sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Laurelin said: puskevit kurekle dalmista ondan sonra en iyisi su sanirim :P http://i.imgur.com/MTE8q6G.png tb'nin videoyu görüp hs'ye uyarlamakta bi yaratıcılık veya orijinallik yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Blizz tırt ve kolpacı oldugundan şaşırtmadı bu konuda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 razzRaziel said: http://i.imgur.com/rufhRhh.png ahahahaha fuk yea islam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Mortis said: Hotsdaki muhabbet burda da var. Solo girince bazen inanılmaz felaket takımlara denk geliyorsun. Kafayı yedirtiyor oynarken. Allahtan hotsun aksine oyunlar kısa sürüo da 20 dakka işkence çekmiyorsun. Oyun çıksa da pati tayfa beraber aksak. beraber akalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 değiştirmekle büyük mallık yaptı blizzard (jeff kaplan'ın hatası muhtemelen), şimdi her bok için şikayet gelecek ve her haklı şikayette çifte standart muhabbeti yapılacak. teroristle anlaşan devlet gibi oldu şu an, şimdi gelsin adam kaçırmalar fidyeler patlamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 -Deno- said: beraber akalım :( aha var mı sende, hadi akşam akalım biraz, gel discorda. Bu arada bu Tracer muhabbetinin Blizzard'a patlaması komik ki Jeff Kaplan, komuniteyi dinlemek için en çok kasan ve en çok komunite ile iç içe olan game designerlardan biri. Adam bildiğin oyuncularla partiye girip oynuyor oyunu sürekli voice com ile konuşarak. O yüzden on numara adam olduğunu düşünüyorum. WOW'u da en tepeye bu herif getirdi. Yürü Kaplan kardeşim. Bu arada Tracer'ın o pozunun out of character olduğuna katılıyorum. Black Widow un öyle pozu ok, ama Tracerlık bir poz değil o. Neyse kaldırılıp kaldırılmaması çok umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 yok Gökhan'ım yokkkk. hiç takip edemedim ya, mayıs-haziran falan mıydı release? close beta mı şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 mayıs sonu release, mayıs ortası open beta, pre-order edenlere de mayıs başı early access. random da closed betaya davet ediyorlar. Ben closed betadayım 1 aydır. Her akşam oynuorum. Keyifli baya. Sonra çıkıp bir de Hots atıyorum. Blizzardım kölesi oldum farkına varmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 kolelik iyi :P ben bu ay alirsam dagiticam beta codelari burda, nede olsa var bende :P oynayalim bi ara ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 laurelin aslında hamburger helper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 @lau köpeğin olayım bana bi overwatch betası ver :D başvurmadığım yer bakmadığım forum kalmadı. en son alıcaktım parasını verip neyse ama beta için para vermekte ayrı saçma geldi. şu oyunu acayip merak ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 betaya para vermene gerek yok, pre-order edince gireceksin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 pre orderdan once bakmak istiyor :P neyse alirsam haber veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Deno istersen veririm bi tur accountumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Geçen ay mı ne pre-order etmiştim, hala beta falan yok, install tuşu disabled falan. Bi türlü detaylı bakmaya vaktim olmadı da acaba Starcraft'taki gibi beta ile güncel arasında geçiş yapmak için dropdown falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 1 ay var pre-order edenlere access vermelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Release tarihi değil miydi mayıs ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 samaella said: Deno istersen veririm bi tur accountumu valla ya versene bi tur accountunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 mayıs sonu release, mayıs ortası open beta, Mayıs başı pre-order edenlere Demiş mortits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 ASdlfkjhSD ulan 2-3 mesaj yukardaymış cidden, sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 en ucuz nerden alıyoruz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 closed beta diyoran 300-350 dolardan anında satılıyor sdf. open beta diyorsan 3 mayıs girişli 7 dolara alabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Sam said: ayyy lmao günün eğlencesi bu oldu. reggieboy sansürlerken savunanlar bu sefer sansüre karşı çıkıyor topkek. inadına inadına tracer art patladı gün boyunca lol. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/099/344/ddf.png bilizort evvelden beri hawkeye initiative konusunda sabıkalı zaten, yeni mi farketmişler. https://twitter.com/TheCartoonLoon/status/714885072625737730 outrage culture çağımızın yeni eğlencesi. ahaha comic sahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 razzRaziel said: http://i.imgur.com/rufhRhh.png al-marx akbar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bi oyunun betası da bana gelmiş olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar