di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Dun yine kanser olduk, ustelik bu sefer oyle 30-40 level bi tip de degildik, 200 kusur level bi angut, "daha once hic oynamadim ama Zarya deneyeyim bi" diyerek Zarya aldi. Ustune chat'de gecen muhabbetle gelirdim, bi 25 kere report'ladim, bi dahakine network sniff edip brute force report script'i yazicam becerebilirsem. Blizzort beni banlayana kadar report'larim artik. Bi de oynayamayan, oynayamadikca aglayan ve en sonunda harikatnin kosesinde saklanan Mei vardi. Gerzek report'lamayalim diye aptal saptal yerlere girdi ama Widow'un ulti sagolsun gorduk. Report'licam deyince de cikti oyunun ortasinda. Bazen diyorum keske boyle tanimadigim insanlarin yanina isinlanip tokadi cakicak super gucum olsa. Boyle takir tukur yardirirken, pick'lerken bu tipler isinlaniversem tepesine, WTF are you doing? diyerek caksam tokadi, bi kendine gelse. Dunyaya baris kardeslik getiririm yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Online oyun oynarken takım arkadaşının yanına irl ışınlanma yeteneğini ben de istiyorum ya. Şöyle tipler çıkınca instant belirip enseye bi şaplak oturtacaksın okkalı böyle, sonra geri gelirsin kendine gelemez 5-10 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 di said: Dun yine kanser olduk, ustelik bu sefer oyle 30-40 level bi tip de degildik, 200 kusur level bi angut, "daha once hic oynamadim ama Zarya deneyeyim bi" diyerek Zarya aldi. Ustune chat'de gecen muhabbetle gelirdim, bi 25 kere report'ladim, bi dahakine network sniff edip brute force report script'i yazicam becerebilirsem. Blizzort beni banlayana kadar report'larim artik. Bi de oynayamayan, oynayamadikca aglayan ve en sonunda harikatnin kosesinde saklanan Mei vardi. Gerzek report'lamayalim diye aptal saptal yerlere girdi ama Widow'un ulti sagolsun gorduk. Report'licam deyince de cikti oyunun ortasinda. Bazen diyorum keske boyle tanimadigim insanlarin yanina isinlanip tokadi cakicak super gucum olsa. Boyle takir tukur yardirirken, pick'lerken bu tipler isinlaniversem tepesine, WTF are you doing? diyerek caksam tokadi, bi kendine gelse. Dunyaya baris kardeslik getiririm yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 More like... https://i.makeagif.com/media/11-25-2015/3_9tOa.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 di bi 10-15 sayfa önce ne güzel oyun cok zevkli yeni başladım tarzı mesajlar atıyodu (:P) beklenen sona gelinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Bu yazdiklarim oyunla degil, direkt internet insani ile alakali abi. "Forum burasi, her halti yerim" kafasindan farksiz iste. Tek farki ben bakalayinca banliyorum, blizzort sallamiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Beklenen sona gelinecek abi elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 işte şimdiymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 di said: Dun yine kanser olduk, ustelik bu sefer oyle 30-40 level bi tip de degildik, 200 kusur level bi angut, "daha once hic oynamadim ama Zarya deneyeyim bi" diyerek Zarya aldi. Ustune chat'de gecen muhabbetle gelirdim, bi 25 kere report'ladim, bi dahakine network sniff edip brute force report script'i yazicam becerebilirsem. Blizzort beni banlayana kadar report'larim artik. Bi de oynayamayan, oynayamadikca aglayan ve en sonunda harikatnin kosesinde saklanan Mei vardi. Gerzek report'lamayalim diye aptal saptal yerlere girdi ama Widow'un ulti sagolsun gorduk. Report'licam deyince de cikti oyunun ortasinda. Bazen diyorum keske boyle tanimadigim insanlarin yanina isinlanip tokadi cakicak super gucum olsa. Boyle takir tukur yardirirken, pick'lerken bu tipler isinlaniversem tepesine, WTF are you doing? diyerek caksam tokadi, bi kendine gelse. Dunyaya baris kardeslik getiririm yemin ediyorum. - GENEL YÖNETİCİ - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 solo ranked oynarken karşı takımın party olma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 4-5 li premade gordum solo atarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 razzRaziel said: solo ranked oynarken karşı takımın party olma ihtimali var mı? 6'li party bile gelebilir, kusursuz bir matchmaking sistemi oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Çare 6 stack Dun esh ile 2li girdik ağlattılar sonra 2 kisi daha geldi 4 girdik biz aglattik feci şekilde. Bu aksam yine onlaynim see ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 harbi kusursuzmuş o zaman matchmaking. adamlar organize girip süpürdüler rein shield'ı arkasından, sonra da ez diyip çıktılar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 quickplay oynuyorsanız geleyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 ben oynuyorum ama kötüyüm fasd anevquemar#1906 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 ne kadar kötü olduğunu nickinden de anlayabilirsiniz sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Hayır ben daha kötüyüm! aphelion#2425 cidden kazmayım ama, silver ligin diplerinde sürünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 applev0dka said: ne kadar kötü olduğunu nickinden de anlayabilirsiniz sdafas gel tokatlayayım seni d.va skillerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Karsi takimlara gecip kapisamiyonuz diye mi butun bu artizliginiz anlamadimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 costum game ile onuda yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 manyak gibi arkaya şunu açıp d.va oynamaya başladım ahahahafsds https://www.youtube.com/watch?v=qViLWGk2H74 ha oda şunu izleyince oldu fasd https://www.youtube.com/watch?v=BxYKkBSyKAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 placementları sizinle oynayamıyorum değil mi? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 sharky costu dun gece, biz girdik giremedik, aldik alamadik diye kasarken herif gitti tek basina team kill aldi. https://www.youtube.com/watch?v=uDQ_bHc61Y4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 3v3 yapayım dedim sadece botlar var öeh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar