GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ahahha hpler iyide arada hs falan var hakkını yemeyin iyi vurmuş gardaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 şimdi doğruya doğru. libe 20 kill alıyorsa, 15 tanesi az canlı düşmana sıkılan son mermi yani sdasfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 son 2 maçın scoreboardunu koyim bakiyim kim taşımış. abi uyandım hala sinirliyim libeye asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Aiko said: son 2 maçın scoreboardunu koyim bakiyim kim taşımış. abi uyandım hala sinirliyim libeye asdsa ? http://i.imgur.com/nkxDzFM.jpg http://i.imgur.com/d3enCpS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 applev0dka said: şimdi doğruya doğru. libe 20 kill alıyorsa, 15 tanesi az canlı düşmana sıkılan son mermi yani sdasfsaf 1 oyunda benle aynı asisti yapıp 7 kill az yapmış, öteki zaten asdafadasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 olm ben sana karşıda oynuyorum unutma. 5+1 vs 4 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 böyle salak şey mi olur ahah 4 günün sonunda 1 quest hakkı verdi 2 değil... meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 paran kadar veriyo volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 e yeni quest hedesi alsakta vermiyor ki ekstra sayı artmıyor yani max alabileceğimiz :< sırf dragon lore'u denemek için altada alasım varda neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ya yetenegin kadar vereydi, o zaman yapacak questin olmazdı. Bence yat kalk Gabe'e şükret sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 epıl 1vs1 yapalım 50 dolaresine. ama dur maaşı alayım ahah. cidden kötü değilim ekranım küçük. beni anlamıyorsunuz :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 2 tane acc'ini üst üste koyunca gold nova etmiyor kötü değilim diosun abi asdasfs alırım anahtarını mike. ayrıca CS 1v1 atılacak bir oyun degil, ben 1v1 oyuncusu hic degilim. takım oyunu bu işler. Sen istediğin kadar kendi açını başarılı tut,takım diğer taraftan geçiriyorsa ÖLÜRSÜN. Sen uyursan herkes ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 olm o dğlde,35 yaşında adam diyoki bana "hek aldım 2 günde çift keleş oldum" ahahah amkdumun oynu ya :D milleti ne hallere düşürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 abi insanların kendini kandırması başka bişey değil. bi bok oldum sonunda bu hayatta bişeyi başardım, o da hackle rank atladım ovvv yeeee. hack sadece 1 kere w3 dotasında map hack açtım merakımdan. bu ne lan dedim kapadım sonra, oyundan aldıgın zevk direk sıfın altına iniyor, geleni gideni görüyorsun ne anlamı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 valla weplada mh açmayanı dövüyolardı,açıyodum her türlü,sonra ona fix geldi oh dedim rahatladım :D ondan başka hek kullanmadım bende gsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 benim bahsettiğim vepla öncesi. veplada hiç acmadım. ben hack actıgımda oyunda 20-25 hero vardı sadasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yuh ulan 5.84 zamanıdamı mh vardı sdgsdg biz baya geç farkına varmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 şu oynadığımız Inferno daki Spite midir ne vardıya. abi çok acayip bir takımdı ya. ne headshotlar yedim. acaba hepimizin ekrana görüntü geç filan mi geliyordu? olm adamlar b ye rush yaptı liebeyi düşürdü, koşarak herif yerdeki awp yi aldı aynı hızda beni vurdu güyya cross koyan benim çok acayipti ya. böyle bi şerif oyunu yok abi gerçekten uzun zamandır pek böyle hack mack demiyordum, desem de skimde değildi pek ama bu herif çok garipti. ya bananadaki 2 saniye içinde gelişen ace denemesi? ulan adamı görüyorum bananaya gidiyor tek başına. aiko + libe tutuyo. ikisini de öldüreceğine o kadar eminimki, ve oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Lectre said: e yeni quest hedesi alsakta vermiyor ki ekstra sayı artmıyor yani max alabileceğimiz :< sırf dragon lore'u denemek için altada alasım varda neyse. veriyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 applev0dka said: 2 tane acc'ini üst üste koyunca gold nova etmiyor kötü değilim diosun abi asdasfs alırım anahtarını mike. ayrıca CS 1v1 atılacak bir oyun degil, ben 1v1 oyuncusu hic degilim. takım oyunu bu işler. Sen istediğin kadar kendi açını başarılı tut,takım diğer taraftan geçiriyorsa ÖLÜRSÜN. Sen uyursan herkes ölür. moralimi bozdun ama işin doğrusu ikisini üst üste koyunca gold nova ediyor asıudhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ağlama lectre bak şu kızı izle silver elite hatun,bişeyler öğren sonra novaları izlersin http://www.twitch.tv/shephyra dsfgsdgsfdhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ben bile 17 kompetif vin ile gold nova'ya yeni düştüm lan, adam bu kadar konuşuyor ben de LECTRE MASTER'DAN DERS Mİ ALSAM diyordum. piii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ne zamandır oynamiyorum başladım yine. Yeni mapler gelmis var mı is yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 yeni mapler bombok yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bıçak oylaması yapalım hadi http://strawpoll.me/3003004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar