Miraul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 var bi sıkıntı 4 mac kazanabildik 3700 rating verdi :( dc olan macida kazansak 4k vericek utanmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Ooo başladı mı sezon. Miraul-kun placementlarımda yanımda olunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 su an herhalde oynasam en sonuncu rankden baslarim wow oynaya oynaya sag elim hareket etmez hale geldi DAS konuyu oraya cekmeyin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Sen hiç konuşma, agır sattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Mortis said: su an herhalde oynasam en sonuncu rankden baslarim wow oynaya oynaya sag elim hareket etmez hale geldi DAS konuyu oraya cekmeyin plz blood elf female mi kardeş yeni armor tasarımları gerçekten çok kışkırtıcı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 ben sadece soldierla oynuyorum ya. soldier alırlarsa da zenyata. başka hero almıyorum plebim sanırım. ya da rus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 buff geldikten sonra soldier girdi metaya en yukardan, oyna bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 scorch said: Reinhardt, Lucio, Mercy, Pharah, Symmetra, Mercy taleplerinize cevap verilir. competitive'de başarılı olmak istiyorum Q_Q Scorch#2569 Çok mersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 samaella said: scorch said: Reinhardt, Lucio, Mercy, Pharah, Symmetra, Mercy taleplerinize cevap verilir. competitive'de başarılı olmak istiyorum Q_Q Scorch#2569 Çok mersi KONUŞMA OLM OYUNA GİRDİĞİNİZ YOK COMPETITIVE KASMAYA GELIN KASALIM ISTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 son hafta girdim işte 2800 mü ne yaptım sezon bitti :D gireriz wow dan kurtulabilirsek bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bizim guild dagıldı, oyunu da silerim bir iki haftaya. geri donuyorum sanırım ben de overwatch'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 hadi go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Agacoli#1685 ekleyin oynayak bebitolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 akşam solo queue 4 maç attım test icin 3 galibiyet 1 mağlubiyet gidiyorum bakalım. ne çıkacak sonuçta heyecanla bekliyoruz. yine shit tier bi gold olmayacaksa gold istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 diamond oldum gene, beni mastera taşımak isteyen yakışıklıları arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bunun goldu cs bronze 5 serisine mi geliyor acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 geçen sezon öyleydi bu sezon daha normalleşme mantığındalar da saçma gibi geldi yeni sistem bilemedim. herkes silver'a sıkıştıracaklar bu sezonda dediydi dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Akşam yeni sezon sıralama maçlarına çıkıyorum elimden geldiğince birşeyler yapıyorum bütün iyi niyetimle ama noob gtfo deyu azar işittim son oyunda. Az eğlenelim diye giriyorum mahcup oluyorum insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Pastafarian korusun kanser manser olursam hep bu OW'daki picler yuzunden bilesiniz. Serefsiz evladi tum oyun beddua etti =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ahahaha öyle diyorsun da abi göz göre göre ölmeye giden adamları gördükçe ana-bacı-kız-kısrak sövüyorum bende. rakip sağlam savunma çekiyor, beraber taşıyalım aracı dalmayın hemen diyoruz. ciuv diye sağdan fırlıyor genji bodoz reinhardt'a dalıyor. bi bakıyorum healer switchliyor widowmaker'a dat feelin yani. https://www.facebook.com/OverwatchCavalry/videos/1286023348085623/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 O değil de oyun 60 EU abavvv. = 240 tl (direk 4 ten çarptım ekonomimize yük olmasın diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 40$ hatta gecen hafta daha da ucuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 o ağır versiyonu ya gerek yok ben kinguinden 140a aldım (o günler blizzarda 127imiş anasını satayım. ben ne bileyim blizzard indirim mi yaparmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 scorch said: ahahaha öyle diyorsun da abi göz göre göre ölmeye giden adamları gördükçe ana-bacı-kız-kısrak sövüyorum bende. Ahah yok lan. paso caktim junkrat'in bombalarini agizlarina agizlarina, ondan oldu. Olay ilk eldeki "you were lucky because I was reloading" ile basladi, sonrasi elemanlarin aglamasiyla bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 iyi ki bir ay oynamadım direk 1775 olmuşum öeh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar