benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 crawlers ses ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 admin paus çekti kritik anda. long, short ve midi anladım neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Maçlar güzel oldu devam ettirelim bunu. Düşük pingde ve 128tick de oynamak güzel. Tabi serverde biraz problem var lag değilde sanki başka bi problem. O da düzeltildi mi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ya server patates, silp serverdan daha patates, supreme adamı taşıyoruz ya. server patlamasa comeback is real sdasfas güzel maclardı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 La bildiğin takılıyor lag değil diyorsunuz kaçkere frame atladım yani resmen sanki makina kasıyormuş gibi lag oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 sen yokken öyle değildi, sen geldin diye olmuştur sdafsa nick neydi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bugün bir sıkıntı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ben izlemedim, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 tüh lan kaçırmışım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 la olm ne tuhaf adamlarsınız. competitive oynayacağımız zaman adam çıkmaz şu patiden. zar zor sağdan soldan birilerini bulmaya çalışırız. ama sonra tam işimiz olur, başka şeyler yaparız, pat alttan mesaj: "abi 5v5 yapıyoruz 8 kişiyiz gelcen mi, abi 9 olduk son boş yer hadi hadi" daha dün nerdeydin be birader sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 applev0dka said: ya server patates, silp serverdan daha patates, supreme adamı taşıyoruz ya. server patlamasa comeback is real sdasfas güzel maclardı baya potatovodka 16-2 yendiğin maçta -k/d yapmışın ake, iyiki almışım bunu huehuehuehuehuehueheu yalnız 64tick mm serverlarından bile kötü hissiyat, herhalde vps üstünde falan veya cpuyu öldüren webserver vs var. tr içi ping de fazla zaten mm'de de 30 görüyorum ben bunda da aynı sdf. inş fazla para vermiyosundur nekro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 anahtar fiyatları ne olmuş oyle ya? 6.25tl çok pahalı değil mi? beleş dusuemıyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ilk 3-4 gün iyiydi pingler falan. ve hızlıydı. simdi map gecerken 10 dk bekletiyor. cok para vermedim neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Silphatos said: applev0dka said: ya server patates, silp serverdan daha patates, supreme adamı taşıyoruz ya. server patlamasa comeback is real sdasfas güzel maclardı baya potatovodka 16-2 yendiğin maçta -k/d yapmışın ake, iyiki almışım bunu huehuehuehuehuehueheu yalnız 64tick mm serverlarından bile kötü hissiyat, herhalde vps üstünde falan veya cpuyu öldüren webserver vs var. tr içi ping de fazla zaten mm'de de 30 görüyorum ben bunda da aynı sdf. inş fazla para vermiyosundur nekro lan WoW oynuyordum +1 dediniz geldim. Daha ısınmadan maça başladık, oyuna alışana kadar zaten maç biti :D 2. maçta da takımın ayakta kalan ismiydim yani, onun da resmini koy dicem de, sen end game scoreboardda rezaletin görünmesin diye direk /quit yaptığın için mümkün değil sdafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 işini bileceksin patato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 İlk mactaki skandallari anlatmiyim simdi peeh peh İlk 2 round kaybedip afk var bahanesiyle restart cekmeler mi desem, butun global elite+ lari bi takima toplayip digeri nova+mg karisik mi desem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ilk maçta bizden biri hoparlör ile oynuyodu. Bu detayı atlamışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 abi ben hep hoparlörle oynuyorum. bi de bomba kullanmıyorum. lütfen kayıtlara geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 hoparlörle daha iyi oynanmıyo mu 5.1 dolby surround kurşunun geliş koordinatlarını hissedion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gold 3 çıktım çok mutsuzum twitcte karıalr kızlar bile hep keleş hep kartal ya bi ara gold 1 falan cıkıcam sanıyordum silverlar gelemye baslamıstı ağlıcaktım. yalnız lobbysiz comp maç yalan ya mutlaka 2 mactan birinde 1i falan cıkıyo. neyse ki dota gibi değil party girsende rank kasılıyo party rank sacmalıgı falan yok bu gold 3, dotada ki 2.9 3k sınırına eşit sanırım öyle tahmin ediyorum doğrumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 dotadaki 2k en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 oha hepten yıkıldım şimdi siliyortum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 lan yeni başlamış adamın niye üzerine gidiyonuz nova gayet iyi panpa sen bakma onlara aylarca silver gezdi hepsi özel topicleri bile var deno ikide bir 15 kişiye saldırdım diye ss koyardı novasına bakmadan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Flassh said: gold 3 çıktım çok mutsuzum twitcte karıalr kızlar bile hep keleş hep kartal ya Kartal kız olmaz, silverdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 çok var, türk kızları bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar