Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

d2 dışında solo q alarak DMG oldum abi ben :D

gayet oluyor, biraz takımı yönetirsen adamlar da uyarsa güzel işler yapıyorsun, round başında diyorum A gidiyoruz ben CT kapatıyorum smoke ile, biriniz jungle kapatın 3 tane flash atıp giriyoruz site'a diye, herkes okey verince yapıyoruz bunu gg wp

ama işi akışına bırakırsan 5 kişiden kimse lead etmezse sıkıntı tabi, 1 tane lead edecek adam oldukca cok da sıkıntı değil solo girmek
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Mirage seviyorum baya, cache yeni yeni alıştım a'nın mekaniklerini çözünce olacak.

Son 14 oyunda 35 kill ortalamasıyla oynamışım diyor oyunnda o kadar almadım lan 10/12 geçtiğim 2-3 oyun var

oyunun en güzel 2 mapi ya, açık ara pozisyonlar olarak en kaliteli mapler. seçenekler çok geniş diger maplere göre, d2 ile kıyaslanmaz bile yani.

Cache A mekaniği CT mi T mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

abi üst ranklerde d2 disinda solo queue auto lose gibi birsey nasil keyif aliyorsunuz. Biz iki kisi giriyoz benjani ile yine kanser oluyorum infernoda falan.

D2 de 5 premade i yenebiliyorsun yine ama diger maplerde cok zor

yok abi öyle bi şey. benim 4 accountım var, şu art arda gelen vaclardan önce hepsiyle lem'dim. hep de solo girerim oyunlara.
neyse

solo girersen

1-karşıda şüphelendiğin biri varsa hile diye ağlamaya başlama takımın konsantrasyonunu bozarsın direk. üstüne inanmazlarsa bu sefer takım içi sen kötüsün/sen gerizekalısın muhabbeti başlar oyun iyice boka sarar.
2-aynı şekilde herkes tarafından açıkça görülecek şekilde bariz hile yapan biri yoksa karşı takımla da hiçbir şekilde konuşma.
3-takımdan biri kötü oynuyorsa kesinlikle ağzını açma. adamı flamelemek takımı yine bi tartışmaya götürür.
4-sana laf atan biri varsa da hiçbir şekilde karşılık verme, kendi takımından ise bile direk mute'la. herkesin inişi çıkışı olur ki biz pro bile değiliz. moral bozma ve stres yapma.

özet olarak info alış-verişi dışında gereksiz yere ağzını açmadığın ve sakinliğini koruduğun sürece kazanma ihtimalini düşürmemiş olursun.
olay bu.

ha bi de takım full türk falan gelirse yabancı taklidi yap. steam profilinde ülke bayrağın görünüyorsa kapat direk, senden iyi veya kötü oynasın farketmez çünkü bi türk seni görürse direk laf atacaktır. genel olarak damarlarından leşlik akıyor çünkü bizim milletin.

Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Lectre said:

Mirage seviyorum baya, cache yeni yeni alıştım a'nın mekaniklerini çözünce olacak.

Son 14 oyunda 35 kill ortalamasıyla oynamışım diyor oyunnda o kadar almadım lan 10/12 geçtiğim 2-3 oyun var

oyunun en güzel 2 mapi ya, açık ara pozisyonlar olarak en kaliteli mapler. seçenekler çok geniş diger maplere göre, d2 ile kıyaslanmaz bile yani.

Cache A mekaniği CT mi T mi ?

Her ikiside biraz, hem girerken jem deflerken açılar yüzünden sıkıntı yaşayabiliyorum, yani d2de mirageda mesela tüm kontrol bende adamın tam lokasyonunu biliyorum vuramazsam aimden kaynaklı vs oluyor, ama cachede özellikle a deflerken tek değilde 2 yönden gelirlerse direk sıçıyorum, direk pozisyon alamıyorum ama hallolur ya eğlenceli maomiş baya
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

nasil hem most honorable, hem de dishonorable oldun lan asd.f

t iken 4 5 el 1 vs 1 kaybettik sonra saldık. allah için adamlarda vuruyodu şimdi. uzun süredir böyle ezildiğimi hatırlamıyorum ama.

arkadaşlar ısrar etti tekrar 1 ay için geri döndüm eseaya boykot ediyodum yoksa :P tek girince kesinlikle 1 tane silver/nova takıma denk geliyor ve bütün dengeleri bozuyor. şu an için hile azaldığı için mm oynamayı tercih ederim, maçlar esea'ya oranla daha dengeli geçiyor supreme rank'ta.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili patiler 100 puanlık noob sorusu; şimdi benim elimde keleş karşı elamanda 4/2 var. ben ondan önce ateş etmeye başlıyorum ve neredeyse bütün şarjörü boşaltıyorum ama adama birşey olmuyor ancak o benden 0.75 saniye sonra ateş etmeye başlamasında rağmen tak ölüyorum. bildiğim kadarıyla rankın ve mavi ya da mor renkli silahların bir avantajı yok. eee o zaman bu adam neden ölmüyor?? (oyun modu ölüm maçı yani helmet falan yok)
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

sevgili patiler 100 puanlık noob sorusu; şimdi benim elimde keleş karşı elamanda 4/2 var. ben ondan önce ateş etmeye başlıyorum ve neredeyse bütün şarjörü boşaltıyorum ama adama birşey olmuyor ancak o benden 0.75 saniye sonra ateş etmeye başlamasında rağmen tak ölüyorum. bildiğim kadarıyla rankın ve mavi ya da mor renkli silahların bir avantajı yok. eee o zaman bu adam neden ölmüyor?? (oyun modu ölüm maçı yani helmet falan yok)

orta mesafeden boş bir duvara mouse1 abandığında sorunun cevabını alacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

Cins misin? Turn based oyun mu bu? Silahın iyiyse kill vrrip kötüyse ölecek misin, şu soruyu sormak için çok zorlaman lazım zekanı ama vuramıyorsun demekki? Vuramadın demiş oyun sana
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...