bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 60 euro etmez cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Uncharted 4 gece oynanmaya başlayacak, kafalar rahat. Hiç o parayı bu oyuna vermem. Gerçi çok alakasız iki oyun ama. Sonuçta parayı eğlenmeye veriyoruz ve o parayı overwatch hiç hak etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 uncharteda bobregini versen aklin kalmaz, ama 60... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bu arada oyun çıktığı fiyatı hak ediyor ama sorun releaseden sonra daimi olarak oynayacak 6-12 kişiyi bulamayacak olmak. ondan sonra ruslarla pug keyfi, kendi canını almaca. yoksa her türlü eğlenceli oyun, kafa dağıtmak için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Bilemedim ya bence hak etmiyor. Fps oyunlarının en önemli mekaniği ateş etmek. Pek sevmedim ben ateş etmeyi, oturaklı hissettirmedi. Hero dizaynları filan eğlenceli çok kabul ediyorum ama bunun dışında bence bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 takımla girip competitive maçlar yapmazsan sevmezsin işte onu diyorum. keşke hafta sonu gelseydin. çok güzel 6v6 maçlar yaptık. team play işin içine girince çok farklı oluyor. strateji ve pickler şekilleniyor. her öldürdüğün adamın bir anlamı oluyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 oyun 60 euro yu nasil hakediyor, hangi oyun o kadar parayi hakeder ki bu kesinlikle f2p olmali normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bugün gene kapanmadan oynayalım isteyen varsa, 60 vermeden vermişçesine hevesimizi alıp doyalım. sonra başka oyunlara veririz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 oyunu open betada tükettik yalnız gerçekten haha. her heroyu masterlamak herhalde birkaç hafta alır ama şu haliyle ben baya hevesimi aldım, doygunluk yaşadım. buradan sonra paragon ondan sonra battlefield keh keh keh. BUGÜN DE PARAM CEBİMDE KALDI ANNE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ne zaman f2p olucak aceba. Blizz cidden kendine epey güveniyo demek ki adamlar oyunu satıcaz dedine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Olmaz f2p olsa da 3-5 sene sonra olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 blizz çapında bir firmanın aylardır 60€'dan pre-purchase açıp da sonra geri vites yapması yemez. projeyi gömerler yine de f2p olmaz bence. Kaldı ki pre-purchase'ler bile yetmiştir bence blizz'e :) valla ben ekip baskı yaptığı için alcam yoksa bence de etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 f2p olmadığı sürece sıkıntı yok. ama açıkçası 100 liradan fazla da vermek istemem (bağımlılık yaptıysa veririm orası ayrı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 o kadar parayı haketmeyen bir oyun. vermem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mikronun ekmeğini yerler ama bu oyunda şapka satar, tanga satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 f2p bekliyorsanız en azından 2 yılınız var. daha erken değil. bütün business model öyle 3 ayda değişmez. zaten oyun deli gibi satacak. milyor milyor satacak. ondan sonra yeni gelen map/content ayrıştırılarak (oyunu alanlar ve almayanlar) olarak push edilebilir, eski hero/content free to play'e çevrilebilir, herkesin oynadığı güncel içerik satın alanlara açılır sadece, gw2 nin izlediği yol gibi. ama 2 yıl min. daha fazla sürer büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 F2p olmamasi lazim bunun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 paradoksalkedi said: Ya tracer çok acayip bir karakter. Mesela bir videoda kill almaktan çok karşı takımı rahatsız ederek oynamaktan bahsediyordu bir adam onu denedim 3-4 maç. Attack veya defence fark etmiyor, arkaya gidip 7/24 supporta veya widowmakera falan bulaşıyorsun, zaten shift ile inanılmaz mobilsin, e ile can yenilemen de var. Eğer gerçekten güzel kitelar isen, 2-3 kişiye oyunu oynatmıyorsun. Bir iki kill alsan, arada zaten hasar verdiğin için takım topluyor. Çok valid strateji. Tracer = git arkaya kill almadan gelme değil yani aslında. Sırf kite olarak bile maç taşıma potansiyeli var. Ya eger okey bir tracer olmakla yetinebiliyorsan durum bu evet. Ama kill istiyorsan kesinlikle mid-range bir combata bile girmeyeceksin, kesinlikle çok yakına girip o ilk sarjorde adamı öldürmen lazım. Mesela ortalama insanlara karsı evet tracer kanser ama bilenlere karsı oynayınca eger hızlı öldüremiyorsan öldüremiyorsun. Çünkü trade durumu yok karakterin. O yakına girdigin anda kendini çok açık birakıyosun, ne zaman girip ne zaman rahatsız edeceğini biliceksin bundan ibaret durum. Bir de tracer'la aim çok zor, 20 dakka tracer oyna ısın sonra Hanzo widow falan al aşırı kolay geliyor çünkü vızır vızır paso mouse'u savurmuyorsun saga sola bilegini agrıtmıyosun. Bu arada ben genji'nin ultisi açıkken shift'inin cooldownsız oldugunu bilmiyodum, aşırı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 CD sız olmaması lazım ya , her eliminationda CD resetleniyor normalde , ultide de hızlı ve kolay adam alabildiği için CD sız gibi oluyor bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Olsun ya nolcak, bi tan flashbang vuruyosun McCree'yle yatıyo sorun yok dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bingildak said: yeni gelen map/content ayrıştırılarak (oyunu alanlar ve almayanlar) olarak push edilebilir, eski hero/content free to play'e çevrilebilir Eski content yeni content ayrımı yok, yeni herolara paywall olmayacak. Asla F2P olmaz beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Olmayacak diye bir şey yok abi. İstedikleri gibi gitmezse business plan değiştirebilirler. Releasede yok diye asla olmayacak varsayımı yanlış. Adamların açıkladığı lanse planı orijinal plan ama ileride böyle kalacağının hiçbir garantisi yok ki blizzarddan bahsediyoruz. Mini transaction bile gelir kotick ipi çekerse. Patideki durum global olmadığı için böyle bir şeylerden şüphelenmeye gerek yok tabii. Millet ölüp bitip cüzdan fırlatmaya aylar önce başladı. En az 5 milyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Sc2 gibi bi kismi f2p olur. Bi harita 1 modè falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Saçma sapan tekrar oynanabilirliği olmayan kamyon yüküyle AAA oyun var piyasada 60 euro'ya satılan. Overwatch Blizzard oyunu ve muhtemelen turnuvalarda falan bol bol izleyeceğiz. Ben tutacağını düşünüyorum. Kaldı ki oyun 40 euro ve ileride eklenecek heroların, maplerin falan parayla satılmayacağını duyurdular diye hatırlıyorum. Üstelik bugüne kadar hangi Blizzard oyununu uzun süre oynamadınız abi? HotS, HS bile bir sürü zamanınızı çalmıştır ve halen de çalıyordur muhtemelen. Bence fazlasıyla değer istedikleri paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bizim forumun oyuncuları resmen menopoz döneminde abi, şu oyunun f2p olmasını falan bekleyenler var aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar