ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ne güzel d.va oynuyor ya adam. hoş arkasında güzel healerı da vardı. public maçlarda iyi support ara ki bulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://www.aralgame.com/ps4-overwatch-collector-edition PS4 OVERWATCH CE Ön Sipariş 432.00 TL KDV Dahil yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ahaha aral tam bir yeto ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 kutudan böbrek mi cıkıyor abi o fiyat ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Overwatch release date (#PC, #XboxOne #PS4): May 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 24 Mayıs'ta Overwatch forumlarında artık oyuncular isyan ederler, "retail'e açtınız oyunu hiç bilmeyenler geldi, Overwatch yalan oldu qq" diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ahmedinejad said: hanzo'yu ben de çözemedim. bazen kill cam'de görüyorum adam 1 shot indiriyor beni görmeden. ben alınca 10 tane ok atıyorum adamın canı gitmiyor falan. ping'den vurduğumu zannediyorum da vurmuyorum mu acaba diye düşünüyorum bazen. widow'da da çok oluyor o. pinglerimizi de göremiyoruz sanırım bir de. Hanzo ok değil kütük atıyor. Normalde headshot dışında kimseyi one shot alamaması lazım ama random sallanan oklar hitboxtan crit vuruyor. Bi de scatter shot saçma sapan bi skill ayağına attı mı özellikle büyük karakterlere headshot gidiyor saçılanların bir kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 şu bombacı eleman çok imba hero ya. özellikle konvoy defanslarında acayip iş yapıyor. ultisi de çok çok iyi. kalkanlı reindhart'a bile tek atıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 play of the game istiosan kap bir junkrat tamamdır. kasiolarmış şimdi play of the game algoritması için değişik senaryolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ulti kesin nerflenir. en azından çapı azalır biraz. d.va ultisi de benzer mesela ama onda 2-3 sn patlamıyor uyarıyor falan. bi de ölünce bombalar saçılıyor üstünden geçenleri öldürüyor falan sdfsd kaç tane carry aldım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 preorder yapanlar ve +1 arkadaşına 2 mayısta openbeta geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 lütfetmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 2little2late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 preorder yapan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 CE aldım. C U C K E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 haaydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Laurelin said: d.va sanirim blizzardin uzun suredir yaptigi en iyi karakter tasarimi http://media.blizzard.com/overwatch/media/thumbnail/dva-gameplay.jpg https://www.youtube.com/watch?v=855C9b_zlNk hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 G2 play origins pre orderda gecerlimi acep noire widowmaker Hic 190 kusur baymak istemiyorum blizzarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 MEMELERİ KÜÇÜK. TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Junkrat ulti hızlı dolması dışında kötü ultilerden yeni hali yine fena değil gerçi. Hem cast ederken bağırıyor her ulti gibi, hem hareket edemiyor kullanırken flankera yem olabiliyor, hem de çok sesli ulti. Bazı maplerdeki belli yerler dışında vasat yani ama Junkrat iyi genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Off Hanzo inanılmaz iyimiş, biraz alışınca felaket keyifli oldu RYUU GA WAGA TEKI WO KURAU! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Narius said: Junkrat ulti hızlı dolması dışında kötü ultilerden yeni hali yine fena değil gerçi. Hem cast ederken bağırıyor her ulti gibi, hem hareket edemiyor kullanırken flankera yem olabiliyor, hem de çok sesli ulti. Bazı maplerdeki belli yerler dışında vasat yani ama Junkrat iyi genel olarak. arabanın yanında millet toplandığında karşıda sağlam turret yoksa oyun çevirebiliyor bir anda. tabi hp'si falan var vurabiliyorlar ama ani baskınlar için mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 McCree yok edio Junkrat'in ultisini ya, pat tek vuruşta patlio hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 adam bencil cıktı harbiden vermiyo. the world could always use more heroes arkadasım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 dün d.va nın nasıl oynanabildiğine şahit oldum evet. self destruct açıp, zıplayıp havada ileri kayarken içinden atladı mech in =/ mech de gelip objective de 4 kill aldı peh peh. bayağı top mermisi oldu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar