Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 turkey dinner sakasida yapildi, nasi bi rezillik ya asjhdfksda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Guney Kore'deki Fl0w3r tam bir Ankara bebesi. PIsligin hasi resmen serefsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 duplicate itemden kimse bahsetmemiş. kutular hep böyle çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 mmh summer games geldi (tu) reaper, mercy, widow (<3), mcgee, junk skin'leri çogyi. ek olarak geçen sene summer gaems item'ları oyun içi credit'le alınmıyordu, sonraki event'lerde eklemişlerdi onu. o eski skin'ler daha ucuz olmuş. 3k'lık efso lucy / tracer skin'leri 1k'ya şeklinde. bir de lucioball'a competitive eklemişler ama roket ligini de bunu da beceremediğim için placement'ları tamamlayıp bırakırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 videoyu izleyince biran basket te geliyor sanrım meh. Ama mercy, mcree ve reaper güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 serverlar ne ağladı be, ne voice ne group düzgün çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Soldier ve mcree yi direk aldım efsane olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 mercy mmmmmmhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Sakın ha lucioball competitive girmeyin buglı "searching"'de takılı kalıyor oyun ve cancel edemiyorsunuz dün akşamdan beri kilitlendi oyun oynayamıyorum hiç bi şekilde :( birileri gelsin de gruba invite atınca belki canceller searching menüsünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 4 5 maç yaptım olm ben senin pc buglanmış mercy main olarak acımadım bastım aldım. Ama gönüller erimiş memeli mei falan ister. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Widow baya iyi ya o konuda. Ulti açınca gözlükler de fora oluyor ya efsane duruyor. Ama mcree'ye hala gülüyorum efsane olmuş ya o silaha ne demeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 ilk dropum widow oldu. Ama iyice bok oldu serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 hobaaa (tu)(tu) https://www.youtube.com/watch?v=4_CBzklel1c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 lucioball'u geçen sene tatildeyim diye yakalayamamıştım, geçen gün oynadım baya eğlenceli. fix kalsın bence 1v1 duel gibi. skin'lerden de mercy'i aldım support çok oynamasam da, en güzel skin o bence. bir de reaper'ı alayım diyorum, skin olarak çok beğenmesem de (pelerin hariç) renk paleti çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 kimin skini aldığının hiç önemi yok deno. Aç shield git sen, arkandayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 copa'da 3119 ile yerlestim, placement sonrasi oynadigim 5 maci da kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 samaella said: kimin skini aldığının hiç önemi yok deno. Aç shield git sen, arkandayım :D Ajdjskskd Olm vermeyin su gazi adama. Herkes arkasinda zannedip daliyo, sonra gg :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 1 win 9 loss var placementta 2100den yerleştirdi diğer sığırlarla grup için hazırım, eqleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 adam 2100 başladı ya. Ben 6 ay önce 6 win 4 loss ile başladığım zamanlarda silver başlamıştım 1700 lerde iyi iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 dynun 9win 1draw ile 2000 bandında başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Iyi iyi. Ortalamayi yukseltip duruyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 tam platin olacağım zaman 3 tane ard arda konuşmayan hanzo geliyor oyunun içine sıçan kesin rank mekaniği abi bu blizzardın kanser oldum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Ooo Lopeth-kun Hanzo kanserine yetişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 yeni sezon mu geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 10 gun falan kaldi bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar