ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 herolar eğlenceli gameplay güzel ama bazı herolar çok sırıtıyor, yani low level quickplayde neyse de, ilerde ranked matchmaking falan gelince kazanmak istiyosan belli heroların olmazsa olmaz olduğu görülcek hero sayısı 2 katı olsaydı alternatifler çok olsaydı cüzdanı atardım da şu hali f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 hots 10 tane hero ile çıktı. şimdi blizz 2-3 haftada 1 cıkartıyor yeni bir tane. blizzard burda bahsettiğimiz şirket, baya şeyler üreteceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 blizzard balance konusunda çok iyi, halleder lol her ay bir karakter über parçalar herkesi, 5 yıl sonra nerf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 balance konusunda bişey diyemem sdfsa ama çeşitlilik artacaktır baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 open beta için dl 30 dk sonra flm aktif olacak sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Install aktif degil bendede ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bende aktif ama canakkaledeym burdaki pc shit tier fuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 180ms falan oyun :( amerika serverinda falanmi oynuorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ilios'da roadhog oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 f2p havasi var ya hakkaten :( suan egleniyorum da sonra nolur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 güzel oyunda 60 euros ne bileyim yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 oyun tf2 meets hots olmuş direkt, fena değil ama 60$/€ ederi yok. %75 indirimde alınır derdim ama indirim yapacak şirket de değil bu. f2p havasında zaten bayağı. oyun böyle taş çatlasa, yarılsa, unufak olsa gene 40$ filan istenebilecek bir oyun. gameplay zaten direkt tf2, üstüne üçer ability koymuşlar. da denge filan olmaz bir trilyon hero koyarlar gene, her yeni gelen 15 gün imba olur filan biliyoruz şirketi. bu arada matchmaking sistemi efsane kötü. moba shooter yapıyorsun ve herkes maça girdikten sonra kafasına göre seçiyor hero. oldu. healersız filan öyle rastgele artık. char seçilip quick play'e basarken onun fix kalması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Ben de almayacağım sanırım. Gerçekten f2p havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 adamlar oyunu lanse ederken sürekli olarak hero değiştirme üzerine lanse ettiler, bir hero seç değiştirme gibi bir şey söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 olmamış oyunun sistemine o iş. hots gibi healer olmayınca gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 O kadar healer dependant mı ya oyun. Oynamadığım için hayal kırıklığına edemedim bir healer yoksa gg konseptini. Fast paced shooterda healeri keklik gibi avlayamıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 ya tf2'de bile öyle, üstüne getirip bir de moba konsepti kurmuşsun yani healer lazım. healer ve takım arkadaşları gerizekalı değilse hayır öldüremiyorsun. olması gereken o zaten ama diğer olması gereken mm'nin önceden rolleri sabitlemesi. healer pls diye ağlanıyor yani ben kendim healer seçmezsem oynayan çok az 6lık takım olduğu halde. herkes DİİİİPİİEESSSS ya da premade takımla oynayacaksın, oynayan arkadaş yoksa devamlı oyunun ederi 1$ bile değil. healer oynadım oynadım, sıkıldım şimdi gir-çık yapıyorum healerlı takım bulana kadar. bu yani oyunun sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bingildak said: O kadar healer dependant mı ya oyun. Oynamadığım için hayal kırıklığına edemedim bir healer yoksa gg konseptini. Fast paced shooterda healeri keklik gibi avlayamıyor musun? Fast paced olsun diye tank dahil herkes glass cannon Mercy+reinhard defansınında çözümü de bi hintli vardı hatun onun bir skilli içinden geçiyor shieldin banamısın demiodu reinhardın, bastionun shieldine. Çok fazla yan giriş imkanı mevcut savunma noktalarının o yüzden en useless craplar reinhard mercy kalacak alternatiflerine göre. Oynayabilene winston ve d.va daha iyi potansiyel tank olarak. Ha bide noob doluyken en ii rank junkyart ile kasılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bingildak said: O kadar healer dependant mı ya oyun. Oynamadığım için hayal kırıklığına edemedim bir healer yoksa gg konseptini. Fast paced shooterda healeri keklik gibi avlayamıyor musun? Avlayabiliyorsun. Aşırı bağımlı filan da değil. Tracer ile öldürüp, sonra da geri çıkıyorsun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 symmetra bahsettigin scorch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 takımın geri kalanı biraz dikkatliyse ole 4-5 kişinin arasından healerı ayıklamak zor ya, ha hekşat atarsın falan orası baskada. 4 kişinin arasına girdim genjiyle healerı aldım cıktım diye bişi yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 dün bir dur şu kocaman shield açan tank heroyla oynadım bayıldım resmen. herhalde karşımızdakiler ağır noobdu hiçbişi yapamadılar. yanımda bi karakter vardı rakipleri donduruyodu. o donduruyodu ben e ile knockbak yapıyodum üstüne bam güm vura vura ağızlarına ettik heriflerin. oyun acayip güzel gözüküyor ama 5v5 olduğu için harita sanki boş kalıyor biraz. tf2'den sonra birazcık ağır giib geldi bana. ama karakterler çok hoş, tasarımlar baya iyi. hero eklenip yeni modlar gelirse yürür gider bence. bu arada 60 euro çoooook fazla. indirim yemeden almak akıl karı değil bence bu fiyata. 20 30 olsa verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 lezbiyenle oynadım. iyi tank ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bu kadar ovulmus, bi deneyeyim diyodum da 60 euro ne ya. bosuna indirmedim bile. niye ivir zivirdan para kazanma yontemine gitmemisler bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 60 euro ne ya 40 dolar deilmi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar