Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ne kadar iyi ya sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 bunlari gm'e tasiyan mericlerin hatasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 yine başkaları adına utandık çok şükür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=rypQfjuE0BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 -Deno- said: mira ben xunn reva esh +1 kim var fix healer lazım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Creus said: Abi, bakın çok özür dileyerek söylüyorum bunu ama Quake: Champions bu kadar noob friendly çıkmışken hala daha Overwatch oynamak nedir :((( farklı tür bi oyun olması canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 low sr pleb var mıdır duo girelim, rein/ana/road oynuyorum ağırlıklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 samaella said: -Deno- said: mira ben xunn reva esh +1 kim var fix healer lazım B)- Senin SR yetmiyo Xunn'la falan comp girmene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 dusmustur oyuna girmeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Samaella'nin SR'i acik edip rezil etmek istemiyorum toggie, kapalim bu bahsi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Adami tasisaniza olm 2k ya. Biz de giremiyoz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 valla bizim arkadas 900 sr falandi. biz de 2500~ civari takiliyoruz. birlikte giremiyoruz diye herif bizi bi ara bilerek yenilmeye ikna eder gibi oldu. oyle bi sey yapmadik tabi. biz bilerek dusmeyince herif gaza gelip kendi 1500'lu ranklere 2 gunde cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 1500 diye bi rank yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 adsuıhaısudasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 skill rating* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Yok iste oyle bi rating :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 tek basina placement girmek zorunda kalirsin, senin de basina gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 tek başına girmek daha iyi değil mi? yerleştirmesi daha sağlıklı olmuyor mu? ben 5/5 bitirdim sanırım, 2700 başlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 di said: Samaella'nin SR'i acik edip rezil etmek istemiyorum toggie, kapalim bu bahsi :P ühühühühühhü yaa 2400lerdeydi benim önceki sezonlar sanırım ama bu sezon başı 8 yenilgiyle hiç olmadık sr de başlattı beni. o günden beri çıkamıyorum. Di ye tutunayım dedim ama görülüyor ki o bana tutunmamış :( dragonfire kurtar beni..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ahah. Abi bizim seni durtmemizi bekleme, oyunda gorunce durt iste. Direkt sag tik yap bizden birine, request to invite party de, yer varsa cat diye aliyoruz zati kim gelirse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Beni de alın muhabbetim iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ilk sezon ben de 2500+ baslamistim. sonraki bi sezon, hangisi hatirlamiyorum 2200 civari girdim. ama tamaminda single degildim. biraz sans isi, grubuna gelen adamlara bagli. ya bi de ben 900 diyorum adam, 1500'e takildiniz. 900 diye rank gorebiliyosun yani. elinde, parmaklarinda bi sakatlik yoksa o kadar dusmezsin ama takim oyunu iste malesef, tek basina bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ya 900'leri cok da seetmeyelim. sharky'yle ben de dustuk bir ara o kadar, inat ettik, ayni gun icinde oyle adamlar geldi ki kafadan 1K kaybettik falan. Simdi 2K+ dolaniyoruz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Qeşqe ben de eve gidebilsem, gidip de OW açabilsem, açıp da oynayabilsem de akşam akmacalarına dahil olsabilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 900 nasıl oluyor abi battle.netten diabloya mı girmiş yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar