Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Derail olunca abi goldlar bende diyosun susuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Ahmet 3 vurmuş ben 4 vurdum dedi diye bence bu tantana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Esh said: Derail olunca abi goldlar bende diyosun susuyo susmuyor işte abi niye sussun ki, sorun agzını acabilmesi zaten, tartışmaya mahal vermesi yanlıs zaten. Hani kendi açıp baksa sussa, yada gerçekten bi bok yapmayanı darlasa rahatlıcaz. Ama Ana var takımda adam heal atmıyor GÖREMİYORSUN KAÇ HEAL ATMIS. O kadar saçma ki. Hayatta hiç susan Fransız gördünüz abi siz. Baguette? MORE LEIK FAGUETTE AMIRITE diyip delirtiyorsun oyun kararıyor ama için gülüyor en azından agzı kopuren frogları izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Abi su oyunda fransiza cok az denk geldim ben ya. Ne yalan soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Esh said: Derail olunca abi goldlar bende diyosun susuyo Sen bu aralar niye bu kadar haksizsin ya. Susmuyo. 60 elim'le cikiyosun oyundan, yine susmuyo, gold hersey demek degil oyunu ogren diye geliyo bronze'u bile olmayan yavsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Beni niye heal'lamiyosun diye sorunca kac kill aldin diye soran var ulan. Size denk gelmiyo diye yok degiller bu tiplemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Tim said: Esh said: Derail olunca abi goldlar bende diyosun susuyo gold hersey demek degil oyunu ogren diye geliyo bronze'u bile olmayan yavsak. doğru demiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Pff. Ayni muhabbeti sirayla yapmaktan sikilmadiniz mi ya. 60 kill alaniniz o gun yatip namaz kiliyo cok sukur rabbim diye ama iste ortamlarda artizlik diz boyu nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 moira ile 4 gold güzel oluyor he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 adam senle aynı fikirde değil mi abi neye sinirlendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 gold hiç bir şey ifade etmez abi. healerim sadece tankı healleyerek gold kasarım, geri kalanları ölüme terk ederim bu çok mu şey ifade edecek ?? doğru düzgün dmg yapmadan last hit yaparak gold elem yapsan çok mu faydan olacak takıma ?? benim kendi goldlarım bile bana bir şey ifade etmiyor adamlarınki asla etmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Yok, aradan laf cimbizlayip bait'lemeye calisiyo kendince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 applev0dka said: gold hiç bir şey ifade etmez abi. healerim sadece tankı healleyerek gold kasarım, geri kalanları ölüme terk ederim bu çok mu şey ifade edecek ?? doğru düzgün dmg yapmadan last hit yaparak gold elem yapsan çok mu faydan olacak takıma ?? benim kendi goldlarım bile bana bir şey ifade etmiyor adamlarınki asla etmez yani. Ne cevap verecegimi bilemedim ya. Akil mantik not found resmen. 60 kill deyince sidici tinki hiilirim yini gild ilirim benim bas edemeyecegim bi kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 senin 60 kill alman takımın maçı kazanmasını garanti etmiyor. ama doğru 10 kill alıp takımın kazanmasını sağlayabilirsin, öyle bir oyun bu. nesini anlamadın ki ? dümdüz "ben en çok adamı vurdum, takım iyi olsa kazandırdik" gibi bir çıkarım yapılacak bir oyun değil işte. belki 5 kill eksik alırdın ama bir yerde healerin hayatını kurtaracak bir kill alırdın ve oyunu çevirirdin. çok dmg yapmış olman, çok heal yapmış olman çok iyi oynadığını göstermiyor, bunu efektif yapabilmek önemli. edit: statlar gösterilmeli konusundaki fikrine katılıyorum, itiraz ettiğim " gold elem madalyası olan dps'in maçın kaybedilmesinde suçu yoktur" ya da healer için vs. bu kısma katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Yani, boyle gormeden etmeden, detay sormadan, oturdugun yerden kendi gerceklerini uydurarak yazinca hersey mumkun tabi. Ama hakli degilsin maalesef. Gold hersey degil ama gayet bir olcut. 3 DPS varsa, gold silver bende degilse 2 dk sonra, bu benim yeterince efektif DPS olmadigimi gosteriyor. Diger yandan gold bendeyse, diger DPS'lerle arada epeyce fark varsa, bu yine benim -bir sebepten, karsi takimin kafayi yukari kaldirmiyor ya da hitscan oynamiyor olmasi da dahil- efektif oldugumu gosteriyor. Su durumda DPS birakip healer almasi gereken kisi ben degilim. Yaptigim sey ise yariyor cunku, calisiyor. Bu noktada gold onemli. Gold'un onemsiz oldugu noktalar da hep ayni, ne yaparsan yap ise yaramiyorsa, point'i alamiyorsan, shield'i delip adam vuramiyorsan onemsiz ne yaptigin. Bunun boyle olmasi, senin kalkip da her durumda EVET DOGRU DEMIS GOLD ONEMSIZ iddiani gecerli kilmiyor. Belli bir senaryoya gore verilen ornegi alip, kendi kafandaki baska bir senaryoya uyarlayip E ADAM HAKLI EVET diye dolaniyorsun. Anlayamadigim, akil mantik bulamadigim kafa bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 sen beni yanlış anladın. senin 60 kill aldığın maçtaki goldun önemsiz demedim. senin case ile bir alakası yok yani. adama o açıdan hak vermiyorum. genel olarak gold maçta her şeyi açıklamaz demek istedim, sen sadece senin maçın hakkında konuşuyorum sandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 di trigger activated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 SENIN DE SUYUN ISINDI IYICE GREGO! @apple Yok yanlis anlamadim. Yine kendi hayal ettigin senaryolara gore direkt onemsiz diyorsun, ben de oemsiz oldugu durumlar var evet ama genel olarak onemsiz degil diyorum. Alintiladigin mesaji acip bakarsan, direkt gold onemsiz kismini bold'layip evet dogru soyluyor dedigini gorursun. Diger yazilanlarin hepsini goz ardi etmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Gold bana kalırsa az da olsa ego tatmini abi ama şu var ki tank oynuyorsan ve goldları çoğu sendeyse bir problem var demektir. Geçen gün bizim grupta zen vardı adam gold damage'im siz düşünün diyordu soldier ve mcree'ye adam haklıydı da. Neyse geçelim bunları da bence siz çok takılmışsınız abi gold olayına benden söylemesi. Önem arz ettiği durumlar da yok değil inkar edemem. Yukarıda ki örneklemem gibi. Ama şu var oyunu bilmeyipte gold damage hemen ulaşan adam da çok. Alıyo soldier paso shield tarıyo bak gold damage bende felan ayağı da yapıyor. Ulan g.t gidip kill alsana adam akıllı. Pharah vursana yoook anaam onda gold damage var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 isini duzgun yapmayan healer ve tank varsa istersen 100kill ile gold cak, hic bir ise yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 forumda hic support main'leyen yok galiba. herkes cok iyi dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ben sadece önemsiz olduğu bir çok senaryo varken gold her şeyi ifade etmez demeye çalıştım işte. o an karşıma o mesaj çıkınca onu alıntıladım yani. teamfightlara gelmeyip herkes öldükten sonra gelen dps'ler "ama ben goldum l2p noobs" çekiyor oyunda, onlara olan kızgınlığımı belirtmek istedim sen hemen üstüne alındın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 @dark Iste koyuyosun bi dashboard, hepsi cozuluyo bu sorunlarin. Gold alan gold bende yapraam deyince acip bakiyosun, duruma gore ya `ulan hakkatten adam vuruyomus` diyosun ya da `panpa iyi de damage var kill yok, neye yaradi` diyosun, bitiyo orda olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 toggie said: forumda hic support main'leyen yok galiba. herkes cok iyi dps. Uff manyak laf. Support beceremiyorum ben. Baya kotuyum hitscan'le. Mercy'yle de deneyimim yok. Pharah'la havada genji, pharah, valkyrie kesmisligim cok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 gold medal her şey demek değil ancak gene de bir referans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar