Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Hogdan ben de nefret ediyorum ama 3v3 Eliminationda takımında Hog olmayan otomatik olarak kaybettiği için kimse seçmezse mecburen ben seçiyorum.
Ama 3v3 te en sevdiğim Mei, sprayle donan rakip mal mal beklerken rahat rahat headshotla indirmenin keyfi başka hiçbir şeyde yok. Hele ultisi apayrı bir tat. Hog'u filan da counterlayabiliyor bayağı efektif bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu arada Junkrat'e giydirip duruyonuz da, gayet siradan karakter abi Junkrat. 200 hp var, tekerinin 100hp'si var, tekerin range'i baya dusuk. Kiyaslayinca bi D.Va degil mesela. Bi suru oyunda D.Va benden cok ulti kullaniyo resmen.

Baya baya bosuna yeriyosunuz garibani.
Sosyal ağlarda paylaş

Junkrat bazi maplerin defans kisminda iyi, rein shield cok rahat indiriyorsun vs ama genel olarak seni tamamlayan yada senin tamamladigin bir dps yoksa karsi takima ult charge dan baska birsey olmuyor. Junkrat main degilse, dolan ultisini surekli adam eksiltmek icin kullanmayip sakliyorsa cok etkili olamayabiliyor. Hele tank metasi varken cok efektif degil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:
konsolda oynadigim icin

http://i.imgur.com/GjwYiJY.png

Junkrat su an 3 tank metasını şaşırtabilen nadir iyi picklerden hem offense hem defense.

Bütün meta kim reinhardt shield'ını önce kırıp hog'a hook attıracak üzerinden döndügü için herkeste bir mallık var su an, meta dısında herhangi bir pick alındıgı zaman MUH META dısına çıkamayıp adapte olmayıp patlayabiliyorlar. Tabi Diamond oyunu atıyorsan hala genji, widow ve hanzo instapickleyen mallar oldugu için çok da kafayı takmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...