Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 oyunun içindeyken yüzüme kapattılar serverları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 bıngıl, bastion ulti bayağı patates. reinhart shield açıyor hiçbirşey yapılmıyor öyle ölüyorsun. genji reflect açıyor, roketleri geri yiyorsun tam komedi. onu açmak yerine kurulup düz ateş ediyorum yakında tank olmayan birileri yoksa. roadhog'lar da ölmüyor gayet, basıyor self-heal'ı, sonra zincirle çekiyor, bitiyor o arada ulti zaten daha bugün yaşadım. bastion oynayıp denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 -Deno- said: büyük boşluğa düştüm beta bitince an itibarıyla hahahha aynen para vermek de içimden gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 60 euro etmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 5 günde 60€'luk oynadık işte, günde 12,5€ etti. cebimizde kaldı. teşekkürler blizz. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/117/697/b4a.jpg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/117/805/d22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 http://i.imgur.com/HLPtjsf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 anlamadım ben 60$ muhabbetini :D oyunun kendisi 40$ değil mi ? 60 olan digital collectors edition sayılır (gerçi onuda ~40$ a bulmak mümkün key sitelerinde de) _____________ blizzardın betada hiçbir restriction koymadan full versiyonu oynatması garip geldi, release e yakın this isnt even my final form çekmesini umuyorum ben hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bone said: noob tracer değilsen yapıyorsun abi. blink ile insanlar seni farketmeden yanlarına gelebiliyorsun. bazen kaçacak delik bulamayan ve Q ile intihar bombacılığı yapan bile gördüm. Böyle birşey yok. Blink çok ses çıkarıyor, koşu sesi de en yuksek olan herolardan biri sürekli depar halinde oldugu için. Çok yakalandım sadece ayak sesime bırak blink'i. Kesinlike bombayı bırakmadan önce blink atmıyorum, blink bırak kaç yapıyorsun, yaklasırken kullanmak çok büyük hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 tracerın en buyuk sorunu cok konusması. her türlü duyuyon geldiğini cok sansız deilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 hemen her şeye ses uyarısı koymuşlar ya, roadhog ile cephenin arkasına sızıyorsun, her adımda demir tıkırtısı çıkıyor langur lungur. adamlar sağır değilse ve başka roadhog yoksa arkalarında olduğunu biliyorlar. tabii bu bir şey fark ettiriyor mu? TABİİ Kİ DE HAYIR MUHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 BEN ALIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Tortanic'e para verdin buna vermezsen yatacak yerin yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 aşırı eğlendim ya, 60 yavro fazla 40 veririm belki bi ay başı gelsin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 arkadaşlar 60 euro gerçekten fazla, yapmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 40 euro'luk alınır işte, 60 gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Tracer'ın tek düzgün skin'i, Captain America Soldier skin'i, Marine Pharah skin'i çok iyi. Gerisi meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 son gün devil mercy skini çıktı, oynamadan oyun bitti sdfgs gerçi mercy i de sevemedim bi, capoeracı piç varken ne biliyim fazla defansif geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 İyi de oyun 60 yuro. 40 yuro versen karşılığında oyunu vermezler. Çünkü fiyatı 60. Atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 40 euroya sadece 2 map bi de ultisiz bastion veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 40 euroluk alanların silahları tutukluk yapıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 tower defence oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ben de sanırım bi kampanya falan bekleyip oyunun 60 euroya inmesini bekleyicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 60 euro çok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 abi euro bi kere çok 60 yen olsa mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bi ara mark vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar