Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 grafik yanlış. cs:go da hala acı çekiyoruz "vurdum ben yeaaaa. kan çıktı o kadar hiç vuramamışım nedir" sözlerini çok duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 işte deasunun koyduğu videodada anlatmıs adamlar, her 60 aynı 60 deil gibi durumlarda var. interplotationdanda durumu. masrtafı ne kadar arttırıyodurki tickrate. doğrusal oranda olamaz. hoş adamlar microtransaction larla sürdürülen bir gelip göremiyosa cokta beklemeyin bence 60 tickrate. feedbacke göre kabul edilir bir tickrate'de tutarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 64 > 128 tam 2 kat upload ve download oluyor, doğrusal artış yani. her şeyi 1 yerine aynı sürede 2 kere yapıyor gibi düşün zaten doğrusal olmaması anormal olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 yok işlem yükü elbette doğrusal artıyo, ama masrafa yansıması doğrusalmı onu sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 hee masraf 2 kat değildir tabii ama yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Oyununa gore degısıyor bıd cunki yollanan veri farklı 220tr q1 serveri vardı cünki maplar bile 100kb idi zaten.bf4 zor misal herşey yıkılıyo patlıyo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Sıkıntı zaten cogu heronun hitscan olmaması, sürekli projectile'dan data alıp göndermesi gerekmesi. CS gibi zart diye 64'e çıkarmak costly olur. Ama micro transaction'a çevirsinler, 64-128'lik server açabilme opsiyonu koysunlar insanlar outsourcelasın CS'de oldugu gibi canavar gibi competetive e-sport olur tam izlemelik. Kesinlikle CS'den eglenceli olur izlemesi, hareketleri bi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 koreli video'su eski mi? widow'un zıplayınca scope'u kapanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 xunn said: Kesinlikle CS'den eglenceli olur izlemesi, hareketleri bi düşün. Tamamı türkçe cümle, not ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 128 tick serverlar için aylık 5 yavro subscription ücreti alsınlar o zaman)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 scorch said: Bone said: µh said: bu 128 tick olayı ne Daesu'nun koyduğu videonun başında anlatıyor güzelcene. anlaşılır olduğunu düşünüyorum, izle onu mutlaka. videoyu quote edin de uplanmış olsun ben bulamadım geride Daesu said: http://www.youtube.com/watch?v=vHO6Ky-w0UQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 xunn said: Koreliler bir Blizzard oyununu daha istila etmesin plz. isveç'ten adam göndereceğiz sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 sanssizsansli said: xunn said: Kesinlikle CS'den eglenceli olur izlemesi, hareketleri bi düşün. Tamamı türkçe cümle, not ettim. cs değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 cese türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 sies o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Silphatos said: sanssizsansli said: xunn said: Kesinlikle CS'den eglenceli olur izlemesi, hareketleri bi düşün. Tamamı türkçe cümle, not ettim. cs değil Kısaltmış ve son eki den olmuş. Kısaltılan şeyler Türkçe harrfleriyle okunur ya hani. Dolayısıyla Türkçe sayıyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Arkadaşlar güzel diyorsunuz ama 60 eur çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Heh işte bingildak önemli nokta parmak basmış. Çok iyi oyun eyvallah da fiyatı fazla. F2p olmasın belki ama ne bileyim... 40 $ /€ falan olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 max 19.99 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Sabah mail atmışlar ne güzel oynadın şimdi gel satın al diyorlar. Bir baktım ki ne göreyim 60 euro. Yolun ortasında bir gülme tuttu. Ha haaayyy. 60 euro etmez diye hımkırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ben oyunu almama rağmen o maili aldım :m adamlar tam bir aç gözlü çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 60 euro'nun tamamını 1 eurocent ile ödeyip Blizzard'ı çıldırtacam!!! >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bu resimdeki karakter neymiş ya sjw'lere yaranma karakteri heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 en uyuz cc o ya oyundaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 millet resmen post kasmis baslikta. 40 euro biraz fazla bence oyun icin 25-30 daha makul olurdu. ama e-sport tarafi saglam olursa ve ileride contenti duzenli olarak guncellerlerse bence cok da abarti bir fiyat degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar