Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Rasmon said:

oyunu türkçe oynayanlar bölümden çıkabilir mi lütfen.

Niye ki herkes senin gibi anadan doğma İngilizce bilgisine sahip değil. Ha İngilizce oynamak spray oranını arttırıyorsa bizde çevirelim İngilizceye. Adamlar böyle bir dil eklemiş ve kullanılıyor.

Bu tipleri de hiç anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bahsettiğin kelimelerle ne alakası var. Adam multicore rendering nedir, anti-aliasing nedir, texture filtering nedir nasıl anlamam gerekiyor, ne demeye çalışıyorlar, vb. gibi sorulardan bahsediyorum. Ama o kadar profesyonel oyuncusunuz ve o kadar profesyonel ekipmanlara sahipsiniz ki bu ayarların ne olduğunu düşünmenize ve nasıl ayar yapmanız gerektiğini düşünmenize gerek yok.

Ben ayar diyorum adam bana kill death diyor. Bu kafa da iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim takıldığım nokta o değil. Türkçe kullanan varsa çıksın bölümden vb. gibi cümleler. Bir çizginiz var tamam saygı duyuyoruz iki üç beş dil biliyorsunuz tamam saygımız varda sizde bilmeyenler için saygı göstermek zorundasınız abi.

Sanki (Türkiye'de yaşayanlar için söylüyorum) günlük hayatınızda sürekli İngilizce kullanıyorsunuz.

Neyse ya yıl olmuş 2015 ve ben hala Türkçe kullanıyorum diyip kapatıyorum konuyu :p
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Cins misin? Turn based oyun mu bu? Silahın iyiyse kill vrrip kötüyse ölecek misin, şu soruyu sormak için çok zorlaman lazım zekanı ama vuramıyorsun demekki? Vuramadın demiş oyun sana

hayırdır bilader tavuğuna kışt falan mı dedim bilmeden ne bu sinir? noob sorusu oldugunu soyledım zaten başta ne atarlanıyon?
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

sevgili patiler 100 puanlık noob sorusu; şimdi benim elimde keleş karşı elamanda 4/2 var. ben ondan önce ateş etmeye başlıyorum ve neredeyse bütün şarjörü boşaltıyorum ama adama birşey olmuyor ancak o benden 0.75 saniye sonra ateş etmeye başlamasında rağmen tak ölüyorum. bildiğim kadarıyla rankın ve mavi ya da mor renkli silahların bir avantajı yok. eee o zaman bu adam neden ölmüyor?? (oyun modu ölüm maçı yani helmet falan yok)

abi recoil

bfden coddan sonra csgo oynuyorsan çok farklı gelir

duvara bir şarjör boşalt anlarsın :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...