Auril Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 barizlikle vac ın ne alakası var vac ın yakalayabildiği hackler belli onlardan birini kullanıyorsan yersin vac ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 ban işte ya ne vacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 hizli 120-180 derece dondugumde flash yemis oluyorum resmen nerde ne var hic anlasilmiyor. Tekrar odaklanana kadar en az yarim saniye geciyor. su 120hz ustu monitorler biraz ucuz olsaymis keske deneseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bir kasa düşürdüm de açsam mı satsam mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 abi bu nedir allasen. karşıda 4 rus var, adamlar bilimum kapı, duvar, kutu ne varsa arkadan vura vura öldürdüler. hile falan muhabbeti dönüyor, admalar kabul de ediyor. ama oynamaya devam ediyorlar. tamam cs go tecrübem çok yok da hile ile şansı / yeteneği ayırt edebilirim yani. inanılmaz ya klavyeyi kıracaktım. başka oyuna giriym diyorsun orda da hileci gırla. pc gaming bitmiş resmen benim kafa almıyor bu hile olayını çok paranoyak oldum. adam a kapıdan çıkarken koşarak 3 kişi öldürüyor tek başına bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 dün 5 kişi maça girmiştik, takımda bir gerizekalı vardı.bariz hile ile oynuyor, yetenek sıfır.250 saat oynamış bir de, bugün vac yemiş lavuk.adamın 5. hesabıymış zaten ban yiyen, sürekli yeni hesap açıyormuş.hileyi engellemedikten sonra vac'lar da işe yaramaz.banlanan adam oyunu bırakacak değil ya, yeniden başlıyor hile ile oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Jeeztro said: abi bu nedir allasen. karşıda 4 rus var, adamlar bilimum kapı, duvar, kutu ne varsa arkadan vura vura öldürdüler. hile falan muhabbeti dönüyor, admalar kabul de ediyor. ama oynamaya devam ediyorlar. tamam cs go tecrübem çok yok da hile ile şansı / yeteneği ayırt edebilirim yani. inanılmaz ya klavyeyi kıracaktım. başka oyuna giriym diyorsun orda da hileci gırla. pc gaming bitmiş resmen benim kafa almıyor bu hile olayını çok paranoyak oldum. adam a kapıdan çıkarken koşarak 3 kişi öldürüyor tek başına bu ne lan. cache mi oynuyorsun bunların hepsini aynı maçta yapıyorum ben galiba cachede :p p90 vs eco, the greatest mismatch in the history of mankind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yeni haritalardan resort güzel. sadece a bomb site biraz fazla renkli ve karışık. onun dışında güzel map. zoo, log ve rail çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Tori said: cache mi oynuyorsun bunların hepsini aynı maçta yapıyorum ben galiba cachede :p p90 vs eco, the greatest mismatch in the history of mankind abi yok yapılamaz demiyorum zaten de, henüz rankim bile yok. ne kadar iyi adam gelebilir ki karşıma. yarısı smurf olsa bile yok yani. adam zaten kabul ediyor hile yaptığını orası apayrı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 https://vid.me/eNpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 no russian germany germany asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bi güzel ace bi de 4 kill videosu yolda üşenmezsem eger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Jeeztro said: Tori said: cache mi oynuyorsun bunların hepsini aynı maçta yapıyorum ben galiba cachede :p p90 vs eco, the greatest mismatch in the history of mankind abi yok yapılamaz demiyorum zaten de, henüz rankim bile yok. ne kadar iyi adam gelebilir ki karşıma. yarısı smurf olsa bile yok yani. adam zaten kabul ediyor hile yaptığını orası apayrı bir şey. Herkes yazmaya üşenmiş, rankin yoksa mmde karşına global elite bile gelme ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 O öyle değil bildiğim kadarıyla. Rank alana kadar 10 maç kazanman gerekiyor. Silver 1'den başlıyorsun, maç kazandıkça yükseliyorsun, kaybedersen düşüyorsun vs. 10 win sonunda nereye kadar geldiysen rankin çıkıyor işte. Edit: Belki Silver 1 değil de, Silver 3-5 falan gibi biraz daha makul bir rankte başlatıyordur gerçi, onu çok net hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sabri yine geldi, kim lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Adam menüde bile 100 fps alıyor, çok acıklıymış ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 mission brief oynatılıyorken düşebilir fps normal. düşmese bile menu için fps limiti default 120 ayrıyeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Lectre said: Jeeztro said: Tori said: cache mi oynuyorsun bunların hepsini aynı maçta yapıyorum ben galiba cachede :p p90 vs eco, the greatest mismatch in the history of mankind abi yok yapılamaz demiyorum zaten de, henüz rankim bile yok. ne kadar iyi adam gelebilir ki karşıma. yarısı smurf olsa bile yok yani. adam zaten kabul ediyor hile yaptığını orası apayrı bir şey. Herkes yazmaya üşenmiş, rankin yoksa mmde karşına global elite bile gelme ihtimali var beni atmıştı global elite ve eagle takımlarına. bozuk para gibi harcamışlardı tazecik oyuncuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Spidee said: Adam menüde bile 100 fps alıyor, çok acıklıymış ya sdfasd hard lyfe, birkaç win ardarda alırsam globalim ama bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 terorist sergei görevi eziyet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hangisi o naptırıyo bide fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 zevkli bence ya :D casual milita her round 1 tane T'nin adı sergei oluyor, onu öldüren CT görevi yapmıs oluyor :D baya güzel muhabbet dönüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 milita'da casual maç.teroristlerden her el farklı biri sergei oluyor, onu öldürmen lazım.10'a 10 oyunda adamın senin karşına çıkması şans oluyor tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 geçen o görevi yapmak için girdim oyuna, pistol roundda direk alnının çatından vurdum sergei'in. sonra, aptallar restart attı, scoreboardun altında görev yapıldı yazıyor diye sallamadım oyunun geri kalanında. oyun bitti ve görevi saymadı. gerizekalılar yüzünden tekrar oynamak zorunda kaldım o iğrenç mapi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 gerçi o restarttan sonra tekrar vurmuştum galiba. görev yapıldı diye bi etkisi olmamıştı sanırım, direk bug'a giriyor galiba öyle olunca. aptal volvonun aptal işleri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar