xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Silphatos said: oyun fena değilmiş ama max 1 hafta ömrü var betada biter olayı :DDD Abi en son ne zaman eglendin?
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 sen en son bi film izlerken eğlendiğinde eğlenmiş o da.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 yarın ben de gelicem seksiler, yer ayırın discordda
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 early access geldi preorder edenlere, bu gece türkiye saati ile 2 de falan herkese açılacak.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 pre order etmedim ya ben, open betaya giricem. betadan sonra hoşuma giderse alırım.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bingildak said: pre order etmedim ya ben, open betaya giricem. betadan sonra hoşuma giderse alırım. mesaj kutun dolu bi boşalt
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 abi her hafta ya, boşalttım bebeğim
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Bu haftasonu hem bu hem de Paragon'un testi var ve ben Cumartesi Pazar günümü Balıkesir'e aile ziyaretine giderek değerlendiriyorum. :/
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 off benim de bütün hafta sonu piç olacak ya taşınma işleri falan filan
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 beta ne zaman bitiyodu? 9'uymus. kısaymıs pek
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 reinhartla bi kaptırınca inanılmaz zevkli ya catır cutur adam dövüyosun
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 xunn said: Silphatos said: oyun fena değilmiş ama max 1 hafta ömrü var betada biter olayı :DDD Abi en son ne zaman eglendin? dun cs oynarkene asd
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Benim en yakın arkadaşım da slip gibi. Ne oldu, nerede bir şeyler ters gitti bilmiyorum ama adam cs dışında bir şey oynasa zevk alamıyor. Zevk alıyor aslında ama gag refleksi gibi cs e geri girmesi gerektiğini falan hissediyor. Wowcuların vanilla sendromu gibi veya fps i uo ile kıyaslayan kesim gibi ehu ehu ehu.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 abi CS sev sevme demiyorum da bariz daha bir oyun yani dfg. Hani CS daha düzgün bir competetive shooter okey de, Overwatch sanat eseri abi.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 blizzard shooter yapamaz diyenlerden silph. bi de yaş gereği artık muhafazakarlaştı
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 akşama yine akalım da mortits'i almayalım, adam raid lidere bağlıyor keyif kaçırıyor sfdsfs. şaka lan şaka burnuna gurban olam.
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 akşama ben de varım, dün uzunca bir süre uyudum
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bence cs ve overwatch biri birinden iyi kötü diye karşılaştırılcak oyunlar değil. tek ortak noktaları kamera görüş açısı sdfs o yüzden insanların 2sini birden sevmesini beklemek yanlış olur
Öne çıkan mesajlar