aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 overcorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Direk Titan'ın assetlerini reuse ettiler assfvsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ben pek anlamam, siz daha iyi bilirsiniz ama benim hoşuma gitti görüdklerim. hype'ını da satın aldım güzelce, akşam akşam heyecan yaptım dün akşam. ben oynayamam muhtemelen, el-göz koordinasyonum eski sürüm olduğu için yetmez, ama şeker gibi eğlencelik oyun yapmışlar diye düşündüm ben hemen. karakterler farklı gameplay opsiyonları demek, sıkılmadan oynanır bi orasından bi burasından negzel işte.. şu sevdiğiniz şeyler mainstreamleşince, less nerd friendly olup kitleye yayılınca söylenme huyunuzu pek sempatik buluyorum, hehe. siz benim teritori savunan minik ponylerimsiniz. nao rage on pls. kktnxbye. ema"her boka maydanoz"leth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 teamfortress 2 bu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 çok kızdık emaneth, kahrolsun mainstream, yok olsun şeker gibi eğlencelik oyunlar :X :X :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aquila said: yeni piyasaya giren f2p sirketinin ilk oyunu havasi var bildigin. ahahhaaa DEHŞET SOFTWARE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Emaleth said: ben pek anlamam, siz daha iyi bilirsiniz ama benim hoşuma gitti görüdklerim. hype'ını da satın aldım güzelce, akşam akşam heyecan yaptım dün akşam. ben oynayamam muhtemelen, el-göz koordinasyonum eski sürüm olduğu için yetmez, ama şeker gibi eğlencelik oyun yapmışlar diye düşündüm ben hemen. karakterler farklı gameplay opsiyonları demek, sıkılmadan oynanır bi orasından bi burasından negzel işte.. şu sevdiğiniz şeyler mainstreamleşince, less nerd friendly olup kitleye yayılınca söylenme huyunuzu pek sempatik buluyorum, hehe. siz benim teritori savunan minik ponylerimsiniz. nao rage on pls. kktnxbye. ema"her boka maydanoz"leth iyide bu sevdiğin grup mainstream olunca beğenmeme olayı gibi değil çocuklara babasının kredi kartını çaldırabilmek için düzgün özelliklerden feragat etmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 biz buna kompüter geyming biliminde warcraft'dan inip world of warcraft'a binme diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Redeagle said: Adamlar oyun şirketi gibi değil resmen başka şirketlerin popüler oyunlardaki mekanikleri reverse engineer eden yağmacılar gibi çalışıyor. hibinalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 abi bu ne. HARİKA LAN. VUCUDUM HYAZIR DEĞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Saykoleo said: class isimleri çok yerinde olmuş http://i.imgur.com/eJXU3K3.jpg net cok iyi http://sinekbook.com/wp-content/main/2010_12/3619743902.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sadfgjhkıolşpi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Emaleth said: şu sevdiğiniz şeyler mainstreamleşince, less nerd friendly olup kitleye yayılınca söylenme huyunuzu pek sempatik buluyorum, hehe. siz benim teritori savunan minik ponylerimsiniz. nao rage on pls. kktnxbye. Halihazırda bu şirinlikte oyunlar piyasada var, biraz bakınınca eline çarpıyor hemen. Blizzard gibi firmaları kendi tarzına sahip olduğu için seviyorduk, buralara Blackthorne, Lost Vikings, Warcraft, Diablo, Starcraft gibi karanlık atmosferli eğlenceli oyunlarla geldi. Günümüzde bu tarzını bırakıp 12 yaş kitlelerine hitap edecek şirin, basit ve çabuk tüketilecek oyunlar yapması rahatsız ediyor doğal olarak. İnsanlar gelecek sene Blizzcon'da Candy Crush veya Farmville klonu duyuracak olmalarından tedirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 CUNKU BLIZZARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Abv team fortress ın blizz versiyonu. Free to play yapacaklar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 şapka da satar bunlar şimdi, skin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 karı heroların hepsi çok iyi ama oyunu beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bi bakim dedimde 2-3 karakter dışı tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yalniz resmi web sitesindeki herolarin sayfalari bir Istanbul Beyleri degil. sadece gercek ad, meslek, memleket falan var. ama bir istanbul beyleri oyle mi? dovus teknigi, kan grubu, sevdigi yemek vs. http://eu.battle.net/overwatch/en/heroes/reaper/ vs. http://forum.paticik.com/read.php?35,4798512,page=1#msg-4798565 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 dota2 nin intikamını almaya mı çalışıyo şimdi. yakında l4d, portal çakmalarını fln da görürmüyüz acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 oyunda portal silahı da var hacı görmedin mi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bugün gameplay bir daha izledim de hakkaten rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 euhe çok ii olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 dediğin doğru buralara özgünlükle geldi ama bu devirde tutunmak için gündemi takip etmen şart, apple bile samsung taklit etti ötesi yok.. Warhero said: Emaleth said: şu sevdiğiniz şeyler mainstreamleşince, less nerd friendly olup kitleye yayılınca söylenme huyunuzu pek sempatik buluyorum, hehe. siz benim teritori savunan minik ponylerimsiniz. nao rage on pls. kktnxbye. Halihazırda bu şirinlikte oyunlar piyasada var, biraz bakınınca eline çarpıyor hemen. Blizzard gibi firmaları kendi tarzına sahip olduğu için seviyorduk, buralara Blackthorne, Lost Vikings, Warcraft, Diablo, Starcraft gibi karanlık atmosferli eğlenceli oyunlarla geldi. Günümüzde bu tarzını bırakıp 12 yaş kitlelerine hitap edecek şirin, basit ve çabuk tüketilecek oyunlar yapması rahatsız ediyor doğal olarak. İnsanlar gelecek sene Blizzcon'da Candy Crush veya Farmville klonu duyuracak olmalarından tedirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar