Seru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ohh such last hit much deny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 @Daesu mevzu mu var başkan? haber veriyim mi teşkilata? çıkışa gel yüzüme söyle filan denmiş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 suark çok iyi adamda baya gaming cahili abi :) kişisel beğeni ayrı şey oyunu bağımsız değerlendirmek ayrı şey oyunun artwork'u beğenmek görecelidir oyunun performansını değerlendirmek başka bir şeydir. kişiye göre değişen şeyler var değişmeyen şeyler var. bir oyunun diğerinden derin bir yapıya sahip olması göreceli bir şey değil. ben sevmiyorum der geçersin, o ayrı. sen sevmesen de X, Y'den hala daha derin ve complex yapıya sahip olabilir. sen buna rağmen seversin sevmezsin orası şahsi yorumun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 suBzer0 said: @Daesu mevzu mu var başkan? haber veriyim mi teşkilata? çıkışa gel yüzüme söyle filan denmiş de. http://img.haberler.com/haber/746/yesil-kod-adli-mahmut-yildirim-la-ilgili-4854315_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 her tartışmada bilgildak'ı summlayıp bebeğe anlatır gibi anlattırmak zorundasınız di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Seru said: ben mobaların hiçbirisini oynamıyorum, ben ne olucam? Mouse şirketlerinin testerı gibi click ameleliği yapmamış olacan :F bıngıldak'ın ortalığı söndürmesine izin veremeyen derin pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 <3 bingildak said: suark çok iyi adamda baya gaming cahili abi :) kişisel beğeni ayrı şey oyunu bağımsız değerlendirmek ayrı şey oyunun artwork'u beğenmek görecelidir oyunun performansını değerlendirmek başka bir şeydir. kişiye göre değişen şeyler var değişmeyen şeyler var. bir oyunun diğerinden derin bir yapıya sahip olması göreceli bir şey değil. ben sevmiyorum der geçersin, o ayrı. sen sevmesen de X, Y'den hala daha derin ve complex yapıya sahip olabilir. sen buna rağmen seversin sevmezsin orası şahsi yorumun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yinede dota kötü clickfest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ya adamlar saçmalaktan , rage e girip küfür etmekten suratlarına yedikleri vidten öldü zaten bırak çırpınsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 aha moba kavgası en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ama bu kadar atarlanmamak lzım yanı fanboilarla dalasmak zevklıde bı yerden sonra oyunun ıcınde oyuncak oluosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Suark said: yinede dota kötü clickfest. ahah dslkfjdslkfjkdsljsdklf suark <3 bıngıldaka +1 verdim bu arada gidiyom ya pasaport çıkartıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Suark said: hots her turlu fersah fersah ustun dotadan falan. 30 dakıka dayanabıldım dıyorum, oyun o kadar sıkıcı. şu laftan sonra hala ciddye alanlar oldu mu acaba :) adam dotayı 30 dakika da çözmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yazuach said: Boşuna kasıyorsunuz kendinizi. Patideki kadar closed minded insan topluluğu yoktur başka forumda. Overwatch konusundan Blizz haterı 3 5 trollün inatla Hots'a sallamasıyla tartışma çıkıyor. Sonra tartışmayı Hots oynayanlar başlatmış gibi muamele yapıyorlar. Ben bu forumda dün stream izlenme sayısıyla oyuncu sayısını bir tutan birinin savunulduğunu da gördüm ya daha ileri bir mantıksızlık örneği görebileceğimi düşünmüyorum şahsen. Susun. 2-3 ay sonra gelir sakin sakin uplarsınız konuyu. Daha önce Heartstone'da da aynı boku yaptılar. Sonra susup çekildiler köşelerine. 2-3 tolle karşı oynadığınız oyunu savunmak bu forumda fanboyluk olarak görülüyor. Boşverin... Gereksiz yere yoruyorsunuz kendinizi. Eğlencenin ne demek olduğunu unutmuş bir forum pati. Herşey göt yarıştırma. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Dotaya yetememek diye bir şey yok yalnız. Çok yetersin 6k+ mmr yaparsın. Az yetersin 3k mmrlarda dolanırsın. Herkes kendi yetenek aralığında oyuncuyla karşılaştığı için oynayan herkes yetmiş oluyor yani. Çok matah bi oyunmuş gibi anlatmayın dotayı. Seversin ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 oo shitstorm alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bombilo said: oo shitstorm alırım bi dal Sizin tree of life başlığını yönlendircem şimdi bunları hazır ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sistem gereksinimleri ne? bilgisayar mı topalsam mı diye düşünüyorum keza cs: go kaldıramayan bir laptobum var ama wow kaldırıyor hue hue hue hue hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Closed betası bile çıkmamış ve videolarda motorunu gördüğün oyun için, cs:go çalıştırmıyan laptopunla ilgili sorduğun soru sana mantıklı geldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Gaming camiasında bir kırılma oldu tamam mı, o kırılmada bir oyun ne kadar dengel ve competetive'se o kadar iyiymiş gibi algılanmaya falan basladı. Dota bunun en güzel örnegi mesela, bok gibi oyun ama hots'un su anki durumundan çok daha e-sport'a uygun. Ama 10 el hots atmış adam sonra dotaya girdiginde sıkıntıdan çatlıyor, yavaş geliyor, bayıyorsun yani. Oyunlardan ne bekledigine bakmak lazım. Dota kötü bir oyun, ama hots'a avantajı daha dengeli bir esport materyeli olması. Ama en çok canımı sıkan tatlı su competetive oyuncularının Starcraft'a yetemeyip dota oynayıp sonra kendilerini bi bok sanmaları. "Hots kötü ya mekanik yok item yok meta yok." "Abi Starcraft oyna?" "Yok ya yetemem bu yaşımdan sonra." Patinin dota tayfasının genel sıkıntısı bu, başka oyunda depth yok diye laf at, depth olan oyuna korkudan gireme. Hots her aşamasında daha "eglenceli" dota'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 la olm siz atarcıbaşı mısınız oyunun. adam insan gibi soru sormuş ona da atarlanıyorsunuz. ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ee tamam bende sorusuna soruyla cevap verdim birşey demedim. Ne adamlarsınız he milleti gidip olmadık başlıklarda trollerken iyi gelip burda saçmalayınca, biri sizi trollemeyip ciddi cevap verince atarbaşlılık.. öyle dünya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 xunn said: Gaming camiasında bir kırılma oldu tamam mı, o kırılmada bir oyun ne kadar dengel ve competetive'se o kadar iyiymiş gibi algılanmaya falan basladı. Dota bunun en güzel örnegi mesela, bok gibi oyun ama hots'un su anki durumundan çok daha e-sport'a uygun. Ama 10 el hots atmış adam sonra dotaya girdiginde sıkıntıdan çatlıyor, yavaş geliyor, bayıyorsun yani. Oyunlardan ne bekledigine bakmak lazım. Dota kötü bir oyun, ama hots'a avantajı daha dengeli bir esport materyeli olması. Ama en çok canımı sıkan tatlı su competetive oyuncularının Starcraft'a yetemeyip dota oynayıp sonra kendilerini bi bok sanmaları. "Hots kötü ya mekanik yok item yok meta yok." "Abi Starcraft oyna?" "Yok ya yetemem bu yaşımdan sonra." Patinin dota tayfasının genel sıkıntısı bu, başka oyunda depth yok diye laf at, depth olan oyuna korkudan gireme. Hots her aşamasında daha "eglenceli" dota'dan. abi mobaya alternatif olarak strateji oyunu önerdiğinin farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 xunn said: Ama 10 el hots atmış adam sonra dotaya girdiginde sıkıntıdan çatlıyor, yavaş geliyor, bayıyorsun yani. bana tam tersi oldu misal , birkaç el hots attıktan sonra dotaya geçince oh be dünya varmış dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben de aynını hissettim valla. hots'tan sonra dotaya geçince dünya varmış dedim hehe. dota nasıl daha yavaş oluyor zaten ben anlamıyorum ama algıda seçicilik herhalde deyip geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar