Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 abi bu ne nefret bişi ya. lan son placement maçı tam alıcaz diyorum herifin teki düştü son 5 dakika, el gitti. rövanşta piç 2 kere düştü geldi. sokarar boyle işe olm free quit imkanı olmayan maç mı olur ya? oynamak zorunda mıyız eksik eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 ben sezondan banlandım işte böyle şeylere ragelediğim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 di said: Allam yine gelmis biri junkrat'e bok atiyo. Hem de "junkrat'le yaptim onu" derken yapiyo. Akil tutulmasi... Yanlış anlaşılma olmasın, ben junkrat çok kolay hero, gereksiz op falan demedim, aldığım 5li kill çok kolaydı, tek yaptığım reinhardtın shieldının arkasına geçmekti, onun dışında junkrata laf söylemedim, bu açıklamayı aşağıdaki elma içinde yapmış olayım, hani videosunu koyacak bir şey olmadığını belirttim o mesajda, salaklığını bu güne kadar junkrat hakkında üzerine gelinmesine bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 esh gel taşıyayım seni applev0dka#2493 sen de gel lectre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Ultisiyle kill almak çok kolay birde quickplayde, ben gördüğümde varımı yoğumu o tekerleği indirmeye harcıyorum takım sağ çıksın diye ama insanlar öyle değil şuan, compta durum farklıdır. Şuan benim yerimde siz olsanız sizde junkın ultisinin oyundaki en kolay kullanılabilen ult olduğunu savunacaktınız yani empati yoksunu sokuklar fsad anevquemar#1906 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 applev0dka said: esh gel taşıyayım seni applev0dka#2493 sen de gel lectre olm ben seni taşıyım lan o kadar quiterla 2100 çıkmışım sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 2800 de takıldım. Her rolü layığıyla oynuyorum genelde. Beraber girmek isteyen varsa eklesin Oberyn#2694 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 ben de 2600 civari takilan bir casual'im. togg#2116 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Ben de 4 placement maçında leaver'la boğuştuktan sonra 13 maçta 2200'den 2500 küsüre gelen bi filthy casual'ım. Win rate 15/23 (8 yenilginin 6'sı placement sdf). Ana, Mei, olmadı bi başka heal main'lıyorum, güzel kızlar eqlesin Selgesel#2737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Esh said: applev0dka said: esh gel taşıyayım seni applev0dka#2493 sen de gel lectre olm ben seni taşıyım lan o kadar quiterla 2100 çıkmışım sdfgsd bok gibi bir rank aralığındayız selam iyi geceler asdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 inanılmaz ya hook rekoru kırdığım maçta sikko lucio ana yuzunden kaybettik sdfgs lan madem oynayamıycan niye alıyosun bak bana. sadece hog. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 supportu koruman lazim abi, ben goldum ama neden kaybettik demenin bir anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 olm supportu koruycan da herif kafasına gore apayrı yerde. onun beni heallaması lazım teoride. tek başına objektife kosan julio mu olur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 o en kotu senaryo zaten asdkfjalds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 sezonda değil de qp'de cok iyi juliolar geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 support ne öğrensem ben ilk pratik yapsam ya, lucioyu hiç sevmedim fking nigger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 ilk round ana aldım, gözüm sürekli esh'in ve 2. tankın üzerindeydi, yatmasınlar diye elimden geleni yaptım falan 1-0 öne geçtik dur dedim swap yapayım mei falan alayım 1-3 bitti asdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 topu topu 5 tane support var, al birini oyna iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 bence en op ultiler lucio ve zenyata'da ulti dışında en iyi support mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 elin sikko rus kayıbı ne zamandan beri meta oldu la? gecen sene esamesi okunmuyodu zaryanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 zarya ultisi cok iyi kombine oluyor herşeyle. zarya + pharah zarya + hanzo zarya + rein zarya + Dva şunlar direk teamkill 4 lü premade takım geldi, Hog ile golden heal dahil olmak üzere 4 altınım var fak dis geym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 D.va ve megri hariç hepsini zen ultisi ile counterlıyorsun ama işte. 1 ultiyle 2 counterlıyorsun gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 applev0dka said: bence en op ultiler lucio ve zenyata'da ulti dışında en iyi support mercy ana e ye basio direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Oyundaki en iyi ve en zor support Ana. Lucio'nun amacı squishyleri heallamak tankları ise gruptan falan ayrıldıysa speed boost ile takıma geri döndürmek. Lucio'nun healı tanka pek yaramıyor. Genelde Lucio oynayanlar hep healing mode açık oynadığı için boktan geliyor millete. Edit: Ana, Zenyatta'nın ultisini takıma healing debuff vererek çok güzel counterlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Miraul said: applev0dka said: bence en op ultiler lucio ve zenyata'da ulti dışında en iyi support mercy ana e ye basio direk gg Baba For Honor atıyoruz Overwatch oynarken ne kadar eglenmedigimizi farkettik dfgdf, sen de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar