Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 applev0dka said: -Deno- said: applev0dka said: Temple of anubis def oynarken junk ile tek basima girisi tutuyorum tabi shit tier rank'ler için geçerli bu LOOOOOOOOOOOOL 4.5g ile oynamam sebebiyle bu nasıl bir dram :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 4 de degil 4.5g ile oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=UdzL0K8KWbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 applev0dka said: -Deno- said: applev0dka said: Temple of anubis def oynarken junk ile tek basima girisi tutuyorum tabi shit tier rank'ler için geçerli bu LOOOOOOOOOOOOL Cop tierden shit tiere cikarsan senin oyunlarinda da olur üzülme sdfsf Pis hirs yaptim 2 haftada 3k olucam. 2.5k ile başlayan kariyerim 1.5larda sürünüyor leaverler ve eve net gelene kadar 4.5g ile oynamam sebebiyle yav heeee hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=oz_5jdSYANs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 lan demin onu koyacaktım. sonra durdum meh dedim. youtube stahp heh gerçi vidyo yeniymiş normal sağa sola önermesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 adam hem faiuluredan sahane basarı oyun yaptı hem güzel hem finansal acıdan basarılı. bide üsütne tek basına butun pr'ı sırtlıyo. hem sempatik hem memeatic. icimizden biri adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bu boku kurtlar ulumaya başlamadan bırakmak lazım ya. gece yarısı oynadığım 10 oyunun hepsini kaybettim sdfg hem de yarısından fazlası ezile ezile boyle. 2450den 2150 ye düştüm sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 aynen ahah dipteyim sondayım, hanzoların ....ne .....ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 1700 başladım hedefim 3700 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 olm sen önce düzgün shield ol bastion metamın önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Esh said: bu boku kurtlar ulumaya başlamadan bırakmak lazım ya. gece yarısı oynadığım 10 oyunun hepsini kaybettim sdfg hem de yarısından fazlası ezile ezile boyle. 2450den 2150 ye düştüm sdfg kimdi unuttum o bir ara group a aldik, karsiya all stars of all times geldi. Baska bir oyun oynadik, OW degildi o. p.s: oyun sonunda direk cikti eleman tsisis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Esh said: bu boku kurtlar ulumaya başlamadan bırakmak lazım ya. gece yarısı oynadığım 10 oyunun hepsini kaybettim sdfg hem de yarısından fazlası ezile ezile boyle. 2450den 2150 ye düştüm sdfg Bana laf attigin andan sonra yani sdsf allahin spoasi yok iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Oglum arada 500 fark olunca sokmuyo ki ayni gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Ne bileyim ilk kez bu kadar düşük rankim :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 YAV HEHHHHH HEEEEEEEEE bi de oyuna falan çağırıyordu bu beni "abi nolur elimden tut boost'la iki plat görelim diye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Gladmir said: Esh said: bu boku kurtlar ulumaya başlamadan bırakmak lazım ya. gece yarısı oynadığım 10 oyunun hepsini kaybettim sdfg hem de yarısından fazlası ezile ezile boyle. 2450den 2150 ye düştüm sdfg kimdi unuttum o bir ara group a aldik, karsiya all stars of all times geldi. Baska bir oyun oynadik, OW degildi o. p.s: oyun sonunda direk cikti eleman tsisis Miraul. Adam fuck this shit dedi cikti direkt ki hakliydi sanki dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ana gene nerflenmis http://i.imgur.com/NBoeNBB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 blizzard oyunu olduğunu patch notlarından anlayabiliyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 çüşşş emrah koş ananı ... demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 yakinda sniperi da alacaklar elinden diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Laorx said: ana gene nerflenmis http://i.imgur.com/NBoeNBB.jpg abi gerizekalı insanlar karakter tasarlamasın sonra daha da sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bastion'u buff'layanin aklini skeyim. her oyun instapick, kendi takiminda, karsida, defense, attack farketmeksizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 muhtemelen daha çok hero seçilsin diye kasıyorlar, ama ana nerf'ü acımasız olmuş. cidden competitive'de bir noktadan sonra belli hero'ları hiç göremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 heal reduce olmadan self heal olan şeyleri almak zor oluyor, insta heal bastion buffından sonra daha da silksin diye anayı ölü pick yapacaklar heralde bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar