xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Silphatos said: oyun fena değilmiş ama max 1 hafta ömrü var betada biter olayı :DDD Abi en son ne zaman eglendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 sen en son bi film izlerken eğlendiğinde eğlenmiş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Pati.. no fun allowed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 geldi mı open beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 yarın ben de gelicem seksiler, yer ayırın discordda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 early access geldi preorder edenlere, bu gece türkiye saati ile 2 de falan herkese açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 pre order etmedim ya ben, open betaya giricem. betadan sonra hoşuma giderse alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 TF2 seven bunu da sevdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bingildak said: pre order etmedim ya ben, open betaya giricem. betadan sonra hoşuma giderse alırım. mesaj kutun dolu bi boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 abi her hafta ya, boşalttım bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Bu haftasonu hem bu hem de Paragon'un testi var ve ben Cumartesi Pazar günümü Balıkesir'e aile ziyaretine giderek değerlendiriyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 off benim de bütün hafta sonu piç olacak ya taşınma işleri falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 beta ne zaman bitiyodu? 9'uymus. kısaymıs pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 reinhartla bi kaptırınca inanılmaz zevkli ya catır cutur adam dövüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 xunn said: Silphatos said: oyun fena değilmiş ama max 1 hafta ömrü var betada biter olayı :DDD Abi en son ne zaman eglendin? dun cs oynarkene asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Benim en yakın arkadaşım da slip gibi. Ne oldu, nerede bir şeyler ters gitti bilmiyorum ama adam cs dışında bir şey oynasa zevk alamıyor. Zevk alıyor aslında ama gag refleksi gibi cs e geri girmesi gerektiğini falan hissediyor. Wowcuların vanilla sendromu gibi veya fps i uo ile kıyaslayan kesim gibi ehu ehu ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 abi CS sev sevme demiyorum da bariz daha bir oyun yani dfg. Hani CS daha düzgün bir competetive shooter okey de, Overwatch sanat eseri abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 blizzard shooter yapamaz diyenlerden silph. bi de yaş gereği artık muhafazakarlaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 akşama yine akalım da mortits'i almayalım, adam raid lidere bağlıyor keyif kaçırıyor sfdsfs. şaka lan şaka burnuna gurban olam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Silph haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 körler sağırlar birbirini ağırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 akşama ben de varım, dün uzunca bir süre uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bence cs ve overwatch biri birinden iyi kötü diye karşılaştırılcak oyunlar değil. tek ortak noktaları kamera görüş açısı sdfs o yüzden insanların 2sini birden sevmesini beklemek yanlış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Genjiyle adeta umut emiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 kac gb beta? üsenmezsem denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar