Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 kalkanlar ve canlar azalmış diye okumuştum, daha hızlı olduğu doğru. brigitte bayağı patates yalnız söylediklerinden. winston iş yapıyor ama uçmalı kaçmalı.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Brigitte patates değil, agresif oynayan çok iyi iş yapabiliyor, özellikle düşman dps ve heallerları flanklamak için çok işe yarıyor. kalkanlar ve canlar azaldıysa hele daha da önplana çıkıyor. Winston Widow'a karşı çok iyi iş yapıyor ama genel olarak zayıf. özellikle diğer tanklara kıyasla. sağ tuştaki özelliğini de anlamadım, charge edince bile fazla güçsüz kalmış.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 (düzenlendi) Pati'de yardım eden çıkar mı bilmiyorum da Bronze ve Silver seviyesinde win almanın yolu nedir biri bana anlatabilir mi, yardımcı olabilir mi? "daha iyi oyna" diyebiliriz, moira ile 10 kişi arasında en fazla damage ve en fazla heal yapan ben olsam da çok ağır farkla kaybediyoruz. benim takıma gelen widow hep troll pick oluyor. karşı takıma gelen widow hep iyi oynayan ve gerektiğinde değiştiren widow oluyor. çok çok çok iyi geçen bir maçta bile hep biri quit ediyor, oyunu kaybediyoruz. repick etmesi gereken kişiler inatla o karakterde devam edip düşmanı feedlemeyi seçiyor. muhakkak birisi throw ediyor ve base'in etrafında hoplayıp zıplayıp zaman geçiriyor. oyun bu tip oyuncuları cezalandıracak bir sisteme de sahip değil, her maç karşıma çıkıyorlar resmen. yok yani kıçımdan ter akarak oynasam bile kazanamıyorum ve tek başıma böyle efor sarfediyor olmak da insanı bezdiriyor cidden. Ocak 6, 2023 Bone tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Abi kendi moira deneyimimden söyleyebilirim ki dmg ve healda birinciysem bu takımın kalanı kötü olduğundan ötürü oluyor ve büyük ihtimalle kaybetmişiz demek. Yoksa iyi oynadılarsa ve kazandıysak önümdeler. Unrated bu gerçi ama compda da aynı durumun yaşanması lazım gelir heroların kapasiteleri dikkate alındığında. çözüm herhalde premade takımla girmek ve iletişim, ha bir de monitöre bol bol sövüp stres atmak lol.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 (düzenlendi) düşük ranklerde open queue saçma olarak daha iyi oyncular gelebliyor benim gördüğüm, en azından oynadığı şeyi daha önce oynamış falan oluyor. solo diamond2ye kadar geldim ow1 hiç oynamamıştım bunun releasele başladım 2 sezondur sadece open queue comp, buralarda artık tek tük geliyor troll veya kolu kopuklar, genelde çekişmeli geçiyor maçlar. özetle class değil open comp gir, en azından bronz-silverda Ocak 7, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 13 saat önce, Bone dedi ki: Pati'de yardım eden çıkar mı bilmiyorum da Bronze ve Silver seviyesinde win almanın yolu nedir biri bana anlatabilir mi, yardımcı olabilir mi? "daha iyi oyna" diyebiliriz, moira ile 10 kişi arasında en fazla damage ve en fazla heal yapan ben olsam da çok ağır farkla kaybediyoruz. benim takıma gelen widow hep troll pick oluyor. karşı takıma gelen widow hep iyi oynayan ve gerektiğinde değiştiren widow oluyor. çok çok çok iyi geçen bir maçta bile hep biri quit ediyor, oyunu kaybediyoruz. repick etmesi gereken kişiler inatla o karakterde devam edip düşmanı feedlemeyi seçiyor. muhakkak birisi throw ediyor ve base'in etrafında hoplayıp zıplayıp zaman geçiriyor. oyun bu tip oyuncuları cezalandıracak bir sisteme de sahip değil, her maç karşıma çıkıyorlar resmen. yok yani kıçımdan ter akarak oynasam bile kazanamıyorum ve tek başıma böyle efor sarfediyor olmak da insanı bezdiriyor cidden. O ranklerde çok agresif oynamak gereken oyunlar olabiliyor. Moira oynuyorsan arkaya teleport olup healer dps pickleyebilirsin. Aim alabiliyorsan baptiste'le çok kolay taşıyabilirsin.
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Yapabileceğim tek tavsiye tek başına oynama oyunu. Klasik FPSlerden çok MOBA overwatch. Takım oyunu ağır basıyor. @Bone
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Healer olarak dps fazla ise takımın iş yapmıyor demektir. Doğru düzgün hasar veren adamın yoktur. Aslında gayet düz mantık.. Oyunun ortasında kavga edip çıkanlara ve trollere karşı da ne yazıkki yapabilecek birşey yok. Şu an gelen Ramattra aynı zamanda iyi dps. Orisa ile beraber. DPS yetersizse onları seçip şansını arttırabilirsin. Sinirlenmemek en iyisi, bazen salaklık yapanlar insafa geldikten sonra herosunu değiştirebiliyor. Ancak bu oran çok düşük tabi.
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 ow2 yi 2 yapacak olan tek unsur olan pve modunu iptal etmişler xDDDDD https://www.ign.com/articles/overwatch-2-pve-hero-mode-canceled-a-difficult-choice
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 zor secim tanitilip, ow2 satin almalariyla paraya dokulen isi yarim birakmamak gibi geldi bana ama neyse...
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Overwatch 2 charging $15 for story missions ..
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 iptal etmemişler yani, tam anlamadım ne oldu ama neyse artık.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 eski sozleri tam bilmiyorum anladigim kadariyla pve iceren pvp oyunu otesinde bir pve olcegi soz verilmis mesela talent tree vesaire progression mantigi. onun yerine eventlerde gelenler ayarinda pve icerigi gelecek ve yaraya tuz doker gibi ucret planlamislar. guzel tepki veriyor ahali bence ama durus sergileyecek bir cogunluk olacagini sanmiyorum. "bitti mi bitmedi yaninda su gormus oldugunuz kalem setini veriyorum" usulu bir seyler daha eklerler o pakete -skin falan olur mesela zira cok pahalilar- ve bu modele ikna ederler.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 https://twitter.com/operagxofficial/status/1668667504355422228
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 %10 https://store.steampowered.com/app/2357570/Overwatch_2/ 1
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Amerika: Ashe, Cassidy, Reaper, Soldier 76, Sombra, Baptiste, Illari, Lúcio Batı Avrupa: Reinhardt, Sigma, Tracer, Widowmaker, Mercy, Moira Çin / Japonya / Kore: D.va, Genji, Hanzo, Mei, Kiriko Afrika: Doomfist, Orisa, Pharah, Ana, Avustralya: Junker Queen, Roadhog, Junkrat Hindistan / Nepal: Ramattra, Symmetra, Zenyatta Kuzey Avrupa: Torbjörn, Brigitte kahramanlar hep belirli yerlerde sıkışmış gözüküyor. keşke biraz da İtalya'dan, Sırbistan'dan, Türkiye'den, İran'dan, Kazakistan'dan felan kahraman getirseler.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 gelmis gecmis en dusuk ratingli oyun olmus steamde 1
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 bu gazla battle pass satislari bile duser bence ama oyuncularin hesaba pek katmadiklari bir durum var. verilen sozlerin tutulmamasiyla diablo 4 arasinda bir baglanti var. overwatch blizzard'in onem listesinde birkac sene onceki pozisyonunda degil. blizzard da o zamanlar gibi hepsini kuvvetle idame ettirecek kapasitede degil. yedi kitanin altisindan karakter var. mei'nin antartika'yi, winston'in ayi temsil ettigi soylenebilir. amerika diye paketleyince gozukmeyebilir belki ama karayipler, brezilya, peru, abd bunlar yeterince farkli kulturler. temsiliyet olarak daraltan tercihler hikaye ve temalar acisindan guclendiriyor: otuz sene sonra cocugunu overwatch'a yazdiranlar, ashe-cassidy veya soldier-reaper gibi ortak gecmisi olanlar, ikameti ve mizaci junktown'dan olanlar vesaire. world building genislemiyor ama uzerine kat cikiyor. best of both worlds bir ayar tutturmus bence blizzard.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 bu arada gercek mi bilmiyorum ama en kotu review pozisyonunda ikincilige dusen oyunun toplulugu overwatch'a pozitif review birakiyor diye yazmislar 2
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 ya 'diversity chart' hazırlayan şirketin üç japonun üçünü de samuray ve ninja yapması ironide zirve gerçekten de lmao. "özel gücünüz ne?" "japonluk." 1
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 weekly'leri zorlastirmislar. 11 challenge 12'ye yukseldi. competitive oynamayan icin daha da zor zira yeni challenge progression level istiyor. progression'da scaling var, levelladikca zorlasiyor. challenge simdi zor degil ama kacinilmaz olarak 15/30 competitive mactan daha uzun surecek. 2
Öne çıkan mesajlar