xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 toggie said: oyun icindeki becerine baglı olarak tam dusuyor ya da dusmuyor herhalde. 3 tane gold medal alıp kaybettiysen cok bisi dusmuyo olması lazım. ama support class'a zırnık yok hala. Şu büyük yalan. Zenyatta oynayıp altın toplayamıyorsun tam geliyor, sonra Tracer'la 3 altınla geziyorum 1.5 bar veriyor. Kesinlikle kırık sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 http://66.media.tumblr.com/b3cc92137fa3458fd457b3511b64dde2/tumblr_obxvs3K2jF1qj7swfo1_r1_1280.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Nqh8tnHhIjg bu aralar embed videolar siyah tıklanmaz halde gözüküyor garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 aynen bende göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 link olarak koyun tıklarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 www.youtube.com/watch?v=Nqh8tnHhIjg btw alıntı yaparak da alabilirsiniz linkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 füçur update indiriyor şu an. haxor'ların gelip kurcalayıp "oo bunlar bunlar geliyormuş" diye süprizi bozma riski yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Dotadaki gibi onla ugrascak bi comün yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Yeni map açıklanmış: https://youtu.be/H3xFKckFCGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 son 1 haftadır kanser oyun. season rewards açıklandığından beri 65+ olup top500 göremem zaten diyenler ve top500 olup tuzu kuru olanların trollerine kurban gidiyoruz. çok yakındı top500 rip dreams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Pazar günü aldım lvl 16 oldum. Oyun iyi gibi ama aynı zamanda değilde gibi. En güzeli tarafı kısa sürmesi oyunların. Tadında bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Yeni map cok iyi. Bu sefer ilk payload ittiriyoruz kalenin kapisini kirioruz sonra capture point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 knoxville said: son 1 haftadır kanser oyun. season rewards açıklandığından beri 65+ olup top500 göremem zaten diyenler ve top500 olup tuzu kuru olanların trollerine kurban gidiyoruz. çok yakındı top500 rip dreams Oyun su an direkt bu ne kadar top 500 olmus adam varsa oyun trollüyor su an anlaşmışlar gibi. Gece 1-2'den sonra sadece ve sadece fransız gerzekler geliyor bide, paso trollüyolar, berbat ingilizceleriyle bık bık konusuyorlar. Allahm bütün fransızlardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Sezon 2 de top 500uz arkadaslar merak etmeyin. Artik sudden death de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Top 500 adamları elimizin tersiyle dövüyoruz abi knox'la ıkıntımız yok o konuda. 2şeyden kaybediyoruz. Karsı takım swaplıyor bizimkiler swaplamıyor. Digeri, ve en net kaybetme sebebi, karsının genjisi senin genjindne iyi. Bu kadar, şaka yapmıyorum tek sebep bu. Zen buffından beri tahammül edilemez birşeye dönüştü Genji. Tek zayıflıgı havada maymunlık yaparken vurvura öldürebilmen olan şey zen topuyla birleşip teamwipe atıyor her ultide. Dün adam 25 saniyede doldurdu ultisini. 25 lan. 3 gün önce bi yıldız attıgı target ölür shift refreshlenir, bık bık. Zarya ultisine koyarsın cıkar, ulti atarsın reflectler. Ya bok gibi bir design acıkcası. Kırık olmayan hiçbir ability'si yok, kit'i çok esnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 genji'ye karşı winston alın rahat edin dün maçta genji tüm takımı keserken gittim değiştirdim winston aldım. kalabalık grubun içinde durup genji geldiği gibi öldürmeye değil sadece kovalamaya oynarsanız genji'nin hiç bir şekilde efektifliği kalmıyor. belki bazen kaçıyor ediyor ama hiçbi olayıda kalmıyo kaçması gerektiği zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Su aralar surekli youtuberlar genji nerflenmeli mi vs konulari ile ilgili video yapio ztn kesin bir ayar gelir yakinda. Ulti doldurma suresi artmasi lazim en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 elektrikli süpürge ile toz kovalamak gibi bir şey senin dediğin dostum, bu çılgınlık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ama arkasına 2 adet roket takılmış bir elektrik süpürgesi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 mokoko said: genji'ye karşı winston alın rahat edin dün maçta genji tüm takımı keserken gittim değiştirdim winston aldım. kalabalık grubun içinde durup genji geldiği gibi öldürmeye değil sadece kovalamaya oynarsanız genji'nin hiç bir şekilde efektifliği kalmıyor. belki bazen kaçıyor ediyor ama hiçbi olayıda kalmıyo kaçması gerektiği zaman. Karsına bi top 500 genjisi gelsin karsına adamı bırak kovalamayı maymunla göremiyorsun bile. Genelde şu şekilde oynuyolar çünkü, arkada bekleyip paso yıldızla ulti doldur, mccree birine mermi degdirdi mi? Hah shift melee kill, gtfo. Rinse, repeat. İşler kızıstı mı? Deflect, gtfo. Yani hem flanker olarak hem takımla takılarak işini çok fazla yapıyor. King of the hill'de daha kimse pointi almamısken genji ultisi doluyor abi, tracer bombası değil ki meret wipe atıyor. Alıyor zarya shieldını seni kesmeden önce dur damage vereyim braz bile diyemiyorsun. Bu sırada maymunun varsa zen topunu outdamagelamaya calısıyor ama nafile sdfgdfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 genjiyi rus lezbiyen de kesebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Genjiyi kesebilen iki şey var sadece, başka bir genji. Ve Mccree ama team fight esnasında, 1v1'de öyle bir şansı yok malesef mccreenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 zenyatta / mc cree güzel alıyor genji'yi de seagull gibi genji oynayan adam oyunu kırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 xunn xunn said: mokoko said: genji'ye karşı winston alın rahat edin dün maçta genji tüm takımı keserken gittim değiştirdim winston aldım. kalabalık grubun içinde durup genji geldiği gibi öldürmeye değil sadece kovalamaya oynarsanız genji'nin hiç bir şekilde efektifliği kalmıyor. belki bazen kaçıyor ediyor ama hiçbi olayıda kalmıyo kaçması gerektiği zaman. Karsına bi top 500 genjisi gelsin karsına adamı bırak kovalamayı maymunla göremiyorsun bile. Genelde şu şekilde oynuyolar çünkü, arkada bekleyip paso yıldızla ulti doldur, mccree birine mermi degdirdi mi? Hah shift melee kill, gtfo. Rinse, repeat. İşler kızıstı mı? Deflect, gtfo. Yani hem flanker olarak hem takımla takılarak işini çok fazla yapıyor. King of the hill'de daha kimse pointi almamısken genji ultisi doluyor abi, tracer bombası değil ki meret wipe atıyor. Alıyor zarya shieldını seni kesmeden önce dur damage vereyim braz bile diyemiyorsun. Bu sırada maymunun varsa zen topunu outdamagelamaya calısıyor ama nafile sdfgdfgdfg. ya dediğin adam için ztn bi çözüm yok sırf arkada bekleyip ult doldurup az canlı adamlara giriyorsa genji. öyle durumlarda da adamlar 6ya 5 oynuyorlar genji'nin arkada durduğu yerde. ya sen gidip genji'yi avlamaya çalışıcaksın yada hızlı oynayıp tüm takımın üstüne çullanıcaksın. başka şansın yok dediğin gibi genji'lere karşı. harbiden op çünkü genji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Sallamisim direkt payload ile son pointe kadar gidiomussun. https://www.youtube.com/shared?ci=fCWXYp8MWLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar