Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ehe ehe ehehehe *Turk filmlerindeki pis gulus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 scorch vardı sanırım 3 basamaklı doğal sayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 https://pyrolistical.github.io/overwatch-dpi-tool/ pixel skip nedir anlamadım. ama dpi 600, sens 16.67, fov 103 kullanıyorum, değerler kırmızı gösteriyor. dpi 3200, sens 3 değeri girdiğimde mavi oluyor kutular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Kim soruyodu hatirlamiyorum ama 26-29 Mayis'da free weekend varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ilk sezon 60 ratingdim ben http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/001/128/300/8a7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 samaella said: -Deno- said: mira ben xunn reva esh +1 kim var fix healer lazım B)- ya benim tırnağım kadar iyi healer değilsin bir de trip falan böyle emotelar bilmemneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 samaella said: scorch vardı sanırım 3 basamaklı doğal sayı terbiyesiz herif senin yüzünden düştük o kadar sonra trolleyerek en dibe indim ne var burada diye, meğerse çıkması zor oluyormuş sşdkfjsaşdf şimdilerde silver'da takılıyorum işte rank kaç bilmiom ahaha Edit: Cuma gecesi itibari hanımı cocugu annemlere gönderiyorum. pazar gecesine kadar çılgınlar gibi ow takılacağım hedefim GOLT olmak. takım çalışması isteyen insancıl oyuncular EQLEŞELİM : Scorch#2569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 dün iyi oynadık ya doydum resmen çok pro olamadım ama kasıyorum. solcırla fena oynamadım ama farahı vurma konusunu çalışmam lazım. haftasonları bekar, serseri ve müptezel olduğum için pek gelemiyorum. ucundan yakalarsam gelim zevkli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 di said: Kim soruyodu hatirlamiyorum ama 26-29 Mayis'da free weekend varmis. Ooo thats nice to hear dude, let me try and feel the cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Lan ne nicei ben balayindayim o tarihlerde bohuhuhuhu gaddemit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bingildak said: tek başına girmek daha iyi değil mi? yerleştirmesi daha sağlıklı olmuyor mu? ben 5/5 bitirdim sanırım, 2700 başlattı. Bensiz sahalara mı döndün sen? Olm ne ham çıktın sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 son 2 ayda 5 maç falan attım abi asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 OW tarihinin gelmis gecmis en n00b rein'i olaraktan 2 POTG aldim dun. Bugun Rein Main diye geziyorum. hehe https://www.youtube.com/watch?v=BrxpTlT1zag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Hardkor kasan team varsa eklesin pls solo sürünmekten ciğerim soldu. Arzamar#21520 Zowie ekipmanlarım da geldi pro olmaya hazırım. Çok pis zarya hog soldier reaper pharah ve attack winston oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 sezon 4'te 15 dk gameplay'in var. 7dk bjorn, 8 dk dva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Bizim mehmet baya psikopat oynuyor en son 3,5k falandı. Bizim discord a yollayım istersen tryhard baya. Beraber oynamıştık taa başlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=N-nf4nqdZRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Sabah izledim bunu da. Adamlarin deployment monitoring ekranlari bildigin hacker filmi ekrani gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 anniversary event mi geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 su 1 yil kutlamalarinda neler gelecek ya bekleyemiyorum hype yaptim. bir duyuma gore eski skinleri alabilecekmisiz. su witch mercy i almak istiyorum ya kacirmistim onu bir mercy main olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 eski skin degil ki o, halloween ile alabilirsin yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 toggie said: anniversary event mi geliyo? 23 mayis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 toggie said: eski skin degil ki o, halloween ile alabilirsin yine? halloween gelene kadar ohooo seneye kadar beklemek lazim. benim bildigim yeni skin acacaklar eskisini alabiliyor muyuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 toggie said: sezon 4'te 15 dk gameplay'in var. 7dk bjorn, 8 dk dva. S3 ve S2 de aktif oynadım çünkü. En son oynadığım maçların birinde attack ta d.va defansta zen oynayıp heal damage ve elim de gold medal ile bitirip kaybedince takım olmadan girmemeye yemin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 kingpelvis said: toggie said: eski skin degil ki o, halloween ile alabilirsin yine? halloween gelene kadar ohooo seneye kadar beklemek lazim. benim bildigim yeni skin acacaklar eskisini alabiliyor muyuz ki yeni ekleyebilirler, yenilerle birlikte eskiler de o event geldiginde acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar