bir knife düşünüyorum + 50 liraya kadar skin verebiliyorum. dandik bflerden varsa elinizde ya da huntsman vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 guardian 1 - MGE arasinda tek atan garip adamlar belirmeye basladi 2 gundur. yukaridakiler, hazir olun. geliyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 bu ne lan ya nooblar geliyor 16-2 falan kazanıyoruz ya hckerlar geliyor 16-0 kaybediyoruz ortası ayarı yok mu bu oyunun abv gaben banwave gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 bugun 1 kere 2. roundda 1 kere de 3. round da negev çektim asdasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 butterfly scorched arıyorum, karşılığında gut ft ultraviolet ve mw cyrex vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Auril said: bu ne lan ya nooblar geliyor 16-2 falan kazanıyoruz ya hckerlar geliyor 16-0 kaybediyoruz ortası ayarı yok mu bu oyunun abv gaben banwave gelsin artık bu olay rank mevzusunun icine sicilmasindan dolayi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ZAAR https://www.youtube.com/watch?v=PKSh0eJvAso roundu da alabilseydim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 just silver things.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Kiskanma sekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 gold 3 oldum.öyle çok parlakta oynamıyorum nasıl oldu anlamadım asjlfbash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 mousela adamın üzerine tıklamayı başarabilenler mg oluyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Xenocide said: ZAAR https://www.youtube.com/watch?v=PKSh0eJvAso roundu da alabilseydim :/ one lan 1080e aldım yine aynı kalite asklfjaslkfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 statik ses de ayrı hava katmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 asdfa OBS denilen programı kullanmayı öğrenemedim galiba henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 sonunu niye kestinki? adam seni vurduysa orayıda koymalıydın. O kadar hareketden sonra ölüşün iyi olurdu. obs ayarlarındaki "bitrate" kısmı kalite. onu yükseltirsen sorun çözülür. youtube için 10k lara çıkabilirsin, hatta renk çoksa 15k yı bile geçebilirsin. Gerçi cs için 4-5k arası yeterli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 uzun video gereksiz ya. kısa olsun öz olsun işte dsf sonunda vuramıyo zaten, çatışıyoruz, bomba patlamak üzere diye ikimiz de kaçıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Xenocide said: ZAAR https://www.youtube.com/watch?v=PKSh0eJvAso roundu da alabilseydim :/ bu ne ya cips makinasıyla mı kaydettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Xenocide said: ZAAR https://www.youtube.com/watch?v=PKSh0eJvAso roundu da alabilseydim :/ ahaha iyi denk gelmiş,adam tam bir kasap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Silphatos said: Aiko said: http://steamcommunity.com/profiles/76561198124523600 bonecin smurfu vacban yemiş :D vay nub ama 1 yıl olmuş vacation çok nubsun la silph. arkadaşla ortak kullandığım bi hesaptı o, söylemiştim hatta o sıralar. sonra sıkılıp tek hesaptan devam ettim. sonra da arkadaş banlatmış hesabı lel. Xenocide said: bonecin smurfü mü varmış? silver 1 miymiş? sımörfüm senin rankti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 AtlaraFisildayan said: Auril said: bu ne lan ya nooblar geliyor 16-2 falan kazanıyoruz ya hckerlar geliyor 16-0 kaybediyoruz ortası ayarı yok mu bu oyunun abv gaben banwave gelsin artık bu olay rank mevzusunun icine sicilmasindan dolayi oldu. bu olay çok sıkıcı harbiden. eskiden Nova 4 rankinden şikayet ederdim bazen nova 2 bazen keleş 2 adamlar geliyor çok dengesiz oyunlar oynanıyor diye. şimdi keleş 1-3 seviyesinde oynarken daha beter oluyor. bazen eskinin nova 2si bazen de eskinin mge'si adamlarla karşılaşıyorum saçma sapan oyunlar yaşanıyor. eski sisteme kızıyorum diye gaben acısını çıkarıyor herhalde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 bi de rutbesi yukseldi diye bundan memnun olan kitle var heh. eskiden acar global maclarini izlerdim live dan, herifler ne oynuyor muhabbeti donerdi. simdi ara ara karsimiza geliyorlar 1-16 :( allah o train mapinin de belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Bone said: Silphatos said: Aiko said: http://steamcommunity.com/profiles/76561198124523600 bonecin smurfu vacban yemiş :D vay nub ama 1 yıl olmuş vacation çok nubsun la silph. arkadaşla ortak kullandığım bi hesaptı o, söylemiştim hatta o sıralar. sonra sıkılıp tek hesaptan devam ettim. sonra da arkadaş banlatmış hesabı lel. Xenocide said: bonecin smurfü mü varmış? silver 1 miymiş? sımörfüm senin rankti. Yav hehe fakin hexer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar