Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bizim arkadas 900 sr falandi. biz de 2500~ civari takiliyoruz. birlikte giremiyoruz diye herif bizi bi ara bilerek yenilmeye ikna eder gibi oldu. oyle bi sey yapmadik tabi. biz bilerek dusmeyince herif gaza gelip kendi 1500'lu ranklere 2 gunde cikti.
Mesaj tarihi:
di said:

Samaella'nin SR'i acik edip rezil etmek istemiyorum toggie, kapalim bu bahsi :P

ühühühühühhü yaa 2400lerdeydi benim önceki sezonlar sanırım ama bu sezon başı 8 yenilgiyle hiç olmadık sr de başlattı beni. o günden beri çıkamıyorum. Di ye tutunayım dedim ama görülüyor ki o bana tutunmamış :(

dragonfire kurtar beni.....
Mesaj tarihi:
Ahah. Abi bizim seni durtmemizi bekleme, oyunda gorunce durt iste. Direkt sag tik yap bizden birine, request to invite party de, yer varsa cat diye aliyoruz zati kim gelirse gelsin.
Mesaj tarihi:
ilk sezon ben de 2500+ baslamistim. sonraki bi sezon, hangisi hatirlamiyorum 2200 civari girdim. ama tamaminda single degildim. biraz sans isi, grubuna gelen adamlara bagli.

ya bi de ben 900 diyorum adam, 1500'e takildiniz. 900 diye rank gorebiliyosun yani. elinde, parmaklarinda bi sakatlik yoksa o kadar dusmezsin ama takim oyunu iste malesef, tek basina bir yere kadar.
Mesaj tarihi:
Ya 900'leri cok da seetmeyelim. sharky'yle ben de dustuk bir ara o kadar, inat ettik, ayni gun icinde oyle adamlar geldi ki kafadan 1K kaybettik falan. Simdi 2K+ dolaniyoruz yine.
  • Yeni Oluştur...