Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 lan önce üzülüp sonra geyik yapamıyoz mu alla hallah ya of ya trigger'landım mal gibi. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 açık arttırmayı 1900 den açıyorum, yok mu arttıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 bu herifler map yapmayı bilmiyor yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 5-1 şuan 9-1 kapatsam negzl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 farketmez direk bir önceki sezondaki mmr dan başladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 e ne anlamı var o zaman :< 2k falan kapattım placementla 2.5k falan başlasam negzl olur diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 9/1 yaptim 2465 verdi wtfffff ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 1 win ile 2900 açmışlığım var. 2 win ile de 3200 falan. çünkü önceki sezon rankının üstünde 10 maç attığını düşün. al sana yeni rank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 benden başka mei oynayan görmedim aylardır şaka gibi buff mei pls ultinin içine sıçmışlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Kanseri kontamine ettiler, yayilmasin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Lopeth said: ultinin içine sıçmışlar ama nolmuş kine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 abi bu oyun beni çok sinirlendiriyor ülser olacam yakında hayatımda tek kelime küfür etmem, burada öyle bir saydırıyorum ki of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 ben iç huzurumu buldum, mccree mainliyorum, oynarken keyif alıyorum, en kötü team gelse 35+ elimle bitiyor eğleniyorum falan millete laf sokuyorum amerigalı oldum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 bugün yaklaşık 200 cp falan kaybettim, yani vu elo hellden kurtulmak için daha nekadar çırpınaabilirim bilmiyorum. mousunu hareket ettiremeyen hama böcekleri direk dpslere çullanıyor. gerçekten çok üzüldüm lan bugün bi de sigarayı bırakalı 5 gün oldu sanırım gerginlikten çatlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 bu mercy patchi gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 yok ya ptr'da deniyorlar. ben de detmeç'le beraber gelecek diye gaza geldiydim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Lopeth said: abi bu oyun beni çok sinirlendiriyor ülser olacam yakında hayatımda tek kelime küfür etmem, burada öyle bir saydırıyorum ki of of zenyatta dene. doldurup doldurup tek seferde boşalttıkça topları resmen huzur buluyorsun. en benim diyen dps kadar dmg çıkartıyorsun discord ile. mercy pls diye ağlayan 2 2 2 diye ağlayan bebelere siktr çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 mercy'me rework gelince herkes insta-lock'licak meleğimi merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Lopeth said: abi bu oyun beni çok sinirlendiriyor ülser olacam yakında hayatımda tek kelime küfür etmem, burada öyle bir saydırıyorum ki of of jsdf tek başıma oynarken ben de baya hönkürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Abi sen ne diyorsun bayramın 1.gününden beri paso giriyorum böyle artık küfürbaz haydo oldum durduğum yerde küfrediyorum. Rus geliyor oto küfrediyorum. Abi neden hep bizi buluyor bunlar karşı takıma bir dps geliyor yemin ederim adam god bizim ki gidip genji hanzo alıyor ve pick alamıyor ya. Deliriyorum değiş deyince de ben genji mainim ayakları hanzo maini felan yerim lan maininizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 o bu oyunun realitesi her daim takımlara minimum 1 adet edgelord hentai lover ninja gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Keşke bana gelen hep ruski olmasaaaa. Adama değiş deyince direk cyka blyat lafını gömçürüyor sonra gidiyor mal gibi ölüyor pick alıyım derken. Acı verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 oyundaki en büyük sorunlardan birisi de; daha maç başlarken pickleri görüp "swap hanzo pls" "omg another fakin hanzo hoob" "rly widow on attack ?" gibi gibi gibi şeyler yazanlar.. 2-2-2 diye tutturanlar.. şu kitleler de azalarak bitse mutlu olcaz, geçen 2-2-2 diyen bir adam vardı, 3 dps diye laf atıyordu, 15sn içinde capture yaptık hll team nice attack falan yazıyordu. omg hanzo yapanlara falan hanzo ile carryleyip çat çat vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ben biraz alışmaya başladım oyuna ^^ uzun bi süre pharah zorladım ama hala beceremiyorum roadhog ve torbjörn çok zevkli şu deathmatch'e girdim roadhogla dehşet saçtım mesela bayılıyodum heyecandan jfsd offense hero gerektiğinde soldier falan alıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Keşke herkez senin gibi düşünse. Ben şahsen takılmıyorum change olayına da bulaşmam. Ama 5 kez rekt olup point de o adam hala değişmiyorsa ve işlevi yok ise gidip heal ve tank alması daha manidar :) Ama nerdee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar