Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

herolar eğlenceli gameplay güzel

ama bazı herolar çok sırıtıyor, yani low level quickplayde neyse de, ilerde ranked matchmaking falan gelince kazanmak istiyosan belli heroların olmazsa olmaz olduğu görülcek

hero sayısı 2 katı olsaydı alternatifler çok olsaydı cüzdanı atardım da şu hali f2p
Sosyal ağlarda paylaş

oyun tf2 meets hots olmuş direkt, fena değil ama 60$/€ ederi yok. %75 indirimde alınır derdim ama indirim yapacak şirket de değil bu. f2p havasında zaten bayağı. oyun böyle taş çatlasa, yarılsa, unufak olsa gene 40$ filan istenebilecek bir oyun.

gameplay zaten direkt tf2, üstüne üçer ability koymuşlar. da denge filan olmaz bir trilyon hero koyarlar gene, her yeni gelen 15 gün imba olur filan biliyoruz şirketi.

bu arada matchmaking sistemi efsane kötü. moba shooter yapıyorsun ve herkes maça girdikten sonra kafasına göre seçiyor hero. oldu. healersız filan öyle rastgele artık. char seçilip quick play'e basarken onun fix kalması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tf2'de bile öyle, üstüne getirip bir de moba konsepti kurmuşsun yani healer lazım. healer ve takım arkadaşları gerizekalı değilse hayır öldüremiyorsun. olması gereken o zaten ama diğer olması gereken mm'nin önceden rolleri sabitlemesi. healer pls diye ağlanıyor yani ben kendim healer seçmezsem oynayan çok az 6lık takım olduğu halde. herkes DİİİİPİİEESSSS

ya da premade takımla oynayacaksın, oynayan arkadaş yoksa devamlı oyunun ederi 1$ bile değil.

healer oynadım oynadım, sıkıldım şimdi gir-çık yapıyorum healerlı takım bulana kadar. bu yani oyunun sistemi.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

O kadar healer dependant mı ya oyun. Oynamadığım için hayal kırıklığına edemedim bir healer yoksa gg konseptini. Fast paced shooterda healeri keklik gibi avlayamıyor musun?

Fast paced olsun diye tank dahil herkes glass cannon

Mercy+reinhard defansınında çözümü de bi hintli vardı hatun onun bir skilli içinden geçiyor shieldin banamısın demiodu reinhardın, bastionun shieldine.

Çok fazla yan giriş imkanı mevcut savunma noktalarının o yüzden en useless craplar reinhard mercy kalacak alternatiflerine göre. Oynayabilene winston ve d.va daha iyi potansiyel tank olarak.

Ha bide noob doluyken en ii rank junkyart ile kasılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

O kadar healer dependant mı ya oyun. Oynamadığım için hayal kırıklığına edemedim bir healer yoksa gg konseptini. Fast paced shooterda healeri keklik gibi avlayamıyor musun?

Avlayabiliyorsun. Aşırı bağımlı filan da değil.

Tracer ile öldürüp, sonra da geri çıkıyorsun üstüne.
Sosyal ağlarda paylaş

dün bir dur şu kocaman shield açan tank heroyla oynadım bayıldım resmen. herhalde karşımızdakiler ağır noobdu hiçbişi yapamadılar. yanımda bi karakter vardı rakipleri donduruyodu. o donduruyodu ben e ile knockbak yapıyodum üstüne bam güm vura vura ağızlarına ettik heriflerin.

oyun acayip güzel gözüküyor ama 5v5 olduğu için harita sanki boş kalıyor biraz. tf2'den sonra birazcık ağır giib geldi bana. ama karakterler çok hoş, tasarımlar baya iyi. hero eklenip yeni modlar gelirse yürür gider bence.

bu arada 60 euro çoooook fazla. indirim yemeden almak akıl karı değil bence bu fiyata. 20 30 olsa verilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...