Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

abi bu nedir allasen. karşıda 4 rus var, adamlar bilimum kapı, duvar, kutu ne varsa arkadan vura vura öldürdüler. hile falan muhabbeti dönüyor, admalar kabul de ediyor. ama oynamaya devam ediyorlar. tamam cs go tecrübem çok yok da hile ile şansı / yeteneği ayırt edebilirim yani. inanılmaz ya klavyeyi kıracaktım. başka oyuna giriym diyorsun orda da hileci gırla. pc gaming bitmiş resmen benim kafa almıyor bu hile olayını çok paranoyak oldum. adam a kapıdan çıkarken koşarak 3 kişi öldürüyor tek başına bu ne lan.
Sosyal ağlarda paylaş

dün 5 kişi maça girmiştik, takımda bir gerizekalı vardı.bariz hile ile oynuyor, yetenek sıfır.250 saat oynamış bir de, bugün vac yemiş lavuk.adamın 5. hesabıymış zaten ban yiyen, sürekli yeni hesap açıyormuş.hileyi engellemedikten sonra vac'lar da işe yaramaz.banlanan adam oyunu bırakacak değil ya, yeniden başlıyor hile ile oynamaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

abi bu nedir allasen. karşıda 4 rus var, adamlar bilimum kapı, duvar, kutu ne varsa arkadan vura vura öldürdüler. hile falan muhabbeti dönüyor, admalar kabul de ediyor. ama oynamaya devam ediyorlar. tamam cs go tecrübem çok yok da hile ile şansı / yeteneği ayırt edebilirim yani. inanılmaz ya klavyeyi kıracaktım. başka oyuna giriym diyorsun orda da hileci gırla. pc gaming bitmiş resmen benim kafa almıyor bu hile olayını çok paranoyak oldum. adam a kapıdan çıkarken koşarak 3 kişi öldürüyor tek başına bu ne lan.

cache mi oynuyorsun

bunların hepsini aynı maçta yapıyorum ben galiba cachede :p

p90 vs eco, the greatest mismatch in the history of mankind
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

cache mi oynuyorsun

abi yok yapılamaz demiyorum zaten de, henüz rankim bile yok. ne kadar iyi adam gelebilir ki karşıma. yarısı smurf olsa bile yok yani. adam zaten kabul ediyor hile yaptığını orası apayrı bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

Tori said:

cache mi oynuyorsun

abi yok yapılamaz demiyorum zaten de, henüz rankim bile yok. ne kadar iyi adam gelebilir ki karşıma. yarısı smurf olsa bile yok yani. adam zaten kabul ediyor hile yaptığını orası apayrı bir şey.

Herkes yazmaya üşenmiş, rankin yoksa mmde karşına global elite bile gelme ihtimali var
Sosyal ağlarda paylaş

O öyle değil bildiğim kadarıyla. Rank alana kadar 10 maç kazanman gerekiyor. Silver 1'den başlıyorsun, maç kazandıkça yükseliyorsun, kaybedersen düşüyorsun vs. 10 win sonunda nereye kadar geldiysen rankin çıkıyor işte.

Edit: Belki Silver 1 değil de, Silver 3-5 falan gibi biraz daha makul bir rankte başlatıyordur gerçi, onu çok net hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Jeeztro said:

Tori said:

cache mi oynuyorsun

Herkes yazmaya üşenmiş, rankin yoksa mmde karşına global elite bile gelme ihtimali var

beni atmıştı global elite ve eagle takımlarına. bozuk para gibi harcamışlardı tazecik oyuncuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen o görevi yapmak için girdim oyuna, pistol roundda direk alnının çatından vurdum sergei'in. sonra, aptallar restart attı, scoreboardun altında görev yapıldı yazıyor diye sallamadım oyunun geri kalanında. oyun bitti ve görevi saymadı.
gerizekalılar yüzünden tekrar oynamak zorunda kaldım o iğrenç mapi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...