Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ne güzel bi cheater daha eksildi geçici olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Dworgian said: bu akşam klasik maplerde comp atan olursa çağırsa ya beni bi. yeni pc ile denemek istiyorum durumum nedir diye. bir kaç gün daha cs:go oynamazsam iyice cod a alışıp cs'de silver 1 e fln düşücem zira senin csdeki nick neydi ya, arkadaşlar 2 oyun için upım bu arada oynayacak varsa s4 rank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Oha be Vac ban mi yemis overwatch mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 vac ban, bu attığım video 5-6 aylıkmış bu arada daha olof falan fnatic'te değilken diyor arkadaş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Lectre said: Dworgian said: bu akşam klasik maplerde comp atan olursa çağırsa ya beni bi. yeni pc ile denemek istiyorum durumum nedir diye. bir kaç gün daha cs:go oynamazsam iyice cod a alışıp cs'de silver 1 e fln düşücem zira senin csdeki nick neydi ya, arkadaşlar 2 oyun için upım bu arada oynayacak varsa s4 rank. arkadaş benim her yerde dworgian ya sdsaşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bende bugünlerde scream için ban bekliyorum. Ya da jw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 az önce scream dedi ki vac ban'ın acabası yokmuş eğer vac ban yediyse kesin yapmıştır ama titanda yapmamış olabülür dedi scream'in nesine vac ban beklion yav o da çakal he stream açacağı zamanı iyi biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 http://fragbite.se/fragtv/video/1952/olofm-vs-navi şu falan nası oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Scream'in çok yakın bir arkadaşı,kankası diyelim, bir numaralı lan game cheateri. Benzer şekilde onunda hs oranı falan 90% civarındaydı. Bir ara hltv'de falan çok döndü muhabbeti de bir şey kanıtlanamadı. O eleman ventrilo.exe üzerinden hile yapıyordu zamanında. Katıldığı tüm turnuvalarda ventrilo.exe'deki bir açıktan faydalanarak aimhack yapmış. Bence scream'de mouseların içinde bulunan belleğe falan hack yerleştirdi. Baya paranoyakça ama ben şüpheleniyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 olofm videosu temiz. ağar cekimde görünüyor üst üste 2 mermi sıkıyor havada,2. mermide flick yapıyor direk head'a. ayrıca lan finali o, nasıl hack kursun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 havada attığı 2 merminin kafayı bulmasını şüphesiz mi buldun gerçekten smn listesinde olof da varken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu da smnden A small hint from myself: Watch closely on LAN. There are a lot of cheaters in international teams who I know that cheat. It's absolutely no problem to cheat on LAN, you don't even have to run a file, thanks to Workshop and SteamCloud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yuuuh kukuli gone to vacation, bundan hek beklemezdim ya hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Workshop ve steamcloud üzerinden hile yapılıyorsa skandal gerçekten. Ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 oha ben VAC sapıtmış falan diye düşünmüştüm başta. dafüüüq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 knoxville said: havada attığı 2 merminin kafayı bulmasını şüphesiz mi buldun gerçekten smn listesinde olof da varken :D hiç mi scout ile jump shot yapmadın. pistol ile de oluyor. adamın ekranı degil cs:go tv videosu oldugu için 2. mermiyi atarken mouse cevirme hızını göremiyoruz tam. silp burda awp ace videoları paylasmıstı, onda da aynısı vardı 2 metre saga sıkıyor ama ölüyordu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Artık kimseye güven olmaz valla. Pro level de alayi hileciyken matchmaking i dusun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ya replay 16 tick o yüzden herşeyi goremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 şu ve altındaki yorumlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ben aim'in geriden gelmesine bişey demiyorum attığım videoda replayden kaynaklandığını biliyorum o pistolle scoutun yaptığını yapamazsın gir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu banlar niye birden geldi ki ben onu anlamadım VAC falan mı güncellendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 NiP caseking turnuvasını kaybetti, hep o yüzden bunlar euehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kimse yeni season pass'i almamıştır, oynayan sayısı azalmıştır. Vardır altında ticari bir kaygı. Bir de zaten genelde böyle dalga dalga yapıyor Vac ban atarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ticari kaygıdan böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. çünkü ters tepme ihtimali daha yüksek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ya vacın zayıf kalmasının sebebi benim okuduğum kadarıyla daha sert önlemler alabilmesi için intrusion'a girecek işlemler yapması gerekmesi esea client başarılı olmasının sebebi bu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar