Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Niye atar yapıyon lan adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Rasmon said: oyunu türkçe oynayanlar bölümden çıkabilir mi lütfen. Niye ki herkes senin gibi anadan doğma İngilizce bilgisine sahip değil. Ha İngilizce oynamak spray oranını arttırıyorsa bizde çevirelim İngilizceye. Adamlar böyle bir dil eklemiş ve kullanılıyor. Bu tipleri de hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ana menüdeki iki üç ingilizce kelime için anadan doğmaya gerek yok gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Oyunun senin oynayışını etkileyecek bir çok ayarı var. Dümdüz oyuna girip adam vuramıyorum demeyeceksin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 2015'de ingilizce menüleri anlamamak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 benim merak ettiğim play, inventory, kill, death vb kelimeleri anlayamıyorsanız nasıl mm oynuyorsunuz. 2 kelime konuşmadan oyunu bitiren tiplerdensiniz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 BOMBA ATIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ÖNDEN GİRELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Yahu bahsettiğin kelimelerle ne alakası var. Adam multicore rendering nedir, anti-aliasing nedir, texture filtering nedir nasıl anlamam gerekiyor, ne demeye çalışıyorlar, vb. gibi sorulardan bahsediyorum. Ama o kadar profesyonel oyuncusunuz ve o kadar profesyonel ekipmanlara sahipsiniz ki bu ayarların ne olduğunu düşünmenize ve nasıl ayar yapmanız gerektiğini düşünmenize gerek yok. Ben ayar diyorum adam bana kill death diyor. Bu kafa da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Abi bence multicore renderingi anlamak coklucekirdek islemesini anlamaktan daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 zaten türkçe kullanan da şurda coklucekirdek ayarı varmış şöyle yapayım demiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 vertical sync varken DİKEY EŞİTLEME mi kullanıyorsunuz arkadaşlar? daha mı kolay oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Benim takıldığım nokta o değil. Türkçe kullanan varsa çıksın bölümden vb. gibi cümleler. Bir çizginiz var tamam saygı duyuyoruz iki üç beş dil biliyorsunuz tamam saygımız varda sizde bilmeyenler için saygı göstermek zorundasınız abi. Sanki (Türkiye'de yaşayanlar için söylüyorum) günlük hayatınızda sürekli İngilizce kullanıyorsunuz. Neyse ya yıl olmuş 2015 ve ben hala Türkçe kullanıyorum diyip kapatıyorum konuyu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 adam espirdi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 abi ahah niye o kadar ciddiye aldın ki onu. adam kolundan tutup çıkarıcak hali yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bölüme girmeden quiz yapıcaklarmış bundan sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 oyunun türkçesi türkçe değil sorun o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Lectre said: M4a1 favorim ya awpden sonra ama bazen canım a4 çekiyor susturucuyu çıkar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Lectre said: Cins misin? Turn based oyun mu bu? Silahın iyiyse kill vrrip kötüyse ölecek misin, şu soruyu sormak için çok zorlaman lazım zekanı ama vuramıyorsun demekki? Vuramadın demiş oyun sana hayırdır bilader tavuğuna kışt falan mı dedim bilmeden ne bu sinir? noob sorusu oldugunu soyledım zaten başta ne atarlanıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 sürekli nova mm ssleri koyan bu arkadaş değil mi, bir de gereksiz atar yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 geçen bana 500 liraya mor silah sattılar. daha fazla can götürüyor dediler. Yalan mı şimdi o? nasıl anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 onda crit şansı yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 totemic said: sevgili patiler 100 puanlık noob sorusu; şimdi benim elimde keleş karşı elamanda 4/2 var. ben ondan önce ateş etmeye başlıyorum ve neredeyse bütün şarjörü boşaltıyorum ama adama birşey olmuyor ancak o benden 0.75 saniye sonra ateş etmeye başlamasında rağmen tak ölüyorum. bildiğim kadarıyla rankın ve mavi ya da mor renkli silahların bir avantajı yok. eee o zaman bu adam neden ölmüyor?? (oyun modu ölüm maçı yani helmet falan yok) abi recoil bfden coddan sonra csgo oynuyorsan çok farklı gelir duvara bir şarjör boşalt anlarsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 he çok biliyorsunuz. adam 0.75 saniyede şarjör boşaltmış siz hiç boşaltabildiniz mi şimdiye kadar hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 olm gecenlerde sacma sapan bi odaya girdim, adamlar bole platform gibi tepeden bi yerden atliyolar, piramit gibi biseye ordan vurdurup karsiya zpliyolar. ordan perde gibi biseyden gecip gidiyolar. ben hic ziplayamadigim icin gidemedim oraya, ne ayak lan bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar